Messerschmidt ville kuppe Thulesen: Næstformandspost var et hold kæft-bolsje

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/1/12349/15203306-rb-plus-df-leder-vi-lyttede-til-rikke-karlsson.jpg

Ifølge en ny portrætbog om Kristian Thulesen Dahl planlagde Morten Messerschmidt før sommerferien at vælte formanden for selv at indtage posten. Han fortalte desuden folk i DF, at Pia Kjærsgaard støttede ham i bestræbelserne.

Det skriver både Politiken og Avisen Danmark.

For at forhindre kuppet udnævnte Thulesen Dahl den oprørske Messerschmidt til næstformand. Man fandt på en historie om, at daværende næstformand Søren Espersen selv ønskede at trække sig for at give plads til Messerschmidt og dermed give sit parti nogle bedre meningsmålinger.

I virkeligheden var posten tænkt som et hold kæft-bolsje til Messerschmidt, der så skulle skrotte sine planer om at vælte Thulesen Dahl.

Nu siger Messerschmidt imidlertid, at han vil være formand i DF. Thulesen Dahl må dog selv bestemme, hvornår han trækker sig.
Det ser ud til, at hold kæft-bolsjet er spist, uden at det har dæmpet Messerschmidts appetit på magt.

4 thoughts on “Messerschmidt ville kuppe Thulesen: Næstformandspost var et hold kæft-bolsje

 1. M.S. Carstens 18. september 2020 / 22:33

  Gå aldrig tilbage til en fuser!

  Stem og støt NB, så vi kan få minimeret alle de nu genvalgte partier og deres levebrødspolitikkere!
  Samtid vil vi også blive fri af alle de kriminelle og snyltende indvandrere og iSlammets hærgende
  fremfærd i VORT land.

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 19. september 2020 / 10:52

  M. S. Carstens 18. sep/22:33.
  Jeg er enig med dig, gå aldrig tilbage til en fuser. Og slet ikke til en så stor fuser som DF har været, og stadig er.

  Og hvad Morten Messerschmidt angår, så har han, hvad enten han bliver frikendt eller ej, fiflet med EU-midler, og det er ikke sådanne typer landet mangler.
  Jeg har slet ikke ondt af at det er EU der er blevet plattet og narret af Morten Messerschmidt, EU sviner i forvejen enorme summer væk på tvivlsomme projekter. Men jeg mener at det er på tide at begynde at stille lidt beskedne krav til vores egne politikere angående almindelig hæderlighed.

  Liked by 1 person

 3. Allan Gorm Larsen. 19. september 2020 / 15:42

  DF trænger til en formand med “hår på brystet”, så et oplagt bud vil, efter min mening, nok være Martin Henriksen, men jeg er bange for at vejen ikke går ligeud, men er fyldt med kurver og hjørner.
  Messerschmidt, tja, spørgsmålet er om hvorvidt han har misbrugt EU midler, eller ej. Man er uskyldig til det modsatte er bevist.
  Jeg bryder mig ikke om at tre medlemmer (bl.a. Messerschmidt) går imod forbud imod omskæring af drenge eller for den sags skyld også piger. Da jeg mener at det er uetisk at skære i børn.

  Like

 4. Den Nervøse 22. september 2020 / 06:47

  DF har svigtet for mange gange og det er ikke til at skelne deres politik fra Socialdemokraternes! Som Søren Espersen sagde for et par år siden, jeg har det bedre sammen med Socialdemokrater end sammen med borgerlige! På den baggrund er det måske lidt svært at kalde sig borgerlig!
  Først satte de ikke Løkke stolen for føren under motorvejsvandringerne i 2015 og de stoppede ikke Løkke i egenhændigt at tage til Marrakesh for at underskrive Marrakeshaftalen! I Lars Løkkes regering siden Helle Thorning er der kommet 65.000 migranter til Danmark det svarer til indbyggertallet i Randers. Det var også i den periode Inger Støjberg pralede af et utal af stramninger, som bare ikke virkede. Det var også i den periode DF sad som støtteparti og kunne have bremset indvandringen, men de svigtede!
  Derfor må DF lide en stille død og NB må tage over!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s