S og V klynker over mulig sexchikane: Fortsætter med at lukke muslimske voldtægtsmænd ind i Danmark

https://politiken.dk/incoming/img7488976.o8orkx/ALTERNATES/p16x9_960/Folketingets%20%C3%A5bningsdebat

322 kvinder, der alle er nuværende eller tidligere medlemmer af et politisk parti, har skrevet et debatindlæg i Politiken. Her beretter kvinderne om et stort omfang af sexisme og fysiske krænkelser til politiske møder, på Christiansborg og i sociale sammenhænge i partierne.

Politikerne fra de gamle partier har travlt med at fortælle, hvor frygteligt det er. Eksempelvis kalder Jakob Ellemann-Jensen det for »rystende læsning«, mens Mette Frederiksen udtaler, at »vi burde have handlet tidligere«.
Statsministeren vil i øvrigt ikke kommentere udenrigsminister Jeppe Kofods samleje med en 15-årig DSU’er i lyset af det omtalte debatindlæg.

Min kommentar:

I debatindlægget er der ingen former for dokumentation for anklagerne om sexisme og fysiske krænkelser. Der bliver heller ikke nævnt et eneste navn på de mange påståede sexkrænkere i dansk politik.

Alligevel klynker Mette Frederiksen og Jakob Ellemann og kalder det forfærdeligt.
Samtidig fortsætter Socialdemokratiet og Venstre med at lukke muslimske indvandrere ind i Danmark.

BT har dokumenteret, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere. Ser man på alle voldtægtsdommene, så er hver anden voldtægtsdømt indvandrer eller efterkommer. Indvandrere er dermed voldsomt overrepræsenteret i voldtægtsstatistikkerne.

Men disse overgreb er Mette Frederiksen og Jakob Ellemann ligeglade med, selvom antallet af voldtægtsanmeldelser er steget kraftigt. De muslimske voldtægtsmænd har jo (endnu) ikke slået til mod deres venner og kollegaer. Det går kun ud over helt almindelige danske kvinder, så derfor bliver grænserne holdt åbne.

16 thoughts on “S og V klynker over mulig sexchikane: Fortsætter med at lukke muslimske voldtægtsmænd ind i Danmark

 1. Den Nervøse 26. september 2020 / 09:55

  Hvis vi vil se hvor galt det står til behøver vi bare se over sundet! Sverige er de land i verden hvor der begåes næstflest voldtægter i forhold til befolkningens størrelse, kun overgået af Syd Afrika.

  Liked by 2 people

 2. Anonym 26. september 2020 / 09:59

  Rigtigt, det er indtil nu kun beskyldninge ingen beviser lad os få navngivet nogle af de forbrydere.

  Liked by 2 people

 3. Bruno Jensen 26. september 2020 / 10:50

  “overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere”

  Besynderligt, at man ikke ser gengældelsesaktioner. Jeg undlader at beskrive, hvad der skal til for at jage en effektiv skræk i livet på muslimerne…

  Liked by 1 person

 4. olemikael 26. september 2020 / 15:41

  Forræderpolitikerne og løgnemedierne prøver at få befolkningens tanker væk fra det åbenlyse og langt farligere!

  De naive og uintelligente blandt vælgerne, som stemte på mere af samme slags ved sidste valg, hopper eller rettere sagt ER allerede hoppet på limpinden!!!

  Det er demokratiets vilkår:
  De mindre intelligente, som altid vil udgøre flertallet, bestemmer over de mere intelligente!
  Kort sagt: de dummes diktatur!

  At så disse understøtter en yderligere fordummelse gennem befolknings-udskiftningen, som nu har været i gang i 50-60 år og blev accelleret voldsomt i 1983 af Røde Anker og i 2015 af Løkke, er så en anden sag!

  Guderne må sig forbarme!!!!

  Like

 5. Kesselman 26. september 2020 / 17:38

  Hele denne sex-chikane hurlumhej er jo gået amok. Disse privilegerede kvinder på Borgen og andre steder i de Københavnske elfenbenstårne er skam også udsatte – ligesom ganske almindelige kvinder andre steder udsættes for kønsdiskriminering eller chikane. Ude i det virkelige liv er der bare tale om ret håndfaste krænkelser. Og dem, der forser sig, er såmænd de mænd de selvsamme tudehoveder har tilladt at invadere vores land.
  Jeg giver ikke “fem flade øre” – for at citere en for længst bortgået kommunistisk partiformand – for deres hysteri og medløben i en Demokratisk inspireret hetz fra dagens USA. #MeToo idiotien florerer!

  Like

 6. En rigtig dansker 26. september 2020 / 19:08

  Multi Kulti, Rød front, racisme, korruption, lorte politikere, blm, lbtq, antifa, islam, covid-19, klima, sex-chikane, vold, restriktioner, autoritære tiltag, psykose, apati, main stream manipulering………
  Oligarkerne gør et fortrinligt stykke arbejde med hjælp fra diverse akronymer.
  Vestens befolkning er konstant i totterne på hinanden og grådige femte kolonner sætter sig på vigtige poster og skaber et korrupt samt dysfunktionelt samfund indefra.
  Del og hersk… Det teknologiske dystopia er på vej…
  Vi har virkelig brug for en brat opvågning og samles om de ting der styrker os som nation.

  Like

 7. Ehm Christensen 26. september 2020 / 19:13

  Politikkerne er nole rigtige hyklere når de samtidig lukker utallige voldtægtsforbrydere ind i landet. Sofie Carstensen fra De Radikale Venstre er en af dem.

  lør. 26. sep. 2020 kl. 09.21 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > > > > > > > KSD posted: ” > > > > 322 kvinder, der alle er nuværende eller tidligere medlemmer af et > politisk parti har skrevet et debatindlæg i Politiken. Her beretter > kvinderne om et stort omfang af sexisme og fysiske krænkelser til politiske > møder, på Christiansborg og i sociale sa” > > > >

  Like

 8. M.S. Carstens 26. september 2020 / 21:39

  Som jeg tidligere skrev for nogle dage siden, andet sted på nettet, om disse MeTo-kvinder:

  “I mine øjne udstiller de sig selv som svage kvinder, der ikke havde lært andet i livet/opvæksten, end at deres personlige viden/værdier i livet ikke var værdier nok, til at skabe sig et fagligt-/værdifyldt arbejde -> man måtte prostituere sig OG GJORDE DET SQ!!!
  – hvis dette skulle tjene til deres “værider” i MSM/kulturindustrien/.. i dagen Danmark, MÅ jeg sige:
  De var sq for svage og med en sådan mangel på balast, til at takle livet, ER OG BLIVER de fortsat for svage til det, i og med at de nu trækker offerkortet, for deres egne mangler, på at kunne bedømme en situation og REAGERE NØGTERNT og logisk på det!”

  Efter at MeToerne nu har bredt sig til flere grupper, der lever af de skattebetalte kroner, ville jeg meget gerne se en liste over dem alle MED angivelse af politisk ståsted/vælgersegment,
  for:
  min mistanke er, at det langt overvejeende er kvinder fra venstrefløjen, sosserne og RV+ der har været “så hårdt ramt”?
  – eller er nogen her vidende om, at kvinder fra blå blok har underskrevet sig som MeTO-ramt?

  Like

 9. Henning Jensen 27. september 2020 / 17:50

  Hvad der ofte undrer mig er, at så mange af disse selvudråbte ”forulempede” kvinder bruger både sminke og øjenskygge og læbestift, hvilket næppe kun er fordi de ikke kan holde ud at se sig selv i spejlet?
  Eller hva…?

  Desuden har alle disse ”forulempede” kvinder også flere beskyttelsesmuligheder end vi mænd, som må acceptere ”upassende tilnærmelser” fra alle sider, og alligevel se glade ud.
  Disse ekstra kvindelige muligheder hedder hijab, niqab og burka.
  Så hvis danske kvinder føler sig pressede, så har muslimerne løsningen til en perfekt u-forulempet tilværelse, nemlig: -”dæk dig til kvinde – og hold din mund”.

  Like

 10. Bruno Jensen 27. september 2020 / 18:39

  ” mange af disse selvudråbte ”forulempede” kvinder”

  De “mange” forulempede kvinder udgør kun cirka en håndfuld. Og resten af landets kvinder er komplet ligeglade med dem.

  Like

 11. Allan Gorm Larsen. 27. september 2020 / 20:39

  Danske feminist kvinder har travlt med ditten og datten. Hvornår tager de muslimers ejendom (kvinder) op til debat?. Disse bliver gennem kontrolleret og mange gange voldtaget af deres ejere (mænd). Mange gange skal de pakke sig helt ind, for ikke at vække de svage muslimske mænds lyster Der er i hvert fald noget at tage fat på.
  Jeg har tit tænkt på, hvad med sexchikane, rettet imod mænd. Det findes også.
  Jeg har prøvet at arbejde på en arbejdsplads, hvor der hovedsageligt var kvinder, og at gå og høre på deres sjofelheder, dag ud og dag ind kan godt, ind imellem, være lidt anstrengende. Kan en kvinde ikke også give en mand et “kærligt” klap i røven?. Jeg mener at man skal passe på med ikke at blive for mimoseagtige.

  Like

 12. M.S. Carstens 27. september 2020 / 22:06

  Kvinfo og alle feministerne på venstrefløjen burde skamme sig, så længe de tier og lader stå til, med
  de mere og mere iSlamiserede forhold i Danmark:
  https://denkorteavis.dk/2020/abu-sashar-skilsmisse-imamen-fra-vollsmose-har-hetzet-mod-danmark-han-er-doemt-for-joedehad-og-sat-i-forbindelse-med-terror-i-tyskland/

  Ps
  Som kvinde føler mig efterhånden KRÆNKET af kvinder, der får mediernes bevågenhed, til at tilsidesætte frigjorte
  og selvstændige kvinders frihed, til at tage ansvar for eget liv og handlinger, lige fra livets pligtige udfordringer til en skøn og uskyldig flirt.
  – de kan jo bare trække i burka, hvis de ikke magter at håndtere udfordringerne i eget liv i et vestligt, frigjort og oplyst land!
  Underligt nok kommer der IKKE en eneste klage fra disse kvinder, om at være blevet tilråbt af iSammets muntre sønner, med ord som “dansker luder”
  og lignende eller om de danske kvinder der, ganske udskyldigt, bliver voldtaget af de KOrantro ungersvende osv.?

  Like

 13. Bruno Jensen 28. september 2020 / 09:53

  “Kvinfo og alle feministerne på venstrefløjen”

  Jeg er klar over, at de er temmelig højrøstede, men hvor mange er de egentlig sådan i rene tal? 300 – 400..? I alle tilfælde næppe 300.000 – 400.000!

  Like

 14. Den Nervøse 28. september 2020 / 12:27

  Tingene er helt ude af proportioner! Nu udskammes den lidt ældre magtfulde hvide mand, helt i tråd med den forvredne tidsånd! Der er såmænd lige så mange unge kvinder, der helt frivilligt kæmper sig frem til bedre positioner ved at “overfalde” mænd. Det er så ikke i overensstemmelse med tidsånden at tale om det! Ikke fordi nogen af dele er i orden, men begge dele bør med, når historien fortælles!
  Samtidigt importerer man helt uden at blinke mellemøstlige unge mænd, med et helt -HELT – anderledes kvindesyn! Men den historie er det ikke en del af tidsånden at fortælle! Simpelthen fordi den ekstreme venstrefløj har erobret definitionsmagten! Det er dem der bestemmer, hvad der er godt og skidt og de sidder på den politiske og journalistiske magt!

  Liked by 1 person

 15. ino 28. september 2020 / 13:13

  Men Ylva siger at vi har brug for disse mange migranter med anderledes kvindesyn, vi har ligefrem brug for at behandle dem godt, siger hun. Og Ylva er jo ikke hvem som helst.

  Like

  • Henning Jensen 28. september 2020 / 13:49

   EU’s Ylva har jo også nok at tage af, og hun vil tydeligvis ”hjælpe” dem alle på vores regning!
   Om 30 år er der dobbelt så mange afrikanere som nu! Nemlig over en milliard flere der får brug for “hjælp”, og som Ylva og de røde mener at vi har bopæls- og forsørgelsespligt overfor – både der og her.
   Vi går en ”lystig tid” i møde!
   https://www.dr.dk/nyheder/udland/marshall-hjaelp-skal-afvaerge-befolkningseksplosion-i-afrika

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s