To indvandrere dømt for voldtægt af 14-årig pige samt vold og røveri: Undgik udvisning af Danmark

I en sag med hele 794 tiltalepunkter er to indvandrere blevet idømt fængselsstraffe. Det skriver Ekstra Bladet.

De to mænd, som er 19 og 20 år, blev blandt andet dømt for voldtægt af en 14-årig pige. Den 20-årige blev dømt for selve voldtægten, mens den anden blev dømt for andet seksuelt forhold end samleje.

Indvandrerne kravlede ind ad et vindue på en adresse i Rødovre og voldtog den 14-årige pige, mens de filmede forbrydelsen og straks delte optagelsen på Snapchat. Da voldtægtsforbryderne var flygtet, ringede den ene til pigen og truede med at slå hende ihjel: ‘Jeg skal nok finde dig. Jeg slår dig ihjel. Jeg dræber dig,’ lød det.

Desuden blev de to fundet skyldige i et voldsomt gaderøveri og i alt otte voldelige overfald. Et af dem begik de sammen, mens de øvrige enten blev begået sammen med andre gerningsmænd eller alene.

I flere tilfælde blev overfaldene filmet på video og efterfølgende delt på sociale medier. På deres telefoner fandt politiet således flere optagelser, hvor gerningsmændene filmede sig selv, mens de begik vold, hærværk eller overtrædelser af færdselsloven.

Mændene blev i Københavns Byret idømt fængsel i henholdsvis tre år og 11 måneder og i to år og ti måneder.

Senioranklager Sara Dalgaard havde indstillet, at de to mænd blev udvist af Danmark. Her valgte retten dog at nøjes med en advarsel.
De to storkriminelle indvandrere får dermed lov til at blive i Danmark efter endt afsoning.

10 thoughts on “To indvandrere dømt for voldtægt af 14-årig pige samt vold og røveri: Undgik udvisning af Danmark

 1. Henning Jensen 21. april 2021 / 08:08

  Det er jo skammeligt at sådan et par forbrydere ikke bliver smidt ud af landet.

  Liked by 1 person

 2. Bruno Jensen 21. april 2021 / 10:25

  I det mindste kan de da ikke længere opnå dansk statsborgerskab.

  Liked by 1 person

  • olemikael 21. april 2021 / 19:53

   I første omgang kan de måske ikke, men så venter de bare et par år mere!
   Er det iøvrigt vedtaget på Borgen eller snakker de stadig bare?!

   Like

 3. clausp2014 21. april 2021 / 12:32

  Jeg er af den overbevisning at vi er blevet alt for blødsøden omkring, vold, voldtægter og mord. Vi og her mener jeg selvfølgelig venstrefløjen, godhedindustrien osv, lægger mere vægt på de kriminelles rettigheder, end på offernes, og det skyldes kun ren idiologi og politik.

  Jeg mener at især med voldtægt, skal straffes med kastering. Jeg mener IKKE kemisk kastering, men af med sæk og stang.

  Ved kemisk kastering ja så er trangen til voldtægt der stadigvæk, da det mere handler om magt end egentlig seksuelle lyster, men fjerner du bollerne og stangen, ja så er der ikke mere at gøre godt med, og lysten er også væk.

  Samtidig tror jeg også at faldet i voldtægter vil være drastisk hvis man risikere at skulle side ned og tisse resten af ens liv. Så i sidste ende, tror jeg at det vil frelse mange flere mennesker, ens som evt bliver kastereret.

  Lad os få øje for øje, tand for tand tilbage, i retssystemet.

  Og så mener at at alle som ikke er etniske danske statsborger skal smides ud med det samme de er straffet. Om de så skal smides ud med faldskærm fordi deres eget land nægter at tage i mod dem.

  De lande som nægter at tage i mod deres egne borger, ja de skal fra tages ALT hjælp som vi evt giver dem, der skal komme sanktioner mod dem, indtil de tager deres borger tilbage.
  Hvad de så vil gøre med dem, ja det må være deres problem, efter deres egne normer, regler og love.

  Vi skal aldrig accptere at folk som vi vælger at hjælpe, betaler os tilbage med vold, kriminalitet, voldtægter, mord, æresdræb og total forandrelse af vores land, kultur og normer.

  DE komme til os, og de skal ændre sig til vores kultur og normer, ikke omvendt.

  Liked by 1 person

  • olemikael 21. april 2021 / 19:55

   Helt enig med dig, Claus…

   Man mister jo mælet, når man så hører en usvensk maggedulle udtale sig om voldtægtsmænd, at mange af dem jo er så søde og dejlige mennesker!!!!!

   Liked by 1 person

   • clausp2014 22. april 2021 / 11:55

    Få mig ikke igang med de blødsødende tåbelige kvindefolk, som på den ene side siger at de er en voldtægtskultur i vores samfund, og at det er ALLE mænd som er voldtægtsmænd. Samtidig så når en etnisk danske kvinde bliver voldtaget af en muslim, eller anden udlægning (ikke vestlig) ja så er det racistisk at snakke om voldtægt.
    Ja faktisk så er det kvinden som voldtages som er skyld i det, ikke de uskyldige muslimer.

    Kan du huske de historier fra henholdsvis Tyskland og det åhh så progressive Sverige, hvor kvinder er blevet gruppe voldtaget af muslimer, og de skrev til dem efter de var blevet dømt, at hun er ked af at hendes samfund, kultur, TVANG dem til at voldtage hende, og så gav hun dem syndsforladelse for deres handlinger.

    Jeg har aldrig voldtaget nogle, og jeg kender INGEN mænd som har voldtaget en mand, men alligevel så er jeg i disse progressive psykotiske kvinders øjne, langt mere voldtægtsmænd, end feks muslimer, hvis religiøse tekster TILLADER voldtægt.

    Jeg husker en sag hvor en muslimsk kvinde var blevet voldtaget af flere mænd fra en anden familie, og dommeren (shaia) gav som dom, den familie med en voldtaget kvinde, lov til at voldtage en kvinde fra den andens familie.
    Men de har ingen voldtægts kultur, men du og jeg har det.

    Der er dage hvor jeg har lyst til at feks overdrage sjæland til de progressive, rive broerne ned, lad dem leve i deres lille utopia, smid alle muslimer derover, det er jo dem som ønsker dem, lad dem styre deres lille utopia og så lad dem leve med deres konsekvenser af deres idioti og se hvad det ender med.
    Måske bliver det enden på iditotien, men jeg er sikker på de aldrig vil tage ansvar for deres handlinger, og det ender nok med at det er igen dig og mig som får skylden for deres fejltagelser.

    Jeg har ikke store forhåbninger til fremtiden.

    Liked by 1 person

 4. Ehm Christensen 21. april 2021 / 18:21

  Igen en total fejlagtig dom af de danske domstole. De skulle selvfølgelig have været udvist!

  tir. 20. apr. 2021 kl. 21.25 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I en sag med hele 794 tiltalepunkter er to indvandrere > blevet idømt fængselsstraffe. Det skriver Ekstra Bladet. De to mænd, som er > 19 og 20 år, blev blandt andet dømt for voldtægt af en 14-årig pige. Den > 20-årige blev dømt for selve voldtægten, mens d” >

  Liked by 1 person

 5. Allan Gorm Larsen. 22. april 2021 / 03:16

  Ja, men det er det sædvanlige, så kender vi det danske retssystem igen. Desværre. Bliver man aldrig klogere?. Islam længe leve!. (IRONI)

  Like

 6. M.S. Carstens 22. april 2021 / 21:12

  Jeg anbefaler, at støtte Nye Borgerliges initiativ:

  https://nyeborgerlige.dk/stop_det_nu/

  og i det hele taget at støtte og bakke op om Nye Borgerliges arbejde for os, for alle andre svigter.

  Like

 7. Den Nervøse 23. april 2021 / 22:06

  Jeg er bare dybt forarget!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s