Siddiques muslimske parti har fået mange tusinde vælgererklæringer: Partilederen kæmper for et »frit Palæstina«

grønne

Folketingsmedlemmet Sikandar Siddique stammer fra Pakistan. Han blev valgt ind for Alternativet, men er nu leder af et parti, der hedder »Frie Grønne, Danmarks Nye Venstrefløjsparti«.

Navnet er imidlertid meget misvisende. Frie Grønne er nemlig blevet et parti, der i meget høj grad kæmper for muslimske mærkesager. Det kan man forvisse sig om ved at kigge på Sikandar Siddiques Facebook-side.

Han kæmper for et »frit Palæstina«, for fridage på muslimske helligdage og for syriske migranters forbliven i Danmark.

Efter en meget langsom start har Frie Grønne i de seneste uger fået mange tusinde vælgererklæringer. Nu er det muslimske parti oppe på 9.000 ud af de krævede 20.000. Med det tempo er der store chancer for, at partiet bliver opstillingsberettiget ved næste folketingsvalg.

Vælgererklæringerne er strømmet ind i kølvandet på Sikandar Siddiques militante støtteerklæringer til palæstinenserne, så det er ikke svært at gætte, hvilken befolkningsgruppe der især leverer vælgererklæringer til Siddiques muslimske parti.

9 thoughts on “Siddiques muslimske parti har fået mange tusinde vælgererklæringer: Partilederen kæmper for et »frit Palæstina«

 1. Allan Gorm Larsen. 11. maj 2021 / 04:19

  Jeg synes at verden bliver mere og mere uhyggelig. Jeg håber ALDRIG at Sekandar Sidique får nogwen ministerpost. Det vil være ikke mindre end en katastrofe.

  Liked by 2 people

 2. Allan Gorm Larsen. 11. maj 2021 / 05:22

  Hvorfor er kommentarfeltet blevet “amputeret”?. Det besværliggør korrekturlæsning.

  Liked by 1 person

 3. olemikael 11. maj 2021 / 09:10

  Nu er detjo sådan, at netop farven grøn er islams farve globalt set, så der behøver ikke være noget “grønt” i den forstand resten af verden ser udtrykket!
  Den pakistanske provokatør burde sendes hjem til det fædreland han uanset fødested tilhører!

  Dansk er og bliver han aldrig uanset fødested og et helt vognlæs af danske pas!!!

  Liked by 2 people

 4. Den Nervøse 11. maj 2021 / 11:27

  Født af forældre som kom uretsmæssigt til Danmark! Han er i mine øjne ikke dansk, og han bliver det aldrig!
  Hans parti er mere eller mindre Islamisk Stats stemme på tinge!
  Ved at kæmpe for palæstinensernes sag, kæmper han for vores fjender! I 2005/2006 jagede palæstinensere danskere i Gaza for at slå dem ihjel! De er simpelthen vores fjender!

  Liked by 2 people

 5. Henning Jensen 11. maj 2021 / 13:01

  Hvis vi hylder demokrati, så er “Frie Grønne” en del af spillet, på godt og ondt.
  Og modsat, hvis flertallet af danskerne vil “vores” opfattelse af demokrati, så vil “Frie Grønne” aldrig få nogen reel indflydelse, og vil selvfølgelig ende som et parti der ikke er værd at beskæftige sig med, og som kun De Radikale vil kunne se et stort potentiale i.
  Det er altid bedre at få ondskab samlet og synliggjort – så ved man hvad man er oppe imod.

  Like

 6. JANESDANMARK 11. maj 2021 / 13:36

  NAZI er forbudt men trives i flere tankesæt pakket ind i humanisme, demokrati og endog tryghed. MetteMink Grundlovsbrud er en del af det med de ulovlige nedlukninger, for at smadre vores økonomier. Vax håndteringen bliver mere og mere kynisk i udtryk. Astra Zeneca og Johnson er trukket ud, men et frivilligt roulettespil er sat i frivillighedens tegn. En kynisme af infam karakter. Pziser har også afslørende dokumenter, som afslører Bill Gates interesse for at nedsætte befolkningseksplosionen. Det handler om genocide. ISLAM bør nedlægges og samtlige ca 80 moskeer nedrives.

  Liked by 1 person

 7. Bruno Jensen 12. maj 2021 / 20:12

  Selvom Sikandar opnår det nødvendige antal vælgererklæringer og dermed bliver opstillingsberettiget, er der heldigvis stadig en spærregrænse, og de sidste pakistanere, som forsøgte sig med et politisk parti hører man ikke længere noget til.

  Liked by 1 person

 8. Allan Gorm Larsen 13. maj 2021 / 09:33

  Ja, gud ske lov har vi en spærregrænse, men den er bare for lav, 2 %, den burde være på , mindst 5%. Det vil nok gøre det umuligt for Sidique at komme ind.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s