Iraner dømt for stribevis af voldtægter og dødstrusler: Undgik udvisning af Danmark

retf

‘Jeg voldtager din mor og kører hende ned’. ‘Din mormor kommer til at dø i en bilbrand’. ‘Jeg vil slå dig ihjel, hvis ikke du har sex med mig’.

Det er blot nogle af de mange trusler, som en 20-årig mand af iransk herkomst torsdag er dømt for ved Retten på Frederiksberg. Det skriver Ritzau.

Og selv om truslerne i deres ordlyd er grove, så er de dog kun en mindre del af sagen mod iraneren, som også er fundet skyldig i flere voldtægter.

Truslerne gik ud over 21 piger i alderen 13-18 år. Målet med truslerne var forskellige. Nogle af pigerne skulle sende ham penge, andre nøgenbilleder, og andre igen skulle have sex med ham.

Men de fleste af truslerne var dødstrusler imod enten pigerne eller deres familie. Truslerne faldt hovedsageligt via det sociale medie Snapchat fra en profil.

‘Du kommer ikke levende ud af mine hænder din klamme luder!!’, lyder en af de mange beskeder.

Den 20-årige er også dømt for at have voldtaget den ene af pigerne fire gange, og for at have bedt hende om at overføre mere end 70.000 kroner til ham. Han blev også dømt for et forsøg på voldtægt imod en anden pige.

Straffen lød på fem års fængsel og en advarsel om udvisning fra Danmark. Iraneren får dermed lov til at blive her i landet efter endt afsoning.

6 thoughts on “Iraner dømt for stribevis af voldtægter og dødstrusler: Undgik udvisning af Danmark

  1. Den Nervøse 10. juni 2021 / 23:44

    Jeg kan blive noget så harm! Vores politikere vægter tydeligvis hensynet til migranterne og konventionerne højere en hensynet til danskernes sikkerhed!
    Det er ikke domstolene det er galt med, for dommerne dømmer bare efter lovene! Det er lovene det er galt med og konventionerne binder os på hænder og fødder!

    Like

  2. Stram kurs@kingo.net 11. juni 2021 / 04:48

    Ud med lortet.

    Liked by 1 person

  3. Bente Dahlmann 11. juni 2021 / 10:20

    Hold nu kæft en lad holdning politikerne har til de kriminelle🤔det er jo derfor vi er til grin ude i verden🤮

    Liked by 1 person

  4. Ehm Christensen 11. juni 2021 / 10:36

    Hvordan kan det lade sig gøre? Hvor er danskernes menneskerettigheder. Det er ho nærmest en skandaledom – når en demonstrant kan få 2 års fængsel – nu nedsat til 2 måneder. Han skulle helt klart udvises af Danmark!

    tor. 10. jun. 2021 kl. 21.36 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

    > KSD posted: ” ‘Jeg voldtager din mor og kører hende ned’. ‘Din mormor > kommer til at dø i en bilbrand’. ‘Jeg vil slå dig ihjel, hvis ikke du har > sex med mig’. Det er blot nogle af de mange trusler, som en 20-årig mand af > iransk herkomst torsdag er dømt for ved Retten” >

    Liked by 1 person

  5. olemikael 11. juni 2021 / 15:51

    Som jeg længe har ment og udtrykt, så er flertallet blandt dommerstanden simple landsforrædere, som fører politik på den lovgivende instans’ vegne!!!!
    Eneste mulighed, hvis vi ikke indfører “Berufsverbot”, er, at den rigtige lovgivende instans Folketinget indfører minimumsstraffe og permanent udvisning til alle af udenlandsk oprindelse!
    Ingen nåde, ingen chancer!
    Har du brudt loven, så er det ud!!!

    Sådan et svin, kun 20 år og allerede med dette enorme synderegister!
    Ham skal Danmark og Danske kvinder nok få sjovmed!!!!

    Hvad er der i vejen med hovederne på dommerstanden, udover deres politiske landsforræderholdninger!?!

    Hader de bare Danmark og Danskerne???

    Liked by 1 person

  6. Allan Gorm Larsen. 11. juni 2021 / 17:55

    Manden er jo syg i hovedet, formentlig ud af fætter/kusine forhold.

    Like

Skriv en kommentar