Mette Frederiksen brød grundloven: Nu skal danskerne betale regningen på 19 milliarder kroner

mf

Statsminister Mette Frederiksen brød flere gange grundloven i minksagen. Det har adskillige juridiske eksperter slået fast. Se eksempelvis her og her.
Statsministerens ulovlige ordre om at aflive alle danske mink betød, at minkavlerne havde krav på kompensation.

Efter flere måneders forhandlinger er der nu indgået en aftale om en kompensationsordning.

Aftalen forventes at koste mellem 15 og 19 milliarder kroner og skal blandt andet dække avlernes tabte fortjeneste frem til 2030. En del af aftalen er også en såkaldt tempobonus til de minkavlere, der har aflivet deres mink hurtigt. Det helt eksakte beløb kendes endnu ikke, blandt andet fordi hver enkelt minkavlers sag skal vurderes. Det skriver Jyllands-Posten.

Aftalepartierne består af regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, De Radikale, SF og Liberal Alliance.

Min kommentar:

Mette Frederiksen har ikke alene besudlet det danske demokrati ved at overtræde grundloven flere gange. Hendes lovbrud koster nu også de danske skatteydere op mod 19 milliarder kroner.

Efter min mening skulle minkene aldrig have været aflivet. Det var en kæmpe overreaktion på den såkaldte cluster 5, der viste sig at være relativt ufarlig. Men eftersom skaden er sket, bør minkavlerne naturligvis have kompensation.

Pengene burde dog først være udbetalt, efter Mette Frederiksen var blevet væltet som statsminister, og Folketinget havde stemt ja til en rigsretssag mod hende.
Nu bruger Mette Frederiksen 19 milliarder af skatteydernes penge som aflad for sine forbrydelser. Og Venstre samt Liberal Alliance stemmer for.

Opdatering:

Ifølge Nye Borgerlige kunne regningen have været væsentlig mindre end de 19 milliarder kroner, hvis man havde lavet en aftale med de borgerlige partier, så den havde fokus på minkerhvervet. Men ifølge NB valgte man at støtte venstrefløjen i dens ideologiske kamp mod erhvervslivet, og kom derfor ud med et unødvendigt ringe resultat.

7 thoughts on “Mette Frederiksen brød grundloven: Nu skal danskerne betale regningen på 19 milliarder kroner

 1. Piotr 25. januar 2021 / 22:41

  AT danskerne accepterer dette socialistiske bedrag, forekommer mig som en OND OND drøm, men det er virklighed!
  Hvad er der galt med danskerne?
  er hjernen blokeret af velfærdsdope?
  er vi alle masochister?
  får vi det bedre når stavnsbåndet spændes et hul mere?

  P. SIAD!

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 26. januar 2021 / 01:10

  Selvfølgelig overrasker det ikke at finde Jakob Ellemann-Jensen midt i flokken af røde der har stemt for dette, det er jo der han hører hjemme.
  Og ja, det forekommer som et hastigt vedtaget aflad, umiddelbart før Folketinget skal tage stilling til en evt. Rigsretssag.
  Borgerforslaget “Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu”, er i skrivende stund støttet af 44.741 personer.
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06220

  Liked by 1 person

 3. Ehm Christensen 26. januar 2021 / 11:15

  Hvorfor skal den danske velfærd lide fordi Mette Frederiksen brød grundloven?

  man. 25. jan. 2021 kl. 21.53 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Statsminister Mette Frederiksen brød flere gange grundloven > i minksagen. Det har adskillige juridiske eksperter slået fast. Se > eksempelvis her og her. Statsministerens ordre til at aflive alle danske > mink betød, at minkavlerne havde krav på kompensation” >

  Like

 4. ino 27. januar 2021 / 11:01

  Jeg får ikke ondt et vist sted af at minkavlerne muligvis bliver pænt kompenseret, men jeg morede mig over DR’s journalister der ligefrem regnede ud at det kostede den gennemsnitlige dansker 4.000 kr. Værs’god at blive forarget, syntes meningen at være. Vi hører sjovt nok aldrig DR’s journalister udregne prisen for den muslimske indvandring, som er min. 6.000 kr. pr. dansker – om året! Minkerstatningerne er trods alt en engangsudgift.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 27. januar 2021 / 15:19

  19 mia. Det er bare et greb i lommen på befolkningen når det drejer sig om andres penge.
  Havde det ikke været bedre at undersøge behovet for at slå alle mink ned i forvejen før handlingen. Var det nødvendigt at slå alle avls minkene ihjel?. Jeg mener at regeringen handlede alt for hurtigt og tilfældigt. Som sædvanligt.

  Like

 6. Dieter Gjerstrup 28. januar 2021 / 12:21

  Mette Frederiksen burde på samme måde som den lille mand ind og afsone sin brøde i et fængsel og på præcist samme måde som den lille mand skal hun afsone 100 kr om dagen hvis lighed for loven skal holdes og det PÅSTÅEDE demokrati i Danmark skal bibeholdes

  man. 25. jan. 2021 21.52 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Statsminister Mette Frederiksen brød flere gange grundloven > i minksagen. Det har adskillige juridiske eksperter slået fast. Se > eksempelvis her og her. Statsministerens ordre til at aflive alle danske > mink betød, at minkavlerne havde krav på kompensation” >

  Like

 7. Den Nervøse 30. januar 2021 / 08:53

  14 mia. mindre end den årlige udgift til indvandrere, også 14 mia. mindre end udgiften til en storebæltsbro! Det siger noget om hvad minkskandalen koster ca. 3/5 storebæltsbro. Det siger også noget om hvad indvandringen koster de hårdt plagede danske skatteydere – en storebæltsbro om året – om året, århundredet ud, eller 1/2 kattegatbro! Vi kunne også købe et hangarskib hver 2. år, så ville vi have frarøvet USA rollen som verdens stormagt midt i århundredet! Vi kunne også anskaffe 33 nye jagerfly om året. I løbet af få år vil Danmark kunne udgøre en alvorlig trussel mod Rusland og vi ville dominere luftrummet over Nordeuropa. Vi kunne naturligvis også bare undlade at opkræve så mange skatter!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s