Regeringen: I gennemsnit er langt flere indvandrere indlagt med corona

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/129/1293067/23418247-foto1.jpg

Ifølge sundhedsminister Magnus Heunicke har andelen af coronaindlagte med anden etnisk baggrund end dansk i løbet af epidemien været oppe over halvdelen. Det skriver Berlingske.

Det oplyses ikke, om de kommer fra Polen eller har deres oprindelse i et mellemøstligt land. Men et faktum er det, at corona-indlagte på sygehusene »med anden etnisk baggrund end dansk« fylder godt op i sengene.

I november udgjorde patienter med anden etnisk baggrund end dansk 36 procent af de corona-indlagte, i oktober 32 procent, mens de i august udgjorde over halvdelen, 57 procent, af disse indlagte.

Ifølge »Indvandrere i Danmark 2019« fra Danmarks Statistik udgør indvandrere og efterkommere 14 procent af befolkningen i Danmark.

Min kommentar:

De seneste tal for november måned viser, at 36 procent af de corona-indlagte er indvandrere. Det vil sige, at indvandrere i gennemsnit er 2,6 gange oftere indlagt med corona sammenlignet med danskere.

Men tallet angående indvandrere fra muslimske lande er langt højere end de 2,6. Der er næppe mange amerikanere, thailændere eller kinesere, der er indlagt med corona på danske hospitaler, men de tæller alligevel med i statistikken over indvandrere.

Regeringen har netop indført kategorien »Menapt«. Det står for personer fra Mellemøsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet. Menapt-kategorien har man imidlertid ikke benyttet i forbindelse med etniciteten på de corona-indlagte. Det kunne ellers være interessant at se.

7 thoughts on “Regeringen: I gennemsnit er langt flere indvandrere indlagt med corona

 1. Den Nervøse 19. december 2020 / 00:23

  Folk fra Menapt landene fylder godt op på stort set alle parametre. Kriminalitet, vold, voldtægter, mord, knivstikkerier, skyderier, bandekriminalitet, narkokriminalitet, førtidspension, arbejdsløshed, kontanthjælp, overførselsindkomster i det hele taget, indsatte i fængsler, indsatte i lukkede fængsler, vanvidskørsel, lægebesøg, indlagte, psykiatriske patienter, offentlige udgifter til gratis tandbehandling og nu også covid 19 ramte!

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 19. december 2020 / 01:36

  Man bliver ved med at benytte frasen, “indlagt med”, eller “død med”, og dermed udelukke de reelle tal. Det rigtige burde være at fortælle hvad årsagen til indlæggelserne, eller døden, reelt var. Samt hvem de døde var og er.
  Jeg mangler således at få oplyst hvor mange der faktisk er syge eller døde, ikke med, men af corona?
  Og hvordan er det sideløbende gået med den sædvanlige årlige influenza? Har coronaen jaget den helt på flugt, eller indgår influenzatilfældene i corona-puljen?
  Jeg har lige læst at der nu er 1000 døde med corona, derfor kunne det være interessant at få oplyst, hvorfra man møjsommeligt har skrabet disse dødsfald sammen.
  Men tillykke med dette flotte runde delresultat, så mon ikke den røde regering vil fejre det med en ”Mette-kage”, i den socialdemokratiske corona-blodrøde farve.

  Og er der (måske) et lyspunkt? For snart må mundbindenes påståede store forebyggende effekt begynde at vise sig? Eller er mundbind også en løgn, – og kun til gavn for den kinesiske papirindustri, og til gene for de kommunale ”gadefejere”?
  Men hvis nu også mundbindene viser sig at være et falsum, så er der da heldigvis vaccinen som alle glæder sig til, for så bliver landet atter frit. Tror man!
  Men næh, der skal stadig bæres mundbund, og holdes afstand, så reelt her og nu, så vil den kommende vaccinering næppe forandre ret meget.
  Og en del af de vaccinerede bliver tilligemed også syge og dør, døden er jo stadig livets uundgåelige følgesygdom. Vil disse vaccinedødsfald så tælle med i coronaen, eller bliver de holdt skjult, eller hvad?

  Ubegribeligt at størstedelen af befolkningen endnu ikke har gennemskuet denne samling ubegavede politikere som vi plages voldsomt af, og som føjter rundt i alle retninger, med halve forvirrende corona-udmeldinger. Det er helt tydeligt at ingen af dem aner hvad der er ”op eller ned”, og resten lyver de om.
  Og hvor er de unge danskere henne i alt dette? Hvornår begynder ungdommen at tænke og handle lidt selv? Det er deres fremtid politikerne er i færd med at ødelægge. Vil de unge fortsat passivt lade det ske?

  Liked by 1 person

 3. Ehm Christensen 19. december 2020 / 08:18

  Det undrer næppe ret mange!

  fre. 18. dec. 2020 kl. 22.31 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Ifølge sundhedsminister Magnus Heunicke har andelen af > coronaindlagte med anden etnisk baggrund end dansk i løbet af epidemien > været oppe over halvdelen. Det skriver Berlingske. Det er uklart, om de > kommer fra Polen eller har deres oprindelse i et mel” >

  Liked by 1 person

 4. Allan Gorm Larsen. 20. december 2020 / 16:02

  Hvorfor meldes der ikke klart ud, hvem der bærer størstedelen af smitten igennem, når vi tænker på, hvor tæt indvandrere fra Mellemøsten og Afrika lever sammen, holder kæmpefester i store klynger, på trods af advarsler.
  Ghettoerne er stadig eklatante smittekilder.
  Hvorfor er grænserne ikke for længst lukket for yderligere tilvandring?.
  Kan det kanske skyldes berørings angst fra visse politikere og medier?.

  Like

 5. M.S. Carstens 20. december 2020 / 18:07

  DKA har en detaljeret artikel, om hvordan smitten huserer i de MENAPT-mættede byer/bydele:
  https://denkorteavis.dk/2020/over-en-tredjedel-af-de-corona-indlagte-i-november-var-af-udenlandsk-herkomst-men-de-udgoer-kun-en-fjorten-procent-af-befolkningen/

  Med disse tal undrer det mig endnu mere end før, at Mette F. lukkede 7 kommuner i Nordjylland, uden at sætte hegn om ghettoerne i storbyerne?
  – men min mistanke om fordækt politisk spil i regeringen og dens støttepartier stiger proportionelt med oplysningerne.

  Mht. brug af mundbind forekommer det mig, at disse nærmere har haft den modsatte effekt?

  Regeringen agter pt. heller ikke at skærpe indrejse fra England, trods den nye corona-mutation.
  Der er heller ikke styr på smitteopsporing og hvor bliver kravene af om tvungen isolation for ALLE smittede?

  Som Henning Jensen også er inde på, undrer jeg mig ligeså over de unges manglende reaktioner, for i ALT hvad MSM udspyr om stigende antal smittede, vises og lades det forstå, at det er de danske unge der storsyndere i smittestigningerne.
  Vil de virkelig have disse beskyldninger siddende på sig?
  – det syntes jeg ikke de fortjener, bare fordi MSM har kunnet støve nogle få danske ignoranter/egocentrikere op i storbyerne.

  Like

  • M.S. Carstens 20. december 2020 / 19:58

   Og nu hører jeg, at minkene ikke bliver gravet op igen før i maj/juni, fordi regeringen vil være helt sikker på,
   at de ikke smitter igen! (indsæt selv “smileys”)
   Nu har venstrefløjen åbenbart ikke travlt med at få sikret grundvandet (for dem her vestpå)?

   -og kirkerne kæmper for at aflyse julegudstjenesterne, mens man ikke hører bare e´t ord om hvad der går for sig
   i moskeerne hver fredag?

   – og på flere hospitaler er alle ikke akutte operationer aflyst, så der kan opretholdes beredskab, til det store ryk ind
   af corona-smittede (MENAPTere)

   – Det rabler for Danmark med Mette F.s regering og støttepartier ved roret!

   Like

 6. Allan Gorm Larsen. 22. december 2020 / 03:09

  Angående moskeerne, så ved enhver at Muhammedanere og deres bedehuse er” fredhellige” her i Danmark, så derfor får vi intet at vide igennem MSM, medierne.
  Det er MIN PÅSTAND. DØM SELV!!!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s