Vermund om DF-forslag: Det er en lempelse af vores udlændingepolitik. Det vil vi ikke støtte.

https://cdn.syd.bazo.dk/images/0719c59c-1a3a-4afa-b9e1-0fe7a8c23005/d/16:9/s/2048

Dansk Folkeparti har foreslået, at en udlænding kun må få ret til at blive dansk statsborger, hvis udlændingen er gift med en herboende dansk statsborger.

På Facebook undrer Morten Uhrskov Jensen sig over, at Nye Borgerlige ikke vil støtte udspillet. I en kommentar forklarer Pernille Vermund grunden:

Vi vil slet ikke give statsborgerskab til folk fra de muslimske lande. Alt for mange herboende muslimer har allerede fået dansk statsborgerskab. Forslaget fra DF vil være en lempelse af vores politik og løser ikke problemet.

10 thoughts on “Vermund om DF-forslag: Det er en lempelse af vores udlændingepolitik. Det vil vi ikke støtte.

 1. Anonym 28. november 2020 / 14:04

  Det er godt nok utroligt tulle ved du sket ikke at de indvandre er stor kendt for at finde danske kvinder de kan købe sig til giftemål får at få opholdstilladelse det kan der ikke passe han ikke ved det og gør han ikke så er det på tide han vågner tulle støt NB i stedet for denne i har den er ikke god nok

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 28. november 2020 / 14:04

  Ifølge flere medier så udtaler Pia Kjærsgaard: “Mange af os kan ikke leve med den situation, vi står i lige nu. Jeg kan slet ikke.”

  Det er klare ord, så her er et godt råd til Pia Kjærsgaard: “Smid taberne i toppen af partiet ud, og bed dem om at tage fifleren med sig når de går.”
  Og til DF’s få tilbageværende vælgere, kan der til de tvivlende tilføjes: “Gå aldrig tilbage til en fuser!”

  Liked by 1 person

 3. Den Nervøse 28. november 2020 / 17:38

  Beklager DF, jeg kan ikke se jeg vender tilbage. Rigtig nok uden jer var vi endt som Sverige, det skal I have og det kan ingen tage fra jer! Danmark ville være en døende nation fuldstændigt som Sverige. Men da I var støtteparti for Lars Løkkes regering fejlede I fælt! Jeg vil ikke bebrejde jer at I ikke gik i regering, men jeg vil bebrejde jer at I ikke fik Løkke til at stoppe migranterne ved grænsen i 2015. Jeg vil ligeledes bebrejde jer at I ikke stoppede Lars Løkke i egenhændigt at rejse til Marrakesh for at underskrive Marrakesh aftalen! Begge dele burde have udløst et valg og det havde i magten til! Samtidig vil jeg bebrejde jer at I intet fik på udlændingefronten, da i forhandlede Arne pensionen hjem med den yderste venstrefløj, det var ikke noget kønt syn at se jer gnubbe skuldre med Pernille Skipper. Jeg har ganske enkelt svært ved at se DF, som et borgerligt parti, den økonomiske politik er nærmere SF end den er borgerlig!

  Liked by 3 people

 4. M.S. Carstens 28. november 2020 / 21:18

  Må NBs politikkere på Borgen stå fast på kursen, for DF gjorde det ikke!

  Flere og flere indser, at man aldrig må gå tilbage til en fuser, så tak til NB,
  for rent og fremadsigtet arbejde!

  – det er der virkelig brug for på alle planer i dansk politik.

  Liked by 1 person

 5. Frost-Hansden 29. november 2020 / 05:26

  Hvad sker der så når de senere går fra hinanden ??
  Dette melder historien intet om…..

  Liked by 1 person

  • Henning Jensen 29. november 2020 / 09:54

   Hvor alle de falske blå går hen?
   Man må formodes at de “spredes for alle vinde”. Nogle er formentlig stadig borgerlige og vil forblive i “blå stue”. Men Venstre og Socialdemokratiet vil sikkert opsuge nogle.
   DF-taberne i toppen bør helt ud af politik. Der er ingen grund til at de fremover skal sidde på bagsædet og forsat suge næring fra samfundet, som en tak for deres store svigt.

   Det vil ikke forrykke noget her og nu.
   Men den røde regering har stadig nogen tid tilbage til at skabe flere voldsomme ulykker i. Og Mette Frederiksen vil i de kommende år, sikkert også med ”tårer i øjnene”, blive nødt til at øge skatter og afgifter ganske voldsomt, for at dække egne corona-katastrofer, samt finansieringen af fantasifostret “grøn omstilling”.
   Man er nu også begyndt at aflive katte. Og det skræmmende venter forude, for hvor mange ender med at blive aflivet af Magnus Heunickes bebudede massevaccinering?
   Det vil inden længe gå op for hver eneste dansker, at Mette Frederiksens røde politik er den rene undergang.

   Liked by 1 person

 6. ino 29. november 2020 / 15:26

  Kampen mod islamiseringen er ikke en højre-venstre kamp. Skurkene findes i begge fløje: Liberale/kapitalistiske globalister og tossegode/idealistiske socialister. Kampen står således mellem nationalister og globalister. (Nogle mener at kunne finde en meningsfuld forskel mellem nationalister og patrioter, den kan jeg som dansk mand i et (endnu) dansk land ikke finde).

  Liked by 1 person

 7. Allan Gorm Larsen. 29. november 2020 / 20:34

  Hvordan kan DF mene at det er en skærpelse af udlændingeloven, når DF samtidig giver øgede muligheder for statsborgerskab for muslimer, gift med en dansker?.
  Det er jo en kendsgerning at , når en dansker gifter sig med en muslim, så kræves der mange gange konvertering til islam. Så er vi lige vidt!. Om igen!.

  Liked by 1 person

 8. En rigtig dansker 30. november 2020 / 13:47

  DF er en tabt sag. Jo før, at folk finder ud af det, jo bedre. At man konstant vælger Tulle burde jo også sige alt. Der er kun NB tilbage som “endnu” ikke har bondefanget folket med brudte løfter… Resten er et spil for galleriet – da de kører deres eget løb og velvilligt undergraver Danmarks suverænitet, velfærd og fremtid.

  Liked by 1 person

 9. Piotr 30. november 2020 / 14:35

  Henning Jensen skriver det ret præcist!
  Min kommentar: som Venstre under Anders Fog, er DF, Tullemannen og Pianisten m.fl. blevet socialdemokrater.
  De går alle ind for en større stats-administration og øgede skatter. Det gælder nu den politiske-karrier fremfor Danmark og danskerne!

  DF havde chancen da det gjaldt, men blev siddende og var tavse. At Pianisten ikke indser dette og fyrede Tullemannen, var/er årsag til at DF er færdige på den politiske scene!

  Nu står NB heldigvis klar til at gøre noget for Danmark og danskerne, de er friske og hurtige med klare meldinger som danskerne vil have. Tak for det!

  Sten NB! SIAD! P.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s