Tyrker dømt for grov vold: Fik tredje advarsel om udvisning og bliver i Danmark

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/teaser_image_vertical/image/7/76047/15293464-retten-i-esbjerg---20161101153.jpeg

Tre mænd på 18, 20 og 22 år blev ved Retten i Esbjerg dømt for grov vold mod en 32-årig mand, da han kørte forbi på løbehjul. Det skriver JydskeVestkysten.

Offeret blev hevet ind på et område med en bakke, hvor han fik to knytnæveslag. Herfra flygtede han med seks personer i hælene, indtil han blev påkørt af en mand på scooter ved en af blokkene på Stengårdsvej. Her fik han mindst et slag med en kæp, flere slag og spark,  peberspray i ansigtet og blev påkørt igen af scooteren.

De tre dømte fik beskedne domme på henholdsvis 6, 8 og 11 måneders fængsel.

En af de dømte er en 20-årig tyrker. Han fik sin tredje advarsel om udvisning, men han får stadig lov til at blive i Danmark efter endt afsoning.

7 thoughts on “Tyrker dømt for grov vold: Fik tredje advarsel om udvisning og bliver i Danmark

 1. Allan Gorm Larsen. 10. marts 2021 / 13:21

  Fjern dog disse bærme fra vort domcil. STRAKS!!!!!!!.

  Liked by 1 person

 2. Den Nervøse 10. marts 2021 / 15:43

  Vores retssystem er til grin! Banditterne griner af os! To tidligere betingede udvisninger, og nu en tredje! Den tyrk kommer aldrig til at blive integreret i Danmark, han og hans kompaner vil være en evig udgift for Danmark, og de vil være en evig belastning for trygheden. Man bliver nødt til at spørge, griner dommerstanden af ofrene?
  Hvad er egentligt begrundelsen for at tyrkere er i Danmark? Mig bekendt vil tyrkere ikke kunne få asyl i Danmark, og der er intet i vejen for at udvise dem!
  Der er kun et svar stem NB.

  Liked by 1 person

 3. Ehm Christensen 10. marts 2021 / 17:57

  Når man har fået to advarsler burde man ryge ud ved den tredie. Alt andet er ganske forkasteligt og ganske fejlbedømt. Det er en ommer. Håber han anker dommen så retfærdigheden kan ske!

  ons. 10. mar. 2021 kl. 13.15 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Tre mænd på henholdsvis 18, 20 og 22 år blev ved Retten I > Esbjerg dømt for et overfald på en 32-årig mand, da han kørte forbi på > løbehjul. Det skriver JydskeVestkysten. Offeret blev hevet ind på et område > med en bakke, hvor han fik to knytnæveslag.” >

  Like

 4. M.S. Carstens 10. marts 2021 / 23:06

  Vore på Borgen gør hvad de kan, men det er vist på høje tid, at “vi i marken” får gået vore indflydelses-muligheder igennem;
  Er der ikke noget med, at politisk valgte partier, i hver deres kredse kan indstille medlemmer som (? har glemt betegnelsen)?

  – det har venstrefløjen gjort til hobe, så mon ikke det er på tide, at hele blå blogs valgkredse opper sig, på indflydelses-mulighederne i de retslige instanser?

  Like

 5. Bjarne Christensen 11. marts 2021 / 09:43

  hva’ kan man sige , dommerstanden i al sin glans , de levet jo så også i en verden langt væk fra os og gemt godt af vejen bag høje tykke ligusterhække ; gid retfærdigheden en dag vil sejre og la’ det gå ud over en af dem selv eller deres familie for så vil tonen nok få en anden lyd !

  Like

 6. olemikael 11. marts 2021 / 10:48

  3. advarsel????

  Hvad sker der lige for landsforræderne!?!

  Som Nye Borgerlige advokerer:

  INGEN betingede udvisninger!!!
  Første lovovertrædelse med fængselsstraf eller hæfte og UD uanset statsborgerskab!!!!

  Like

 7. Piotr 12. marts 2021 / 02:31

  Byretsdommeren i Esbjerg hedder Lisbeth Christensen, formodentlig medlem i den Oikofobe sekt “de RadiGALE”.
  Der noget totalt galt med danske dommere når de skal dømme indvandrere. Hvordan kan det være muligt i dansk rets-politik, at kunne idømme en person 3 betingede udvisninger?

  Hvem f…… har op fundet begrebet betingede udvisninger?(“de radiGALE” naturligvis) ved anden betingede udvisning må bordet da fange.

  Tyrkeren der fik denne dom, havde netop afsluttet afsonningen af en anden dom, dagen før han igen udøvede vold mod den sagesløs dansker.

  Ja, “den nervøse” vi er til grin og det er tyrkerne der griner højest af os, og de skider på vores love & retsvæsen. med god grund.

  Kun 4 af kolbøtterne på hoPPeBorgen vil gøre noget ved dette, husk det NU! Stem NB!
  At fortsat stemme på et af gammelpartierne er det ultimative stemmesplid!

  P. Stem NB! SIAD!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s