Analyse: Mette Frederiksen udskriver valg til efteråret – 2.000 ekstra til indvandrere kan blive begrundelsen

https://piopio.dk/sites/default/files/mette_frederiksen_3_0.jpg

Senest til april 2022 kommer der en rapport fra en granskningskommission vedrørende regeringens – og herunder også Mette Frederiksens – handlinger under minksagen. Det bliver en ubehagelig omgang for statsministeren.

Derfor vil Mette Frederiksen udskrive folketingsvalg, så fremgangen i meningsmålingerne kan omsættes til konkret mandatgevinst, inden vælgerne får kendskab til rapporten.

Valget kommer sandsynligvis til efteråret. Der skal imidlertid bruges en passende undskyldning for at udskrive valget i utide. Det kunne meget vel være diskussionen om højere ydelser til indvandrere, der til den tid bruges som begrundelse.

2.000 kroner skattefrit til indvandrere

Gældende fra 1. januar 2020 hævede regeringen og resten af rød blok ydelserne med 2.000 kroner skattefrit for børnefamilier, hvor forældrene var på overførselsindkomst. 89 procent af de forhøjede ydelser gik til ikke-vestlige indvandrere.

Det var endda kun et midlertidigt tilskud, for en ydelseskommission skulle herefter se på, hvordan ydelserne kunne hæves endnu mere.

Nu udtaler beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, at regeringen ikke føler sig forpligtet til at følge kommissions kommende anbefalinger om at forhøje ydelserne nok en gang. Det er rød blok meget sure over.

Det passer Mette Frederiksen glimrende, for så kan hun udskrive valg med den undskyldning, at hun ikke vil bøje sig for venstrefløjens pres for en slappere udlændingepolitik.

Efter valget vil hun så alligevel forhøje ydelserne yderligere. Hun får jo brug for de røde støttepartier til at bevare magten. Det vil selvfølgelig medføre anklager om løftebrud, men så er der hele fire år til næste folketingsvalg.

I valgkampen i 2019 lovede Mette Frederiksen forresten også, at hun ikke ville forhøje indvandrernes ydelser. Se med her:

12 thoughts on “Analyse: Mette Frederiksen udskriver valg til efteråret – 2.000 ekstra til indvandrere kan blive begrundelsen

 1. M.S. Carstens 1. maj 2021 / 23:08

  Mette Frederiksen er en ego-økonomisk levebrødspolitiker, der har hægtet sig på fuldgarderingen af at blive siddende på posten:
  1. islamisk indvadering af vort land.
  2 Great Reset
  3. Fuld kontrol over medierne

  – godt hjulpet af forgængeren Lars Løkke Landsforræder!

  Men hvor er det dog katastrofalt, at hun kan blænde et helt, oplyst?, folk, ved at holde dem hen i “Mor Mette klarer influenzaen”,
  uden at folket mærker, at det eneste hun har gjort, er at fratage folket friheden/egenomsorg/eget ansvar for livet, alt mens hun ikke har gjort bare e´t eneste tiltag, til at opgradere sygehusvæsenet til de spidsbelastninger som kommer hvert år, med normale influenza epidemier?

  De mangeårige influenza-epidemier er nu ikke set i mere end et år. Folk ligger ikke mere på gangene pga. influenza-overbelægning og intensivstationerne på landets sygehuse er vist heller ikke ligefrem overbelastede?

  Men Mette Mao Frederiksen øjnede chancen, tog coronaen som hendes chance** og holdt befolkningen for nar, så folket nu tror, at hun var deres redning*, alt mens hun, nok bagom, forsøger, at stå sig godt i forhold til Great Reset.

  * hun drev folket i skræk og tog æren for redningen, skønt enhver må kunne se, at vil man ikke have influenza/corona/andet, må man SELV holde sig fra smittekilderne eller holde sig så sund, at man ikke er modtagelig eller bare bruge sin sunde fornuft

  **lige som mange andre “satsledere”

  – ja, selv ikke dem som lever af skarrebetalte penge, ser at de gøder vejen, for deres egen arbejdsløshed/sparreplaner/nedskæringer/højere skatte-tryk/manglende omsorg/ubrugelig skoleuddannelse/…

  OG hvorfor skulle Mette Mao Frederiksen så ikke udnytte det, netop nu?

  Men jeg håber, at alle derude/I som læser med her vil gøre hvad I kan, for at få bluffet afsløret for ALLE omkring Jer, for der ER et alternativ til de gamle partier på Borgen og det er Nye Borgerlige!

  Like

 2. Christina Frank 2. maj 2021 / 05:08

  Hva med Danmark først? Hjælp til: selvhjælp?

  Like

  • Bruno Jensen 2. maj 2021 / 11:54

   Du skal nok ikke automatisk regne med, at MF kan blænde folket. De fleste kan skam udmærket gennemskue, hvor falsk MF i virkeligheden er. Når hun står og fægter med armene til diverse pressemøder lyser det ligefrem ud af hende. Mange amatørskuespillere kunne have gjort det bedre.

   Like

 3. Ehm Christensen 2. maj 2021 / 07:30

  Med ondt skal ondt fordrives!

  lør. 1. maj 2021 kl. 22.06 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I april 2022 kommer der en undersøgelsesrapport om > regeringens – og herunder også Mette Frederiksens – handlinger under > minksagen. Det bliver en ubehagelig skrivelse for statsministeren. Derfor > vil Mette Frederiksen udskrive folketingsvalg, så fremgan” >

  Like

 4. ino 2. maj 2021 / 08:16

  Socialdemokratiets popularitet er lettere nedadgående for tiden – fra i gennemsnit 33% ved årsskiftet til nu omkring 30%. Med Theresa May i tankerne, er det et farligt sats at udskrive et valg. May havde en solid føring, men ville have den mere velpolstret, og det endte modsat.
  Heldigvis står Nye Borgerlige til en solid fremgang.

  Liked by 1 person

  • clausp2014 2. maj 2021 / 12:04

   Ja der er faktisk mange eksempler på dette, trump var nok det største eksempel på at politikerne alt for ofte ikke er i berøring med befolkningen ønsker, håbe, drømme, frygt osv.

   Vi ser det her hjemme i indvandringen, langt de fleste dansker vil ikke ha åbne grænser så alle kan komme og bo her, uden at ha medvirke til samfundet, men kun kommer som en byrde.

   Jeg har altid siden DF kom frem stemt på dem, men denne gang skifter jeg til NB. Ikke har jeg bryder mig om det, for jeg kan slet ikke forstå det had der er mellem NB og DF. De burde netop arbejde meget tæt sammen om at stoppe indvandringen og islamiseringen af Danmark, men de kæmper ofter mod hinanden end sammen.

   Like

   • clausp2014 3. maj 2021 / 13:16

    Jeg kan se at jeg ikke har forklaret min holdning så godt som jeg kunne. Der er ingen negative tanker om trump i mit indlæg.

    Jeg mente kun at folk valgte ham ind, fordi de ikke stoler på karriere politikerne, på medierne. At de er trætte af at andre folk, andres lande kommer før deres egne.

    Derfor valgte befolkningen trump ind, det er ikke negativ ment, for det er godt at folket gør oprør mod diktatur som vi jo kan se er på vej.

    Tag feks åben grænser, befolkningen ønsker det ikke, ja ikke engang de illigale indvandre ønsker det, for de ved jo godt at de vil miste deres arbejde, da de nye kræver mindre penge end dem som er her.
    Men politikerne ser kun nye vælgere, som altid vil stemme på demokraterne, det er jo også derfor de vil har DC som en stat, og flere demokratiske højsteretsdommer, så de altid kan forblive ved magten.

    Trump gjorde hvad han kunne for at modstå dette, men lad os se hvad der sker om 4 år.

    Men håber det forklare mere hvad jeg mener.

    Like

 5. Henning Jensen 2. maj 2021 / 08:47

  Et godt beskrevet handlingsforløb som sikkert vil vise sig at blive virkeligheden. Socialdemokratiets leder følger slavisk Machiavellis politiske lærebog fra 1550 “Il Principe”, på dansk “Fyrsten”.
  Herunder et par læresætninger fra bogen:

  Om det at være forudseende opfordrer Machiavelli “Fyrsten” i kapitel 3, side 25:
  “Opdager man i god tid de onder, som opstår – noget, som kun den kloge er i stand til – kan de hurtigt læges, men erkendes de ikke og får lov til at vokse, til enhver erkender dem, så er der ikke længere noget, der hjælper.”

  I kapitel 18, side 80 vejleder Machiavelli “Fyrsten”:
  “Der er to måder at kæmpe på: den ene ved love, den anden ved vold. Den første er menneskets, den anden er dyrets. Men da den første tit ikke slår til, må man ty til den anden.”

  Og senere i samme kapitel:
  “Derfor hverken kan eller skal en klog hersker holde sit ord, hvis det skader ham, eller når grundene til løftet er faldet bort. Hvis alle mennesker var gode, ville denne leveregel ikke være god, men da de er nedrige og ikke ville være trofaste mod en, skal man heller ikke være det mod dem. En fyrste har aldrig savnet retfærdige grunde til at sminke et løftebrud.”

  Liked by 1 person

 6. Piotr 2. maj 2021 / 23:47

  Ja, Mette FUSK, driver danskerne rundt i manegen, hurtigere & hurtigere, alt går ud på kriser og
  trusler, at vi trygt kan stole på hende, med deraf højere skatter & afgifter.
  Danskerne tror det er velfærd, for det kan de selv læse på FB!

  @ Claus P. inden du skriver mere nonsens om USA og Trump, så prøv at sætte dig ind i hvad han faktisk afstedkom for et flertal af amerikanske borger!
  Hvilket var årsag til at han vandt valget i November 2020.

  P. SIAD! Stem NB!

  Like

  • clausp2014 3. maj 2021 / 13:10

   Piotr

   LOL sorry jeg kan se på mit indlæg, at mine tanker var hurtiger end mine finger til at få skrevet mine tanker ned.

   Det var INGEN negativ tanker om trump. Det jeg FORSØGTE at skrive var at han var netop symbolet på at folk ikke stoler på politikerne, og derfor valgte ham ind. At det er derfor at han var jaget vildt i de 4 år han var præsident.
   Folk var trætte at politiker lyver for dem, sige en ting men gør noget andet, kræver du skal gøre sådan, mens de må gøre alt.

   Ganske som vi har set under covid, du må ikke spise ude, men det må politikerne, du må ikke gå til frisøren, men det må politikerne, du må ikke rejse men det må politikerne.

   At Trump påpegede alt dette, påpegede at nyhederne er falske nyheder, er ikke andet en propaganda for supereliten.

   Og ja han gjorde mere for den alm amerikaner end nogle anden amerikaner. Hans eneste problem, han forstod ikke helt hvor hadet han var, hvor villig folk var til at gøre, sige alt for at fjerne ham, så de igen kunne få fred til at plyndre landet, så de kunne blive riger igen.

   Men ja det er min fejl at jeg ikke nærlæste mit indlæg, men det sker desværre fra tid til anden, når man bliver lidt for ivrig.

   Desuden tror jeg at mange mennesker fortryder nok de har stemt som de har gjort i dag, men inflationen, trillioner af $ som bliver trykt uden at der er værdi til at holde $ oppe.
   Vi ser friheder som har været der siden USA blev født, taget væk fra folket. Kun fordi Eliten ved at kun ved at knægte folket, fratage deres rettigheder for at forsvare sig, kan de indføre det helvede de så desperat ønsker.
   De er ved at få den konge som de gjorde så meget for ikke at få.

   Like

 7. Allan Gorm Larsen. 3. maj 2021 / 05:13

  Ja, uanset HVORNÅR statsministeren udskriver valg, så skal hun IKKE regne med min stemme.

  Like

 8. JANESDANMARK 5. maj 2021 / 21:22

  Reblogged this on janesprints and commented:
  Hvad cgiver du til de danske pensionister #MetteMink bedrager med #Grundlovsbrud og ekspropriation af 17 millioner mink. Aflivning af et helt og ganske vist ledt erhverv, men på et ulovligt grundlag. Nu maj 2021 skal de rådne og sundhedsfarlige mink graves op og viderebearbejdes i en brændeovn. Gud fri mig for en dømmekraft fra de ulideligt skråsikre røde med revolutionære som garanter for at klistre til regeringsmagten. Føj for et land Danmark er blevet siden Glistrup advarede i 1973.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s