Thulesen Dahl skælder ud på Nye Borgerlige: Hvorfor vil I ikke indføre tvangstestning?

https://cdn.syd.bazo.dk/images/0719c59c-1a3a-4afa-b9e1-0fe7a8c23005/d/16-9/s/2048

DF-formand Kristian Thulesen Dahl skriver tirsdag følgende på Facebook:

»Vi har de seneste uger oplevet, hvordan coronasmitten er kommet helt ud af kontrol i indvandrermiljøer som Ishøj og Vollsmose. Folk der ganske enkelt ikke vil følge myndighedernes retningslinjer.😡
I Dansk Folkeparti mener vi, at der skal styr på disse områder og at beboerne i disse områder skal acceptere at blive testet! Jeg forstår ikke, at partier som Konservative, Venstre og Nye Borgerlige er imod det.«

Misbrugte regeringen sin magt?

Venstre, Konservative og Nye Borgerlige forklarede imidlertid allerede mandag, hvorfor de ikke ville gå med til tvangstestning. De var stærkt bekymrede for, at regeringen misbrugte sin magt.
Pernille Vermund skrev f.eks. dette i sit nyhedsbrev:

»Regeringen forsøgte (mandag) at få flertal for at tvangsteste beboerne i Vollsmose. Det kunne vi ikke støtte. Det forslag kommer mere end en postgang for sent. De fleste i Vollsmose er blevet testet i løbet af den seneste uge, og vi tror ikke på, at tvangstestning nu vil påvirke smittetallene. Men fremadrettet må og skal der tages effektive værktøjer i brug over de grupper, som nægter at tage ansvar. De skal rammes på pengepungen.

Vi taler her om de uintegrerbare indvandrere, som der bor rigtig mange af i Vollsmose. Tager man deres offentlige ydelser fra dem, når de nægter at lade sig teste og ignorerer påbuddet om at selvisolere sig, skal de nok komme på bedre tanker og begynde at opføre sig mere ansvarligt.

Det nytter ikke at give en bøde til indvandrere på offentlig forsørgelse. For den skal de ikke betale, når de er på kontanthjælp. Men hvis kontanthjælpen udebliver, så kan det mærkes i de miljøer, hvor næsten hver anden lever af offentlig forsørgelse.
At tage kontanthjælpen fra de uansvarlige er ikke tvang. Det er blot en konsekvens: “Du bestemmer selv, men ikke for vores penge.”

Jeg er meget bekymret ved, at regeringen hele tiden tager et skridt mere i retning af mere tvang og skrappere indgreb. Ja, vi skal skride effektivt ind over for dem, der nægter at tage ansvar – men ikke over for alle andre. Vi har levet med corona i et år nu, og vi har måttet acceptere store indskrænkninger i vores frihed. Regeringen har fået og brugt magten til overflod. Det må ikke blive en ny normal i vores ellers frie samfund.«

6 thoughts on “Thulesen Dahl skælder ud på Nye Borgerlige: Hvorfor vil I ikke indføre tvangstestning?

 1. JANESDANMARK 9. marts 2021 / 14:45

  Absurd at DF nu kæfter op om tvang. Den glidebane mod andre skal ikje åbnes. De typer må forlade Danmark. Folkesundheden er truet af de familieghettoer og storfamilier.

  Like

 2. Allan Gorm Larsen. 9. marts 2021 / 19:41

  TVANG.
  Jeg har det sådan, at hver gang nogen vil TVINGE mig til noget, så slår jeg bak.
  Jeg er imod al tvang det være sig f. eks. vaccinationer (har selv tilvalgt det), test (mægter) og andet.
  Det jeg mener kan ske i tilfældet Vollsmose er enten, masseudvisning eller forbud mod at bevæge sig ud i resten af byen, det må være sidste mulighed, nødret.
  Hvad pandemien angår er jeg efterhånden begyndt at vakle i troen på, hvor farlig den er, da jeg mener at den er “opreklameret” alt for højt bl. a. fra regeringen og ligeledes igennem MSM, pressen.

  Like

  • M.S. Carstens 10. marts 2021 / 00:10

   Tak for indsparket Allan!

   “Hvad pandemien angår er jeg efterhånden begyndt at vakle i troen på, hvor farlig den er, da jeg mener at den er “opreklameret” alt for højt bl. a. fra regeringen og ligeledes igennem MSM, pressen.”

   Jeg mener også den er opreklameret, til langt op over hvad der er evidens for. F.eks. har der vist ikke været flere indlagte på intensiv-afdelingerne, end under normale influenza-epedimier, sengestuerne melder ikke om overbelægninger som tidligere år, bedemændene har vist heller ikke haft mere travlt end andre år og jeg har endnu ikke hørt en eneste melding om at etniske danskere i service-fagene/tæt beboelse skulle være særligt udsatte og ej heller har jeg hørt, at nogen af mine 8 børnebørn/40 familiemedlemmer(over hele Jylland)/inkl. min 89årige Mor i almen boligbyggeri (med ret stor bekendskabs-kreds), har været ramt/kender nogle der har været ramt.

   Proportionerne mangler ift. meldingerne!

   Som Lars Boye sagde på et videomøde her i aften, så skal man ikke se på/lade sig fornare af incidenstallene, men derimod forholde sig til de faktiske tal.

   – Dertil kan jeg kun tilføje:
   og forholde sig derefter! (man ved jo godt, hvem der omgås hvem og hvor man SELV lige bør passe på sig selv, hvis man ikke vil smittes)

   Thulesen Dahl forholder sig ikke til, at NB gerne vil sige ja til tvang; HVIS/NÅR Danmark VIRKELIG er truet af død/udryddelse!
   (og modsat DF, så vil NB hellere rydde op fra bunden, inden det når så vidt)

   Ps.
   Jeg læste i øvrigt en tankevækkende artikel:
   https://newspeek.info/den-nye-verdensorden-en-skaebne-vaerre-end-doeden/
   som igen sparker til tankerne om, om coronaen “blot” er grebet som dække, for en helt anden agenda???
   (læs dertil også de andre artikler på sitet)

   Liked by 1 person

 3. Henning Jensen 9. marts 2021 / 21:27

  Kristian Thulesen Dahl er jo ligefrem landsskadelig! Han er jo vælgerbedrag, han er jo højrød!
  Voxmeter har stadig partiet nede på 5,6 i denne uge. Ufatteligt at der overhovedet er medlemmer tilbage i dette parti!
  Få ham dog smidt ud!
  https://voxmeter.dk/meningsmalinger/

  Liked by 1 person

 4. Allan Gorm Larsen. 10. marts 2021 / 05:35

  M.S. Carstens. Jeg er glad for at jeg , trods alt, ikke er helt idiot, så det er altid rart at vide at man ikke er helt alene med sine synspunkter. Tak for det.
  Jeg har, som så mange andre, siden begyndelsen af december levet, stort set uden kontakt til andre, så det vil glæde mig, den dag det igen bliver muligt at komme lidt ud igen.
  Det skal ikke forstås sådan at jeg mener at Covid .19. er en harmløs forkølelse, men nærmere en influenza, måske lidt mere kras, men IKKE nogen katastrofe.
  Så jeg mener at det nok vil være en god ide, lige at tænke lidt selv, inden man lader sig flyde med i en, eller anden slip strøm.
  Mundbind, der er jeg stadig i stærk tvivl om virkningen. Selv bruger jeg visir, så længe det er påbudt. Så snart påbudet , forhåbentligt ophæves, vil jeg være den første, læm lægger det væk.

  Liked by 1 person

 5. M.S. Carstens 11. marts 2021 / 23:55

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/bred-enighed-danmark-kan-%C3%A5bne-n%C3%A5r-alle-over-50-%C3%A5r-er-vaccineret/ar-BB1euLB0?ocid=msedgdhp

  – så kommer vi nok til at vente længe?,
  for hvordan ser det lige ud med “samfundssind” i i de iSlamiske Ghettoer og hvad med dem, der, med over 50 på bagen, af forskellige, legitime, årsager ikke ønsker at lade sig vaccinere, men modsat iSlammets tilhængere, dog passer på sig og hinanden og hellere før en senere går i selvvalgt isolation, af hensyn til andre??

  Hvis jeg har influenza, så holde jeg mig væk fra andre og advarer om det, men der er dog ikke, til nu, blevet fordret slige tvangsvacciner, skønt der nok er døde flere af/med influenza, end der har været coronaindlagte på landets intensivafdelinger?

  Sidst var det VORES unge! der blev udskammet for manglende “samfundssind”, men nu bliver det VORE over 50 år! der kan komme til at stå til skyld for, visse borgere (læs iSlammets tilbedere) ikke vil tage hensyn til de´t som enhver normal DANSKER retter sig efet, uanset om de er for eller i mod!

  Mand oh mand; hvornår vågner Hr og Fru Danmark op af MSM-hypnoserne?

  – eller skulle jeg hellere spørge:
  hvordan får vi dem sparket ud af deres MSM-hypnotiserede afhængighed?

  PS.
  Gamle og udsatte er end endnu ikke vaccineret, der er stor usikkerhed om vaccinernes følgevirkninger, leverancerne er fortsat tvivlsomme, Mette Løgn Frederiksen ridder fortsat på “Moder magt” strategien og hvor længe skal VORE børn/børnebørn være frataget deres livsdannelse udi deres fremtidige liv, når de gang på gang må vente, på at nye kriterier bliver indfriet?

  – når alle over 50 er vaccineret, skal vi vel vente på, at en ny vaccine til småbørn bliver godkendt og at alle fra 0 til 16år er blevet vaccineret? og der kun kan købes ind i statskontrolerede/drevne indkøbs-kæder?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s