Ifølge DF var det ikke et vaccinepas: Nu vil Thulesen Dahl uddele vaccinepas til de ældre

https://www.nnf.dk/media/amll1oo4/20200709-121253-4-1920x1280we.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1440&height=870&rnd=132469796633700000

Sent mandag aften indgik alle partier undtagen Nye Borgerlige en genåbningsaftale. På Facebook udtrykte DF-formand Kristian Thulesen Dahl sin glæde over, at danskerne nu skulle tage en test, inden de gik til frisør og på café.

I kommentarsporet var folk imidlertid enormt vrede over, at DF havde sagt ja en aftale, hvor danskerne blev tvunget til at bruge et vaccinepas. Derfor udformede partiets presseafdeling et opslag, hvor man påstod, at der ikke var tale om et vaccinepas. Det var blot et testpas, lød forklaringen.

Nu udtaler Thulesen Dahl til BT, at de ældre også skal have et vaccinepas. Han vil sørge for, at passet bliver uddelt til de ældre, der ikke har NemID.

Dermed siger DF’s formand det modsatte af partiets presseafdeling: Det er et vaccinepas, som DF har sagt ja til.

6 thoughts on “Ifølge DF var det ikke et vaccinepas: Nu vil Thulesen Dahl uddele vaccinepas til de ældre

 1. Bente Dahlmann 28. marts 2021 / 16:53

  Tulle har virkeligt ødelagt DF

  Liked by 3 people

 2. peter iversen 28. marts 2021 / 18:19

  det er nok sidste krampetrækninger tulle, har nu smadret df total nu ,kommer forhåbenlig under spære grænsen til næste valg så find noget andet at give dig til narrerøv.

  Liked by 3 people

 3. Ehm Christensen 28. marts 2021 / 21:16

  Hvis de ikke selv kan finde ud af det de foretager sig, hvordan f. Skal vi andre så gøre det? Set er de vartede ting der gør at DF igen og igen mister stemmer . Vågn nu op for h.

  søn. 28. mar. 2021 kl. 16.50 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Sent mandag aften indgik alle partier undtagen Nye > Borgerlige en genåbningsaftale. På Facebook udtrykte DF-formand Kristian > Thulesen Dahl sin glæde over, at danskerne nu skal tage en test, inden de > går til frisør og på café. I kommentarsporet var folk” >

  Liked by 1 person

 4. Henning Jensen 28. marts 2021 / 22:58

  Hvis man skrev sin ærlige mening om Kristian Thulesen Dahl, så blev man sikkert afhentet, så jeg vil indskrænke mig til at udtrykke, at jeg synes at han er en modbydelig politiker som man kun kan skamme sig over. Og hans påtagede kvalmende omsorg for de ældre klinger helt falsk.

  Kristian Thulesen Dahl er et af de bedste eksempler på årsagen til at der er en indædt politikerlede her i landet. Og jeg forstår ikke hvorfor han ikke er blevet smidt ud af DF for længst, han er den direkte årsag til partiets fortsatte undergang.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen 29. marts 2021 / 04:47

  Vaccinepas/Coronapas/testpas= apartheit. Meningsløst at man skal gå rundt med et pas i lommen i sit eget land!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s