Tre syrere ville begå terror i Danmark: 44.000 af dem bor inden for de danske grænser

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/0/9281/11308196-flygtninge-sendes-retur-til-tyskland-flygtninge-r.jpg

Tre af de sigtede i den omfattende terrorsag fra Holbæk er fra Syrien. De fik asyl i Danmark i midten af 2010’erne. Det skriver TV 2.

Terroristerne havde anskaffet sig ingredienser og komponenter til fremstilling af sprængstof samt skydevåben, der skulle bruges i et angreb på dansk grund.

Pr. 1. januar var der 43.942 syrere i Danmark. 1.190 af dem er kommet, mens Mette Frederiksen har haft magten. Tallene kan findes her.
Hver eneste uge rejser der syriske asylansøgere ind i landet. I 2021 er der indtil videre ankommet 118 asylansøgere, hvoraf 29 procent er fra Syrien. Link.

Inden valget i 2019 lovede Mette Frederiksen at indføre et asylstop. Det løfte er også blevet brudt.

7 thoughts on “Tre syrere ville begå terror i Danmark: 44.000 af dem bor inden for de danske grænser

 1. Ehm Christensen 13. februar 2021 / 09:49

  Hvorfor skal Danmark blive det nye Syrien – er det det Mette Frederiksen står for? Hun siger en ting og gør noget helt andet! lør. 13. feb. 2021 kl. 09.12 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Tre af de sigtede i den omfattende terrorsag fra Holbæk er > fra Syrien. De fik asyl i Danmark i midten af 2010’erne. Det skriver TV 2. > Terroristerne havde anskaffet sig ingredienser og komponenter til > fremstilling af sprængstof samt skydevåben, der sku” >

  Liked by 1 person

 2. Annet Mesnickow 13. februar 2021 / 16:33

  De danske grænser skal lukkes. Og de mennesker der ikke vil den danske grundlov skal ud al landet med det samme. Statminister fru Mette f skal afsættes med det samme. Så vi kan få et godt Danmark igen.

  Liked by 1 person

  • JANESDANMARK 13. februar 2021 / 20:22

   Ja. De er beskidte verdenskommunister / bolsjevikker i forklædning

   Like

 3. Henning Jensen 13. februar 2021 / 16:42

  Uhyggeligt billede, hvor de fleste er unge mænd mellem 20 og 40 år! Og der er god grund til at fortvivle, for dette er kun fortroppen!
  Kommende familiesammenføringer vil yderligere bidrage med det samme antal feminine, samt et ukendt antal børn.

  Alle disse importerede ”danskere”, de viste på fotoet samt de kommende, ender som altid i de nye dyre lejligheder, som en indfødt dansker ikke har råd til. Og foruden en flot udstyret bolig, så venter der evig forsørgelse, hvilket giver masser af tid til at planlægge og udføre diverse ”aktiviteter”.
  Mette Frederiksens minkpenge var kun en dråbe i havet, i forhold til hvad hun, eller rettere vi, bliver tvunget til at spendere på fremtidens tilvandrende folkemasser.

  Liked by 2 people

 4. Allan Gorm Larsen. 13. februar 2021 / 19:37

  De seneste dages hændelser bekræfter endnu engang. LAD INGEN AF DISSE DESPOTER NOGEN SINDE OVERSKRIDE VORES GRÆNSE IGEN. DE ER FARLIGE SOM BARE FANDEN!!!!!. Godt vi har PET.
  Sindssygt at lade asylsøgere komme ind i vores land, til trods for adskillige advarsler om øget smittefare. Lad os så få den afstemning om Danmarks forbliven i EU, samt udtræden af de såkaldte konventioner. Det kan ikke gå hurtigt nok!!!.

  Like

 5. M.S. Carstens 14. februar 2021 / 00:01

  Jeg gentager min kommentar fra foregående blog:

  “Gid at alle opholdstilladelser og givne statsborgerskaber fra alle MENAPT-landene blev revurderet (tilvandrende fra fredelige lande) og derudfra anuleret med tilbagevirkende kraft lige fra 1. grænseoverløber til og med sidst fødte efterkommer,
  med tvangs-UDSENDELSE til følge.
  – der må være militære transportfly og -skibe nok til opgaven, personalet er lønnet og så ville militæret samtid kunne få realistiske opgaver, til forsvar for Danmark!

  Det vil samtid udligne mangel på arbejdskraft i mangt en branche, når hele indvandringsindustrien står i kø på jobcentret.
  – de skulle være lette at omskole, for det siges, at de tilhører “eliten” 😉

  Like

 6. Den Nervøse 15. februar 2021 / 23:10

  Er der virkelig 44.000? Det er da virkeligt ekstremt! Det fortæller mig, at vores politikere ikke kærer sig om danskernes ve og vel og da slet ikke om danskernes sikkerhed! De ved at hvis der kommer så mange unge mænd, og de fleste af dem er unge mænd, så vil mange danske kvinder blive voldtaget, danskere vil blive røvet, danskere vil blive udsat for vold og danskere vil bruge en masse penge, som kunne være brugt på danskerne selv eller bare skattelettelser! Det er derfor en kalkuleret risiko politikerne, og nogle danske vælgere, tager på danskernes vegne, det er dybest set en prioritering, og danskerne nedprioriteres!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s