Politiet dumper Mette Frederiksens forslag om opholdsforbud til kriminelle indvandrere: Det er komplet urealistisk

71495

Politiet skal fremover kunne indføre et opholdsforbud for en hel gruppe af personer, der skaber utryghed ved eksempelvis en S-togstation eller parkeringsplads.

Det sagde statsminister Mette Frederiksen i sin åbningstale fra Folketingets talerstol. Her fortalte hun, at forslaget om opholdsforbud skal løse de store problemer med bandemedlemmer og kriminelle indvandrere.

Nu udtaler politiet imidlertid, at forslaget er komplet urealistisk. Der mangler nemlig betjente, siger Politiforbundets formand til Ekstra Bladet.

Man skal tænke på, at vi kun har de politifolk, vi nu engang har. Det er en ekstraopgave, man vil give politiet. Der har jeg svært ved at finde ressourcerne til det.

Min kommentar:

Så blev endnu et forslag fra Mette Frederiksen afsløret som fup.
Der er dog ingen tvivl om, at forslaget om opholdsforbud bliver vedtaget i Folketinget, eftersom både Venstre og De Konservative støtter det. Men det vil ikke få nogen effekt, fordi politiet ikke rykker ud, når der bliver anmeldt »utryghedsskabende adfærd« begået af kriminelle indvandrere.

10 thoughts on “Politiet dumper Mette Frederiksens forslag om opholdsforbud til kriminelle indvandrere: Det er komplet urealistisk

 1. Henning Jensen 7. oktober 2020 / 08:51

  Det er igen “store ord og løfter” der kommer fra Mette Frederiksen. Lidt varm luft der skal lune lidt her før corona-højtiden, som hun sikkert inden længe vil proklamere, skal erstatte julen i år.
  Det er nu god skuespilkunst, at Mette Frederiksen så overbevisende kan foregive selv at tro på det hun siger, for forhåbentlig er det ikke på grund af manglende evner?

  Liked by 1 person

 2. Mog 7. oktober 2020 / 09:51

  Hun skulle tvangsfjerne det indavl der kun ligger Danmark til last… det ville gøre landet mere trygt og spare mange mia om året

  Like

 3. Den Nervøse 7. oktober 2020 / 10:30

  Det gælder for alt i verden om at fremstå som en handlekraftig strammer! Så kan man liste alle lempelserne ind af bagdøren, sammen med Pernille Skipper og Morten Østergaard!

  Liked by 1 person

 4. Johnnie jensen 7. oktober 2020 / 13:10

  Man skal deklarere en dato ! Måske 3md frem
  Hvor man starter med at smide den og dennes
  Familie ud ! Der laver kriminalitet og ødelægger
  Vores land med vold og terror !
  Vil deres lorteland ikke modtage dem må de anbringes i en flygtningelejr i nærheden af deres lorteland !!!

  Like

 5. ino 7. oktober 2020 / 13:47

  Det er forbundsformand Claus Oxfeldt der bestemmer hvad politiet vil lave, især under en socialdemokratisk regering. Det manglede da bare. Politiet kunne indsætte politikadetterne der ikke længere agerer som grænsevagter, men næh, nej. Claus Oxfeldt bryder sig ikke om kadetterne, så det er en ommer, Mette.

  Like

 6. Bruno Jensen 7. oktober 2020 / 13:49

  Politiets dagsorden er en politistat, så derfor synger politiet for flere betjente. Hvis politiet ellers passede deres arbejde i stedet for at genere lovlydige borgere ville der ikke mangle betjente til at få stoppet de unge muzzihanner.

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 7. oktober 2020 / 15:12

  For det første blev antallet af politikredse under de borgerlige stærkt reduceret for år tilbage. Soc. var, så vidt jeg husker også med. Det samme med retskredse.
  For det andet har politiet travlt med grænse kontrol, så det suger også en stor del ud af politi styrken, ud over at man indkalder enheder fra provinsen til København hver gang en eller anden statsmand er på besøg, så løftet om flere betjente, så vidt jeg husker, er det langt under 1000 nye betjente, så det forslår som en skrædder i helvede. Derfor vil virkningen nok være minimal. Om igen

  Like

 8. Ehm Christensen 7. oktober 2020 / 18:36

  Det var kun ord – der sker muligvis intet – der skal handling til og før det sker er det “ren luft”!

  ons. 7. okt. 2020 kl. 07.54 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Politiet skal fremover kunne indføre et opholdsforbud for en > hel gruppe af personer, der skaber utryghed ved eksempelvis en S-togstation > eller parkeringsplads. Det sagde statsminister Mette Frederiksen i sin > åbningstale fra Folketingets talerstol. Her ” >

  Like

 9. M.S. Carstens 7. oktober 2020 / 21:28

  Ingen af de “store” partier magter opgaven og ej heller deres genvalgte støttepartier, for de har alle, alt for mange
  egocentriske/ideologiske/økonomiske interesser i holde deres status quo PÅ TABURETTERNE!

  Vi HAR 4 NBerne inde i Folketinget, så støt op om NB (også lokalt), så vi kan få flere taburetter tildelt, til folk
  med realistiske arbejdsmål, for den danske befolknings fremtid for egen kultur, sikkerhed og økonomi!

  I øvrigt mener jeg, at voldskulturen og provokationskulturen fra ikke vestlige tilvandrende (læs iSlam) OG deres afkom, nu er
  så eskalerende*, at rettidig omhu anno 2020 må hedde:
  Sæt militæret ind over for invasionen, hvor OG når politiets magt ikke rækker!

  iSlammets tilstedeværelse i vort land ER en ideologisk-/tro-/kultur magt-invasion af vort land og når vort land invaderes af
  fremmede, med nedbrydelse af vort for øje, så ER det en opgave for forsvaret og ikke for politiet!

  – som det politisk foregår nu, kan det meget nemt blive til, at politi-etaten bliver til magthavernes forsvar mod vore landsegne!

  *også ude i de mindre besatte områder af landet

  Like

 10. Johnnie Sigaard 10. oktober 2020 / 08:18

  Mette Fup er en forræder i ulveklæder hendes postulater er kun for at få hende til at se ud som om hun er en handlekraftig statsminister men hun er direkte det modsatte hendes politireform fik ikke flere betjente på gaderne og det er noget vi i Danmark virkelig behøver hendes opholdsforbud kan ikke praktiseres noget som politiet har afsløret er komplet umuligt men har hun taget til genmæle sefolgelig ikke det er nøjagtig det samme med hvad hun lovede sine vælgere under hendes valgkamp med hendes stramme udlændinge politik der er skrottet og i stedet for har hun givet hendes muslimske vælgere flere penge og endda skattefrit nej Mette Fup er og bliver en statsminister der ikke er til at stole på.

  ________________________________
  Fra: Kulturradikalisme Smadrer Danmark
  Sendt: 7. oktober 2020 07:54
  Til: mckinnysigaard@hotmail.com
  Emne: [Nyt indlæg] Politiet afslører Mette Frederiksens forslag om opholdsforbud som fup

  KSD posted: ” Politiet skal fremover kunne indføre et opholdsforbud for en hel gruppe af personer, der skaber utryghed ved eksempelvis en S-togstation eller parkeringsplads. Det sagde statsminister Mette Frederiksen i sin åbningstale fra Folketingets talerstol. Her “

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s