Kolding Kommune corona-lukker to skoler med mange indvandrere: TV Avisen fortier alt om etnicitet

https://cdn.syd.bazo.dk/images/f2ae4793-3786-442c-a127-b922fb89f4cb/d/16-9/s/2048

Børnene fra Munkevængets Skole og Brændkjærskolen i Kolding må vente en ekstra uge, før de kan vende tilbage fra vinterferien.
Kolding Kommune har nemlig lukket ned for de to skoler, efter de har været centrum for en kraftig opblussen i smitte med coronavirus.

TV Avisen bringer nyheden som deres tophistorie.
I indslaget bliver det imidlertid fortiet, at 65,7 procent af eleverne på Munkevængets Skole har ikke-vestlig baggrund. Angående Brændkjærskolen er andelen af ikke-vestlige elever på 16,7 procent. Gennemsnittet for alle folkeskoler i Danmark ligger på 10,5 procent.

Tallene kan findes på Folketingets hjemmeside: https://www.ft.dk/samling/20181/almdel/fiu/spm/1/svar/1519142/1951217/index.htm

TV Avisen undlader også at fortælle, at ikke-vestlige personer har 2,5 gange større risiko for at blive indlagt med corona, selvom der er justeret for alder, køn og andre sygdomme. Somaliere er i gennemsnit fire gange oftere indlagt sammenlignet med danskere. For pakistanere er det lidt over tre gange oftere.

Se indslaget fra TV Avisen her.

4 thoughts on “Kolding Kommune corona-lukker to skoler med mange indvandrere: TV Avisen fortier alt om etnicitet

 1. M.S. Carstens 18. februar 2021 / 22:15

  Jeg blev også harm, over indslagene (DR og TV2) og skønt jeg har fulgt temaet dagen igennem, skulle jeg helt over på EBs kommentarspor, for igen at få min formodning bekræftet:
  Det er indvandre miljøet der holder smitten ved lige.

  Jeg harmes over, at vort samfund og vort liv, holdes nede og er blevet holdt nede i nu 11 måneder, hvor størsteparten af den etniske danske befolkning har fattet retningslinjerne og retter sig efter dem*, mens regeringen ikke på noget tidspunkt har antydet en flig af, at coronaen-smitten er størst udbredt der, hvor der hvor der, hvor de i forvejen markerer sig højest på alle de negative statistikker i samfundet.
  – der må, selv for regeringen, have været adgang til alle de fakta, som sundhedsvæsenet kunne give, om HVOR I HVER ENKELT KOMMUNE at smitten var mest udbredt!,
  men alt og alle blev fodret med statistikker og smittetal, der på ALLE MÅDER undgik, at ramme dem, som både de røde og venstrefløjen pleaser:
  iSlammets tilbedere i landets ghettoer!!

  Nu står det så klokkeklart, med både Ishøj og Kolding aktuel, såvel som andre iSlam-inficerede kommuner nu og tidligere, ER de steder, der skal helt specifik skal lukkes ned hvis resten af landet skal “have lov til” at genoprette et nogenlunde normalt fungerende del af samfundet.

  Regeringen/Mette FUSK Frederiksen lukkede 7 hele kommuner ned på kryds og tværs, pga. en længst død Closter-mutation og aflivede et af vore største eksport-erhverv i samme åndedrag,
  så hvorfor f….. skal importen af iSlamtilbedere/fremmede/grænseoverløbere fortsat være styrende, for at holde smitten i live og dermed holde regeringen og venstrefløjen (RV+inkl.) oppe på “stor tilslutning til Mette F.s styring”?

  * – hvad enten man er for eller imod.

  Vi bliver holdt i skak, med både politi og militær, mens fremmede, under falske forudsætninger for opholds-goder i landet, gennem nu 11 måneder, har været den største smittesprednings-faktor i landet.

  Jeg er nok ikke ene, om gennem mange måneder, at have forsøgt at finde smitteopgørelser over kommunernes specifikke, geografiske, smittetal,
  så nu er sq på HØJE TID, at REGERINGEN griber ind og får sat udgangsforbud/andet ind over for de´ helt specifikke smittespredere/smittede?

  – men, som jeg tidligere har skrevet, så udnytter regeringen og dens støttepartier nok coronanen til deres helt egen agenda?
  – og med både medieforliget og Marrakesh-underskriften og EUs overformynderi, så klapper MSM hælene sammen, som var det Hitler-tider :-((

  Like

 2. ino 19. februar 2021 / 09:02

  “Somaliere er i gennemsnit fire gange oftere indlagt sammenlignet med danskere. For pakistanere er det lidt over tre gange oftere.”
  Jeg genkender tallene fra undersøgelsen på Hvidovre Hospital i december, og jeg mener at have set større forskelle i norske og svenske tal, men desværre er medierne jo enige om at holde sandheden skjult. Forskellen fik mig til at tage en ekstra dosis D-vitamin dagligt (folk fra Mellemøsten mangler jo D-vitaminer), og den 23. december meldte Fødevarestyrelsen efterfulgt af Sundhedsstyrelsen ud at de anbefalede alle danskere til at tage en ekstra dosis D-vitaminer i vinterhalvåret. Det hører man aldrig noget om i de utallige pressemøder, men det burde da være indlysende for også politikere, at pandemier også skal forebygges/behandles med et solidt immunforsvar hos befolkningen. Sidst i december kom det også frem at K-vitaminer synes at have en gavnlig virkning på hvordan man kommer igennem et Covid19-forløb. K-vitaminer kommer fx fra rå grønkål, rosenkål og broccoli samt persille.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 20. februar 2021 / 15:26

  Jeg har, i dag, på Dit Overblik. dk. Læst en interessant artikel, som omhandler COVID 19.
  Den er hentet fra det tyske tidsskrift Universitet Hamburg, hvor en professor i virelogi gør rede for sit syn på virens oprindelse.
  Han mener at den slet ikke stammer fra dyr, men er menneskeskabt.
  Han mener at han har fundet frem til , ved studium, at den er opstået, ved forskning i et laboratorium i Wuhan, hvor man forsker i farlige virus, hvorved en ung, kvindelig laborant har fået virus på sig, og dermed har ført den ud af laboratoriet.
  Nu er det sådan at Kina er kendt for at omgås sikkerhed tæmmeligt lemfældigt.
  Jeg vil absolut anbefale læsning af artiklen.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 20. februar 2021 / 15:32

  Jeg kan tilføje at den tyske professor hedder, Roland Wiesendanger. Artiklen kan læses både på tysk og dansk.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s