Jeppe Kofod jubler over valget af Biden: Nu skal sanktionerne mod Iran lempes

https://journalisten.dk/wp-content/uploads/2020/10/derfor-ryger-jeppe-kofod-sagen-aldrig-helt-i-glemmebogen-scaled.jpg

Store amerikanske medier som AP, CNN og Fox News har lørdag udråbt Joe Biden som vinder af præsidentvalget.

Joe Biden har lagt op til en ændret kurs angående Iran, et stærkere internationalt samarbejde og et større fokus på klimaudfordringen. Ifølge udenrigsminister Jeppe Kofod er det positivt for Danmark, som på de områder har været uenig med den nuværende amerikanske præsident, Donald Trump. Kofod udtaler:

Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en udfordring, at vi på nogle områder ser anderledes på tingene – herunder klima, hvor Trump meldte USA ud af Parisaftalen.

Der er også spørgsmålet om atomaftalen med Iran og hele spørgsmålet om at være aktiv i organisationer som FN og WHO, hvor vi gerne vil se, at USA igen har en stærk rolle.

Min kommentar:

Trump trak USA ud af atomaftalen og genindførte sanktionerne mod Iran. Derfor håbede Iran på en sejr til Biden, fordi han sandsynligvis vil lempe sanktionerne.

I april sagde Jeppe Kofod, at han og resten af regeringen ville hjælpe virksomheder med at handle med Iran uden om de amerikanske sanktioner.
Det er en af grundene til, at Kofod jubler over valget af Biden. Nu skal der lefles for Iran, sådan som den danske regering længe har ønsket.

9 thoughts on “Jeppe Kofod jubler over valget af Biden: Nu skal sanktionerne mod Iran lempes

 1. Kesselman 7. november 2020 / 23:55

  Jeppe Kofod udstiller endnu engang sine begrænsede politiske evner. For det første er det usikkert, om Joe Biden til allersidst bliver godkendt som vinder. Der er uomtvistelige beviser for systematisk valgsvindel (computergenereret) og mere lavpraktisk svindel a la 3. verden med omrokering og fjernelse af postsække. – Disse oplysninger er ellers “trending” på de internationale medier.

  I det hele taget er det undgået de følgagtige medier, at vide noget om (eller lade som om) Obamas og Bidens store aflytningsskandale for nogle år siden. Kunne man aflytte alle egne borgere plus udenlandske statsoverhoveder (bl.a. Angela Merkel m.m.fl.), skulle det ikke være svært med computergeneret valgfusk.

  Nu kan Jeppe Kofod udmærket være klar over disse ting, naturligvis. Højst sandsynlig er han ligeglad, så længe den Demokratiske politik i USA falder sammen med den øvrige globalt orienterede elites. Sandhed og retfærdighed er blevet relative størrelse i politik, journalistik og den almindelige samfundsdebat.

  Omkring dokumentation om den omfattende kriminelle aflytning af amerikanske borgere og avanceret it-kriminalitet begået af Obama-regeringen 2008-2016 henvises til:

  https://theamericanreport.org/category/home/the-hammer/

  Liked by 1 person

 2. Den Nervøse 8. november 2020 / 08:22

  Det er ikke klogt at indgå aftaler med præsterne i Teheran! Vi bliver snydt og pengeafpresset fuldstændigt som med Erdogan i Tyrkiet! Vi får lov til at betale og så overholder de ikke aftalerne!
  Husk på at i følge deres religiøse skrifter er det mere eller mindre en pligt eller en ret at lyve over for os, det er fuldt legitimt at snyde os, for vi er jo vantro. Det passer også godt ind i “kulturen” at vi skal betale bestikkelse for at de holder sig i ro, enten lader være med at lave bomber, eller lade være med at oversvømme os med flygtninge. Vi betaler Jizya og er blevet dhimmi lande! Og vores uvidende og naive politikere kan ikke se det!

  Liked by 1 person

 3. Henning Lyk 8. november 2020 / 10:05

  Socialisme har aldrig nogensinde ført til noget godt, sidste eksempel er Venezuelas kollaps uagtet landet besidder nogle af verdens største oliefelter. En grisk præsident der lader folket sulte og underkue er sædvanlig socialistisk taktik.

  Liked by 1 person

  • Den Nervøse 8. november 2020 / 10:58

   Selv Pelle Dragsted er hold op med at berømme det Venezuelanske projekt!
   Det var måske også på tide, for det er nok det værste sted på jorden for øjeblikket, måske i skarp konkurence med, et andet socialistisk projekt, Nord Korea!
   Det er det der altid sker. Socialisterne kommer til magten, de røver eller beskatter alle initiativrige og mærkeligt nok forsvinder ethvert initiativ, landet synker hen i forældede produktioner og kan ikke sælge deres håbløse varer, folk bliver fattige, de sulter, de gør oprør og pludselig ser vi Pelle Dragsted typerne sige, det var ikke rigtig socialisme, vi kommer med den ægte socialisme, og så røver eller beskatter de alle de initiativrige og mærkelig nok forsvinder ethvert initiativ, landet synker hen i forældede produktioner og kan ikke afsætte deres håbløse varer, folk bliver fattige , de sulter, de gør oprør og pludselig ser vi Pelle Dragsted typerne sige, det var ikke rigtig socialisme og så røver og beskatter alle initiativrige **********************
   Egentligt lidt som Danmark vi havde Anker Jørgensen typerne, der gennemførte populære sociale tiltag, for penge han ikke havde, han måtte så ud og låne, og pludselig måtte en Socialdemokratisk finansminister stille sig op og sige at landet stod ved afgrundens rand! Så fik vi en Konservativ statsminister med kartoffelkur og livrem! Og pyh ha nu har vi igen penge på kontoen og så har vi fået Mette Frederiksen, som elsker Anker og igangsætter populære sociale tiltag, for penge hun ikke har og nu må hun ud og låne **************************

   Liked by 1 person

 4. Henning Jensen 8. november 2020 / 11:15

  Socialdemokrater er endt med ikke kun at bekæmpe kapitalen, men er blevet altødelæggende, så selvfølgelig skal der også lefles for muslimske diktaturer.
  Og i Nordjylland er det ikke kun kapitalisterne det går ud over, men også alle de almindelige arbejdere rammes. Og det er tilsyneladende heller ikke noget der bekymrer disse “store ånder” i den socialdemokratiske top.
  Alle mink bliver udryddet, og hvad bliver det næste? Ender det også med at alle nordjyder for en sikkerheds skyld skal udryddes?
  Men fat mod, for som den første kvindelige socialdemokratiske statsminister Helle Thorning-Schmidt så klogt og beroligende gentog igen og igen: “Der kommer en god løsning i morgen!”

  Jeg væmmes hver gang jeg ser et billede af Jeppe Kofod, han er mig særdeles usympatisk.
  På et eller andet tidspunkt bliver hans lille forulempede kvindes navn afsløret, og så skal hun trækkes gennem sølet endnu en gang, fordi Jeppe Kofod ikke er mandfolk nok til disket at forsvinde ud af politik. Føj!

  Liked by 1 person

  • M.S. Carstens 9. november 2020 / 22:27

   Som jeg skrev nu i aften andet sted på nettet:

   https://www.document.dk/2020/11/09/sidste-skridt/

   “Der er ingen tvivl om at statsminister Mette Frederiksen befinder sig på den yderste venstre fløj af Socialdemokratiet. Vel så langt ude, at hun ville føle sig tilpas i Enhedslisten.”

   – ja, jeg venter blot på, at næste regerings-skridt bliver, at minkfarmere* nu kan søge “hjælpepakker”, i form af hjælp gennem statens nye udbud af stillinger; som ansvarlig forpagter af statsejede/-overtagede landbrug i Danmark!

   * andre erhverv følger snarest!

   Like

 5. En rigtig dansker 8. november 2020 / 17:08

  Håber inderligt, at de får det de ønsker – og at de kommer til at opleve de negative aspekter tusindfold i forhold til den almindelige borger der skal døje med disse afstumpede tåber!

  Liked by 1 person

 6. Allan Gorm Larsen. 9. november 2020 / 20:59

  Hvis sanktionerne mod Iran ophæves kan det kun siges at bl.a. Danmark spiller hasard med vores alles sikkerhed, det samme kan kun siges om verdensfreden.
  Jeg havde, til det sidste håbet på sejr for Donald Trump. Men desværre, takket være en agressiv MSM presse fik Joe Biden vind i sejlene. Jeg tvivler bare på at det, på sigt vil være” sundt “for os. Hele venstrefløjen jubler, men hvor længe, vil vise sig.

  Like

  • M.S. Carstens 9. november 2020 / 22:37

   – Ja, når venstrefløjen jubler, er der grund til, at bange sig om fremtidig frihed, demokrati og ligestilling!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s