Tesfaye: Flygtninge er undtaget for nye sanktioner, når de sender deres børn på genopdragelsesrejser

tsf

Regeringen har fremlagt et udspil med navnet »Børnene først«. Udspillet indeholder i alt 43 initiativer, der skal sikre »et trygt hjem og flere rettigheder« til børn, der er udsat for omsorgssvigt.

Et af elementerne består i, at der skal være hårdere sanktioner over for forældrene, når børn sendes på genopdragelsesrejse. Konkret skal udlændinge, der er idømt frihedsstraf for at sende deres barn på genopdragelsesrejse, som udgangspunkt udelukkes fra familiesammenføring med et barn i 10 år.

Dette gælder dog ikke for flygtninge. Det skriver Politiken.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil ikke udtale sig til avisen, men embedsmænd fra hans ministerium fortæller, at flygtninge er undtaget for de nye sanktioner »i det omfang det følger af Danmarks internationale forpligtelser«.

Min kommentar:

Og hvem er det så, der sender deres børn på genopdragelsesrejser? Det er selvfølgelig muslimer, hvoraf de fleste har opnået flygtningestatus i Danmark. Dermed er stramningen angående genopdragelsesrejser reelt set værdiløs.

Normalt elsker Tesfaye at være i medierne, men når hans stramning bliver afsløret som fup, så gemmer han sig bag sine embedsfolk og lader dem udtale sig.
Hvor er det dog ynkeligt.

9 thoughts on “Tesfaye: Flygtninge er undtaget for nye sanktioner, når de sender deres børn på genopdragelsesrejser

 1. olemikael 28. januar 2021 / 10:27

  Som jeg altidhar sagt er en socialistisk regering og socialister i det hele taget fuld af løgne og varm luft!!!!
  Desværre ser det ud til, at de dumme danske vælgere, som udgør 50+ %, falder pladask for røde løgne!!!!
  Vi har jo også indrejseforbud pga COVID-19, som “naturligvis” gælder for alle undtagen migranter eller “flygtninge”, som røde, radikale og liberale ynder at kalde disse invasorer!

  I 2020 er tallet vist under 2000, men så kommer deres lovliggjorte familiesammenføringer, som multipliceret dette antal med minimum 3!

  Ovenikøbet kommer disse invasorer alle fra Tyskland, et sikkert EU-land, hvorfor danske myndigheder faktisk har begået embedsmisbrug ved at lukke dem ind!!!
  De burde naturligvis med alle love og konventioner i ryggen have været tilbagesendt til Merkel-land!!!

  Nej, de røde, radikale og liberale har solgt Danmark og pisser nu på ruinerne vi andre og vores efterkommere tvinges til at leve i!!!!

  Der VAR et yndigt land!!!!

  Like

 2. Ehm Christensen 28. januar 2021 / 10:28

  Igen bare et paradenummer uden konsekvens for dem denne lov var tiltænkt. Mon en dansker sender sine børn på genopdragelse? NEJ VEL. Loven har altså ingen betydning – hvad skal den så bruges til ???

  tor. 28. jan. 2021 kl. 09.28 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Regeringen har fremlagt et udspil med navnet »Børnene > først«. Udspillet indeholder i alt 43 initiativer, der skal sikre »et trygt > hjem og flere rettigheder« til børn, der er udsat for omsorgssvigt. Et af > elementerne består i, at der skal være hårdere s” >

  Like

 3. Dieter 28. januar 2021 / 11:06

  Vi bliver nødt til at ændre taktik når det drejer sig om valgkampagne og da jeg ikke har flere gamle tilbage i min familie overvejer jeg at blive besøgsven på de forskellige plejehjem og væresteder for de ældre for hvis Danmark skal reddes bliver vi nødt til at have de ældre med og vi må hver især forklare dem at hvis de vil have bedre forhold under deres sidste tid i livet så bliver både de og deres familier nødt til at stemme på et parti der vil sikre den DANSKE del af befolkningen de goder de gennem et helt liv har knoklet røven ud af bukserne for og det er jo kun ALT ALT for tydeligt at bla Tasfeye er en muldvarp der undergraver dansk økonomi og kultur og når dagen oprinder hvor det er dem eller os vil jeg vædde hvad som helst på at vi vil se sådan en som Tasfeye i front når den store dansker udryddelse går igang

  Like

 4. Dieter 28. januar 2021 / 11:20

  Muslimer er jo som bekendt et utaknemmeligt folkefærd der forlanger særbehandling i en hver afskygning og det synes jeg er en god idé så lad os nu endelig give dem deres særbehandling i form af at HVIS MAN SKAL HAVE STEMMERET I DANMARK SÅ SKAL MAN KONVERTERE TIL KRISTENDOMMEN!!! Så Hr og Fru Danmark det er på tide at nogen lærer disse utaknemmelige skabninger at man ikke skider i samme skål som man spiser af… Det ved selv en gris…

  Like

 5. Piotr 28. januar 2021 / 14:12

  Med socialister gælder: de siger et (hvad som helst), MEN, læg nøje mærke til hvad de gør!
  De er fulde af LØGN og skider danskerne en lang march!

  @ Dieter, masser af muhamedanere er “konverteret” til kristendom.
  De gjorde det ikke for at blive kristne, men kun for at undgå hjemsendelse! Det kaldes taqiya.
  Dit forslag er dybt naivt.
  P. SIAD!

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 28. januar 2021 / 19:35

  Mattias Tesfaye har tidligere vist at han ikke aner hvad han taler om, heller ikke i denne sammenhæng.

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 28. januar 2021 / 19:44

  Når nu indrejsende fra udlandet forlanges testet og isoleret, hvorfor gælder det så ikke for asylsøgere og migranter?. Bare man, ved ankomsten siger ASYL, så springer alle døre og porte op.
  Hvorfor nævner politikerne og pressen ikke et ord om dette?. Svar: Det handler om konventionerne, som for enhver pris skal overholdes.

  Like

 8. M.S. Carstens 28. januar 2021 / 22:21

  “Et af elementerne består i, at der skal være hårdere sanktioner over for forældrene, når børn sendes på genopdragelsesrejse. Konkret skal udlændinge, der er idømt frihedsstraf for at sende deres barn på genopdragelsesrejse, som udgangspunkt udelukkes fra familiesammenføring med et barn i 10 år.”

  Hmm, mon ikke de forældre der får en sådan straf, for at sende deres børn på genopdragelsesrejer, allerede har fået deres børn familiesammenført her i Danmark?
  Eller har faderen være hjemme og avle nye børn, med ny kone, der så forventes familiesammenført?
  – har de brugt genopdragelsesrejser for deres børn, må børnene jo allerede have været i Danmark.

  “Dette gælder dog ikke for flygtninge. Det skriver Politiken.”
  Hvad gælder så for flygtninge? (vi har ingen flygtninge i Danmark, men masser af fup-asylanter og da de jo,
  som asylanter, vel endnu ikke har fået opholdstilladelse/dansk statsborgerskab, kan de vel næppe næppe allerede have fået familiesammenført deres børn til Danmark og børnene kan vel næppe have været så længe hos deres asylsøgende forældre, at de allerede er ved at blive “for danske” og derfor sendes hjem på genopdragelsesreje?

  For mig lyder det som en gang rendyrket blår fra regeringen, der kun skal tjene til, at fastholde regeringens naive vælgere i troen, på at de stemmer på et indvandrekritisk-/strammerparti.

  (egentlig have jeg skrevet noget mere, men slettede det, for jeg må da formode, at regeringens vælgere selv både kan læse, analysere/reflektere osv.)

  Like

 9. Den Nervøse 30. januar 2021 / 08:57

  Sig mig, griner han af os?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s