DF og Konservative hylder en udlændingepolitik, der medførte 75.000 ekstra ikke-vestlige personer i Danmark

tp

I går indgik regeringen, Venstre, De Radikale og Liberal Alliance en aftale om hjemrejsesamtaler. Link.

Aftalen har fået Dansk Folkeparti og De Konservative til at angribe Venstre i hårde vendinger. De kalder aftalen for en »klar lempelse af udlændingepolitikken«. Det skyldes, at betydeligt færre udlændinge vil blive præsenteret for muligheden for at rejse tilbage til deres oprindelige hjemland mod at få penge af den danske stat.

DF og Konservative fremstiller det dermed som om, at der blev ført en meget stram udlændingepolitik, da blå blok havde magten. Men hvad siger de faktiske tal?

Blå blok havde flertal i perioden 18. juni 2015 – 5. juni 2019. Fra tredje kvartal 2015 til tredje kvartal 2019 steg antallet af ikke-vestlige med 74.583 personer. Det fortæller Danmarks Statistik.
Tallene kan ses her og kan hentes frem på: https://www.statistikbanken.dk/FOLK1C

Det er formentlig rigtigt, at aftalen om hjemrejsesamtaler er en lempelse, men det betyder ikke, at den tidligere udlændingepolitik var meget stram. Tværtimod.

6 thoughts on “DF og Konservative hylder en udlændingepolitik, der medførte 75.000 ekstra ikke-vestlige personer i Danmark

 1. Piotr 20. februar 2021 / 13:30

  Altså, hvis man vil et borgerligt, konservativt styre i DK, er der i dag kun en mulighed!

  NB/Nye Borgerlige!

  På nær NB er blå-Blok ikke andet end en flok anden rangs socialkramperater.

  Søren PP kunne have været ophavsmand til mange “stramninger” som Justitsminister, men der var jo ingen grund til at sætte den fede ministerpension over styr, når han sad der godt&lunt, som ikke folkevalgt til Hoppeborgen.

  Jakop PoPPedreng kan ikke finde sin tude kiks, så i V er forvirringen Total.

  DF, Det “døde folk” med sumbien Tullemannen i spidsen, at de skulle være af konservativ overbevisning, er en skrøne. DF ønsker højere skatter og større offentlig sektor (sicc!).

  Og LA? ja hvad vil LA? her diskuteres human humaniora, ingen gider høre på endsige fatter noget af.
  Henrik Dahl har dog sine lyse filosofiske momenter ind i mellem, undervisningssektoren ville nyde godt af ham som undervisning/-forskning/-udviklings-minister.

  Oven i disse 3 partier, K, V, LA, har vi så en flok tosser af løsgængere, der er prototypen på en vaskeægte levebrødspolitiker, de er valgt til hoPPeborgen af vælgerne/folket og det de mest bekymre sig om, er hvorvidt de kan bevare deres taburet!

  Om en folkevalgt ønsker at træde ud af sit parti, blive løsgænger, skal vedkommende helt ud af Folketinget, det er jo netop folkets ting, og da man ikke længere repræsentere det folk, der stemte kandidaten ind, ja, så er man ude!
  U-tidig løben af pladsen, p.gr.a. personlige problemer accepteres ej.

  At, den såkaldte blå-blok ikke kan samarbejde, forene sig om fælles politik, er det mest barnlige nogensinde på hoPPeborgen i nyere tid!

  Alle jer der tvivler på NB. Hvor meget værre skal det blive med Mette Fusk & socialisterne ved roret? Hvor meget mere indskrænkning af frihed & velstand vil I acceptere?

  Derfor stem Nye Borgerlige, lad dem få magt som de har agt. Lad os tage fornuften tilbage!

  P. SIAD! Stem NB!

  Liked by 4 people

 2. Allan Gorm Larsen. 20. februar 2021 / 15:56

  Ja, det forbavser mig ikke at antallet af mellemøstlige og afrikanske migranter er steget væsentligt, også, under den borgerlige? regering.
  Nej både politikere og MSM lyver lige så stærkt som en hest kan rende. Godt at vi har den “u officielle presse” ellers havde vi stået på “herrens mark”, hvad informationer angår.

  Liked by 3 people

 3. Henning Jensen 21. februar 2021 / 09:15

  Venstre ved man altid hvor man har, og var! Og DF troede mange også engang at vide hvor var, men også DF-toppen svigtede totalt.
  Og de Konservative er ingen steder, men den som tier samtykker. Så Søren Pape vinder nogle enkelte ekstra stemmer ud fra devisen: “hvorfor skal han straffes, han har jo ikke gjort noget!”
  Tallet, 74.583 ekstra indkvarterede forsørgelsesberettigede, er jo noget af en uhyggelig bedrift! Man kan sarkastisk hævde, at så har der da været områder med fremgang under den tidligere regering.

  Liked by 2 people

 4. Den Nervøse 21. februar 2021 / 12:28

  De undre mig at 74-75.000 migranter kan betegnes som en stram udlændingepolitik!
  I 2008 lavede Danmarks Statestik en fremskrivning af antallet af ikke vestlige indvandere (muslimer) i 2050. Det antal blev nået allerede i 2018 altså efter bare 10 år og 32 år før beregnet!
  Det kan kun betyde at man enten ikke kan regne hos Danmarks Statestik eller også har man en tendentiøs dagsorden! Det første er slemt, det andet er værre!

  Liked by 2 people

 5. Bruno Jensen 23. februar 2021 / 16:48

  Så er det da godt, at landets grænser for tiden er hermetisk lukkede, så ikke engang “spontanflygtninge”, der allerede har rejst gennem adskillige sikre lande, kan komme ind i DK.

  Liked by 1 person

 6. Allan Gorm Larsen. 24. februar 2021 / 20:20

  Er de nu også det?.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s