Mor og datter stukket ned i Ballerup: Mohamed Ayoub efterlyses

MohamedAyoub
Mohamed Ayoub

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 35-årige Mohamed Ayoub, som sættes i forbindelse med et umotiveret knivoverfald på en mor og hendes datter i Ballerup. Politiet vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham.

Mohamed Ayoub beskrives som en ret lille tyndhåret/skaldet mand med kort fuldskæg – og han halter.

Han er 35 år, af marokkansk oprindelse, ca. 170 cm og spinkel af bygning. Han er ret tyndhåret/skaldet – og ved overfaldet haltede han bemærkelsesværdigt på det ene ben, havde kort fuldskæg, iført mørkt tøj og virkede usoigneret.

Han mistænkes for grov vold ved at have stukket en 42-årig mor og hendes 11-årige datter med en kniv på Kornvænget lørdag formiddag ca. kl. 10.30, hvorefter han stak af og smed kniven fra sig undervejs.

Opdatering:

Mohamed Ayoub er nu blevet anholdt.

11 thoughts on “Mor og datter stukket ned i Ballerup: Mohamed Ayoub efterlyses

 1. Den Nervøse 4. oktober 2020 / 09:34

  Nå ja selvfølgelig – En muslim!

  Liked by 1 person

 2. Bruno Jensen 4. oktober 2020 / 09:43

  En psykisk ustabil muslim. Ser man det!

  Liked by 1 person

  • Anonym 5. oktober 2020 / 08:05

   Islamist som vores politikkere har smidt en rød løber ud til… Stem NB så vi kan få filtreret Danmark

   Like

 3. Bente Dahlmann 4. oktober 2020 / 09:54

  Det er nu ikke en gang🤔men hver gang hvad fanden er det for nogle uhyre politikerne lukker ind i vores land🤮gid karma vil ramme dem og deres

  Liked by 2 people

  • Bruno Jensen 4. oktober 2020 / 12:16

   “hvad fanden er det for nogle uhyre politikerne lukker ind”

   Man kan også spørge, hvad fanden det er for nogle uhyrer vælgerne stemmer ind i Folketinget…

   Liked by 2 people

   • Sofus Gaasedal 4. oktober 2020 / 15:54

    Folk glemme inden de vælger 😦

    Like

 4. olemikael 4. oktober 2020 / 18:25

  En muslimsk marokkaner????

  Man kan da ikke være flygtning fra Marokko!!!

  Deporter…deporter…deporter!!!!

  Like

  • Bruno Jensen 5. oktober 2020 / 11:20

   Og vil staten ikke deportere bør der måske oprettes en lille borgerforening, som kan stå for det. En lille upolitisk forening, der ulønnet påtager sig opgaven at følge muslimer til grænsen eller nærmeste lufthavn. Bare så de uønskede migranter ikke farer vild på vejen…

   Like

 5. Allan Gorm Larsen. 4. oktober 2020 / 19:41

  Kan det være endnu et udslag af indavl?. Det er jo en kendt sag at mange muslimske familier gifter sig ind i sig selv. (fætter/kusine)

  Like

 6. M.S. Carstens 4. oktober 2020 / 22:19

  Jeg har ofte skrevet om det her/andet sted på nettet:

  m-Slimer er oftest et produkt af indavl. Indavl skaber retarderede individer. (det passer vist meget godt med IQen fra deres oprindelseslande?)

  Vi lever, endnu, i et velfærdssamfund, hvor vore retarderede kan leve et tilnærmelses vis normalt liv*, med den rette medicinering og støtte*, men hvordan i aller hulen skal vi få plads/finansiering i systemet, til den konstante stigning af tilvandrende horder, der kommer som indavlede og pga. deres lov-/kultur-/tro-s livspligter (KOranen), nu formerer sig i højpotens med fortsat indavl, på vor regning m.m., når det social-/psykiske sundhedsvæsen allerede nu halter gevaldigt bagefter på alle parameterer?

  * Ja, kan/kunne, for vi ser jo efterhånden flere og flere af vore egne retarderede/alvorligt psykisk syge, der IKKE får den nødvendige medicin/støtte og derfor brænder igennem med de frygteligste handlinger midt i hverdagen.
  – samtid med at der ofte går forlydener, om at vore sikreste anstalter for psykisk syge er belagt med uforholdsmæssigt mange af ikke vestlig herkomst (AEHere) og at den psykiatriske del af sundhedsvæsenet i årevis ikke har fået tilført de fornødne kompetancer og finansiering.

  Der er sq noget galt!:
  AEHerne belægger uforholdsmæssigt mange resourcer i psykiatrien** (børn som voksne), vore egne kan ikke få plads og trods det, ser ALLE gammelpartiernes politikkere kun på, at vi da endelig SKAL overholde alle dødsyge konventioner, lade tilvandrende indavlere få familiesammenføring all mas, så der skabes endnu flere retarderede AEHere, der IKKE er økonomisk/resourcemæssig dækning for i sundhedssystemet!

  ** såvel som i fængsler og lukkede anstalter

  Der er mega stor fokus på, at vort sundhedssystem/samfundet skal være gearet, til at kunne klare corona-udfordringerne, men hvorfor fan… er der ikke /har der aldrig været fokus på, at tilpasse tilgangen/tilstrømningen af ikke vestlige lavIQere til hvad vort samfund (velfærdsstat) er gearet til???

  Like

  • Bruno Jensen 6. oktober 2020 / 09:43

   “gammelpartiernes politikkere kun på, at vi da endelig SKAL overholde alle dødsyge konventioner, lade tilvandrende indavlere få familiesammenføring”

   Politikere, som ikke deltager i det cirkus kan godt glemme alt om en fed stilling i EU. Den eneste måde at det til livs på er ved at indføre en længere karensperiode for politikere, der stopper på hoppeborgen.

   Sådan 1 – 2 år, hvor politikerne har vældig god tid til at fundere lidt over, hvem de blev valgt og aflønnet af.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s