Dræbte betjent foran Kongressen: Han var tilhænger af ekstrem muslimsk organisation

https://a57.foxnews.com/static.foxnews.com/foxnews.com/content/uploads/2021/04/1862/1048/118909816_4441682765872877_4894093143978293488_n.jpg?ve=1&tl=1
Noah Green

Fredag blev en politibetjent dræbt, efter en mand kørte en bil ind i to betjente ved en barriere udenfor USA’s Kongres. Bilens fører hoppede ud af bilen med en kniv i hånden, da han havde påkørt de to betjente. Han blev efterfølgende dræbt.

Gerningsmanden er nu identificeret som Noah Green. Han var ifølge The New York Times tilhænger af »Nation of Islam«, der er en ekstrem muslimsk organisation bestående af sorte muslimer. Nation of Islam er gennemført racistisk og har ofte udtalt sig yderst nedsættende om jøder og hvide.

Disse oplysninger bliver fortiet af de store danske medier.

12 thoughts on “Dræbte betjent foran Kongressen: Han var tilhænger af ekstrem muslimsk organisation

 1. olemikael 3. april 2021 / 09:12

  Naturligvis holder løgnemedierne verden over mund med denne kendsgerning!!!!

  Hver eneste gang gerningsmænd/kvinder er farvede, muslimske eller på anden måde åbenlyst mentalt handikappede, bliver de overbeskyttet af massemedierne, som underligt nok er jødisk domineret!
  Er jøder sadomasochister!?!

  Havde det nu istedet været en Trumptilhænger eller bare en hvid mand uden politisk tilhørsforhold, så havde hele verden hørt om gerningsmandens baggrund og etnicitet straks og i ugevis!!!!

  Nu er det jo en terrorhandling a l’Europe, skønt den dybe stat og forræderne vil dysse det hele ned og hævde, at det var en enkelt sindsforvirret sjæl, som helt tilfældigt var muslim!!!!!!

  Løgne og fortielser herhjemme og udenlands!
  Tro ikke på medierne!!!!

  LØGNE-medier!!!

  Like

  • Claus 4. april 2021 / 16:50

   Nej Jøder er ikke sadomasochister, men lige som der er hvide idioter, gule idioter, røde idioter så er der også jøder som er idioter, og vil gøre alt for at ødelægge livet for dem selv og resten af verden.
   Der er ingen racer som er pr defination dumme, men ens idiologi, tro når den bliver fanatisk, ja så er der ingen ende på den stupiditet som de kan og vil fremlægge for alle at se.

   Like

   • olemikael 5. april 2021 / 06:46

    Se, jeg siger ikke, at jøderne er dumme, for det er der intet belæg for, men at der ikke er racer, som pr defination er dummere end andre generelt er ikke sandt!
    Eksempelvis negre i Afrika ligger på en generel IQ på 60-70, hvilket i Europa er sinkestadiet!
    I Mellemøsten minus Israel ligger denne på 70-80, hvor den i Europa ligger på 100-110!

    I det orientale Asien, Japan-Kina lidt højere end i Europa!

    Generelt set har den økonomiske globale elite blandt jøderne forlængst sat sig på alle medier, hvorfra de konstant bekriger hvid, vestlig kultur!

    Liked by 1 person

   • Claus 5. april 2021 / 12:27

    OLEMIKAEL

    Det jeg har noget i mod er absolutter, vi ser absolutter hele tiden hos venstrefløjen. Alle mænd er voldtægtsmænd, løn gaben mellem kønnene.
    At alle hvide er racister osv osv.

    Nu henviser du til negerne i afrika, men en general IQ på 60-70, ja men der er også genier med IQ på over 120, ganske som der er i mellemøstlige land, og selv jøderne har sinker med meget lave IQ, selv om jøderne er dem som har fået flest nobel priser end noget andet land, især når man betrakter de kun er ca 25 til 30 millioner af dem i verden. Kontra tag muslimerne med over 1,3 miliarder mennesker, ja så så ud af 12 priser, er 2 af dem i kemi, 2 i Literature
    1 i psysisk og 7 af dem i fredskatogorien hvor Yasser Arafat er en af dem. Set i øjnene på de 239 gange Israel har modtaget den.

    Igen skriver du absolutter ang jøderne i medierne ved at fastslå at alle medierne er under jødisk kontrol.
    Fox new er ikke under jødisk kontrol, og det er fejlen ved altid at snakke i absolutter. Kan man finde en eneste, så er du bevist at du ikke taler sandt.

    Misforstå mig ikke, jeg ved godt hvad du mener, og jeg er enig. Forsøger bare at forklare at absolutter, skal vi lade venstrefløjen om at snakke i, vi skal holde os til fakta som ikke kan bortforklares bare ved at finde en eneste ting som modbevis.

    Men en stor del af grunden til at muslimerne generalt er langt under normal IQ, skyldes gennem 1400 år har de primært giftet sig mellem fætter og kussiner, og dermed degenereret deres gen pol. Der er nogle som mener at det er årsagen til at de ikke kan fungere i et demokrati, men altid falder tilbage i diktatur. Om det passer, er jeg ikke klog nok til at sige, men er er vel en grund til de altid er så ekstrem voldsparate, og når de begår vold, er det altid til det ekstreme.

    Like

 2. Bruno Jensen 3. april 2021 / 17:51

  Når man tænker på, hvor mange afrikanere araberne hentede som slaver, og hvor stort et antal af disse, som døde på vejen til de arabiske lande, er begrebet “sorte muslimer” jo nærmest komisk.

  Liked by 1 person

  • Claus 4. april 2021 / 16:54

   Ikke nok med det, for du har jo ganske ret. Hvis der er nogle som er racister, ja så er det skam muslimerne, især Saudi muslimer.
   De gør et kæmpe nummer ud Muhammed, må hans nosser bliver ristet over en sagte ild, for evigt, at han er Hvid, ja de siger jo endda han er den hvideste mand nogle sinde i Koranen og Hadith.

   Det er velkendt at Araber hader sorte, de ser ned på muslimer fra Somalia, men de sorte vender sig gerne til Mekka og beder til dem som ser ned på dem.

   Men som vi siger i DK, mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

   Liked by 1 person

   • ino 4. april 2021 / 17:06

    Muhammed selv kaldte etioper og deres naboer for “rosinhoveder” ifølge David Woods. Han plejer at være pålidelig.

    Liked by 1 person

   • Anonym 4. april 2021 / 18:24

    Lol den havde jeg glemt alt om. Men ja jeg ser også david wood.
    Manden kan sine skrifter og koranen, hadith ind og ud.

    Like

 3. Allan Gorm Larsen. 4. april 2021 / 02:58

  Ja, det er det sædvanlige, jo mere religiøs/idealistisk, jo mere sindssyg. I en sindssyg verden.
  Det kan gå den forkerte vej.

  Like

 4. Claus 4. april 2021 / 17:01

  Vi så det også med den masse skydning i USA sidste uges tid, hvor man ser manden blive hentet ud af politiet, såret i benet.
  Hele venstrefløjens tåber, råbte straks op om dette var tegn på racisme, for hvis det havde været en brun eller sort mand, havde politiet skudt ham.
  Så kom det frem at manden var fra Syrien, og altså muslim, at han anså at alle hvide var racister. Han havde jo troet på BLM på godhedsindustrien som foder folk som ham med at de er offeret og alle hvide er racister, nacister osv.

  Der er kun en gruppe som er ægte racister, og det er venstrefløjen, demokraterne i USA.

  Tænk sig at de offentlig siger, at grunden til at det er racistisk at skal bruge id til at stemme på et valg, er fordi de sorte ikke kan finde ud af hvordan man får sådan et.

  På Youtube har konservative udspurt en del unge mennesker på venstrefløjen om netop ID og sorte. De siger direkte at enten er de så fattige at de ikke har mobil, eller computer, eller også forstå de ikke at bruge en, til at finde feks DMV hvor de kan få køre kort og ID lavet.

  Hvor meget skal man hade et folkefærd for at sige sådan noget, og ikke selv se det racistiske i det man siger.

  Men vi ved jo at disse folk er ekstrem racistiske, når så sorte nægter at godtage deres løgne, at de tør tænke for dem selv, stemme feks på Trump, at de ikke godtager BLM’s løgne osv og de så bliver kaldt onkel tom, og de værste racistiske udtryk som de åhh så “tolerante” mennesker på venstrefløjen kan finde på.

  Liked by 1 person

  • ino 4. april 2021 / 17:09

   Men det sjove er at kravet for at få en dosis vaccine er at man kan legitimere sig. Hvorfor skulle man så ikke kunne legitimere sig ved et præsidentvalg? Demokraterne er hyklere alle til hobe.

   Liked by 1 person

 5. Anonym 4. april 2021 / 18:28

  Jeg er 100 % enig med dig.
  Man skal id for st køre bil, man skal ha id for at flyve, man skal ha id for at gå til lægen men det er racistisk at ha id til at stemme.

  Demokraterne er ikke kun hykler, de er de største grødhoveder der er.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s