Regeringen: Vores klimapolitik vil koste op til 24 milliarder om året

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/120/1208802/23193304-fv19.jpg

Tirsdag præsenterer klimaminister Dan Jørgensen regeringens klimaprogram.
Det vil ifølge regeringen koste mellem 16 og 24 milliarder kroner om året at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i 2030. Det skriver Ritzau.

Min kommentar:

Regeringen fortæller ikke, hvordan regningen på op til 24 milliarder kroner skal betales. Der er to muligheder:

 1. Regeringen har ingen intentioner om at nå klimamålet og har derfor løjet for både Folketinget og befolkningen.
 2. Regeringen vil gerne opnå klimamålet. Danskerne vil derfor blive ramt af store skatte- og afgiftsstigninger, så regningen kan betales.

9 thoughts on “Regeringen: Vores klimapolitik vil koste op til 24 milliarder om året

 1. Bruno Jensen 29. september 2020 / 09:49

  Jeg tror mest på mulighed nr. 1.

  Men skulle det alligevel være regeringens ønske at fremtrylle 24 mia. til miljøet, er der masser af penge at hente på udlændingeområdet. Beløbet 36 mia. optræder mange steder.

  Det ville gøre klimapolitikken udgiftsneutral!

  Like

 2. Ehm Christensen 29. september 2020 / 10:10

  Det rene vanvid!

  tir. 29. sep. 2020 kl. 08.42 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > > > > > > > KSD posted: ” > > > > Tirsdag præsenterer klimaminister Dan Jørgensen regeringens > klimaprogram.Det vil ifølge regeringen koste mellem 16 og 24 milliarder > kroner om året at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i > 2030. Det skriver Ritzau. > Min kommentar: > Reger” > > > >

  Like

 3. Den Nervøse 29. september 2020 / 11:05

  Op til sidste folketingsvalg var der er amokløb om at være mest “klimavenlig”. Venstrefløjen har i den grad erobret definitionsmagten, den journalistiske magt, magten på universiteterne og andre læreranstalter og såmænd også den politiske magt! Det lykkedes dem at skabe et klima af at verden er ved at gå under, og ve den der stillede spørgsmålstegn ved klimamålet, at det så ikke var andet end et forsøg på at tilbageerobre dagsordenen fra blå fløj, syntes kun ganske få at have gennemskuet! Det meste af blå blok løb rundt som forskræmte høns og kun LA. og NB. turde have en videnskabelig tilgang til klimadebatten!
  Det er måske på sin plads at spørge, er der en voksen til stede!

  Like

 4. HENNING OLESEN 29. september 2020 / 13:36

  ham den dumrian der er på billedet,kører i TAXA for næsten 300 tusinde om året ,et større fjols som Klimaminister kan næppe findes . Der er vist andre lande der først skal tænke på klimaet..

  Like

 5. Henning Jensen 29. september 2020 / 16:37

  Jeg nævnte i den tidligere tråd, at der om 30 år vil være dobbelt så mange afrikanere som nu! Nemlig ca. to milliarder.
  Og jeg tvivler meget på at alle disse afrikanere vil afskrive sig civilisationens goder, og indordne sig under disse grønne fatamorganaer, som de røde frelste planlægger.
  Det vil sige, at om 30 år vil der for hver eneste dansk dansker, barn såvel som olding, være 400 afrikanere der forurener, samt forværrer klimaet.
  Så alle politikernes foregivne gode hensigter lige nu, er udelukkende et værdiløst rødt flop!

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 29. september 2020 / 18:55

  Når nu vi skal tvinges til at betale væsentligt mere for fremtidens energi, hvorfor så ikke tage kerneenergi i ed. (Thorium)
  Det er en kendsgerning at vind og sol vil blive nogle “dyre tanter” at danse med.
  Med kravet om flere el biler vil behovet for mere energi uvægerligt vokse. Jeg mener derfor at det er på tide at tænke i fremtidige baner, der i blandt Kernekraft, som vil kunne levere en billig og effektiv energi.
  Hvad klimaet angår kan vi ikke lave om på det. Det har altid været foranderligt i al den tid jorden har eksisteret og vil fortsætte i fremtiden.

  Like

 7. M.S. Carstens 29. september 2020 / 22:53

  Et godt sted at starte for klimaet, vil være at betinge sig e´t barns politik for ALLE lande, der modtager bistandshjælp fra danske skatteborgere OG selvforsørgelse i deres respektive lande!
  —-

  Jeg mener ellers at have hørt, fra regeringen (efteråret 2019) at statskassen var nærmest tom? og nu oven i corona-udfordringerne er det vel ikke blevet bedrer?

  I de fleste danskeres husholdningsbudget står det normalt klart, at man ikke både kan have fripas-gæster på “all inklucive” og samtid betale for fremtidsdrømme, når kassen er så tom, at man må afskrive sine egne børn, handicappede og ældre i familien fra selv den mest nødvendige værdighed/omsorg.

  PENGENE KAN KUN BRUGES E`N GANG, så hvad med om regeringen (regeringer) prioriterer mellem:
  1. at sparre op til drømmene
  2. droppe fri forsørgelse af tilvandrede
  3. få etniske danske arbejdssøgende i arbejde

  – alt kunne gøres i et på et år, med de rette i folketinget*, men der er stadig overvægt af danske vælgere, der stemmer efter egocentrerede goder (valgflæsk) og derfor skider en hund i de tre forslag, skønt de gang på gang må erkende, at det heller ikke var i denne valgperiode, at deres forhåbninger blev indløst.

  *SK/NB

  Like

 8. ino 30. september 2020 / 09:51

  Jeg har endnu ikke set en bevisførelse for den postulerede sammenhæng mellem CO2 og klimaet. Hvis nogen kan huske den store tsunami som også ramte Aceh-provinsen i Indonesien, så skyldtes den ifølge den lokale imam at kvinderne i provinsen ikke opførte sig godt. Tsunamien var Allahs straf hed det. Den sammenhæng fik vi heller ikke bevis for. Religiøsitet fører til mange underlige udsagn.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s