Mellemøstlig mand gennembankede to kvinder og kastede den ene ud på togskinnerne

https://cdn.lorry.bazo.dk/images/cadec5a0-b59f-47ae-bde6-c0fd69104c6d

En nu 34-årig mand ankom til Danmark fra Jordan for et år siden med henblik på familiesammenføring, men hans kone smed ham ud kort tid efter. Siden har han sovet hos venner og bekendte, og han har ikke nogen indkomst.

Mandag aften – den 12. juli – befandt den mellemøstlige mand sig på Valby Station. Ifølge Ekstra Bladet fulgte han her efter en 19-årig kvinde, da hun steg af toget på stationen. Her gav han hende et skub i ryggen, da hun var på vej ned ad trappen til perron et og to.

Herefter slog han hende ifølge anklageren hårdt med et knytnæveslag mod det ene øje og derefter på øret. Efterfølgende blev kvinden slået flere gange på kroppen med slag, der ikke var lige så hårde.

Da indvandreren gik, bevægede han sig ifølge sigtelsen over mod perronen på spor fem, hvor en 29-årig kvinde sad på en bænk og ventede på toget. Ifølge hendes vidneudsagn, der blev læst højt under grundlovsforhøret, trådte han hende over den ene fod, hvorefter han sparkede hende over skinnebenet.

Han gik længere ned ad perronen, hvor han henvendte sig til andre tilstedeværende, og herefter vendte han tilbage til den 29-årige kvinde.

Den mellemøstlige mand var ifølge kvindens vidneudsagn meget udadreagerende, og han begyndte at slå hende med flad hånd på halsen. Hun forsøgte at kæmpe imod og skubbe ham væk, og under deres håndgemæng nærmede de sig skinnerne, som hun blev skubbet ned på.

Det næste, hun så, var et tog, der heldigvis havde nået at lave en nødstandsning.

Ifølge et vidne, der stod på perronen, da det skete, havde det ‘nærmest lignet et kast’ mere end et skub. Vidnet forklarede til politiet, at det så ud, som om kvinden nærmest fløj vandret ud på skinnerne og ramte med hovedet først.

Den 34-årige indvandrer er ikke tidligere straffet, men han har to sigtelser fra henholdsvis 7. og 11. juli i år for vold og forsøg på vold. Alligevel var han på fri fod den 12. juli, hvor han begik dødsensfarlig vold på Valby Station.

4 thoughts on “Mellemøstlig mand gennembankede to kvinder og kastede den ene ud på togskinnerne

 1. Ehm Christensen 14. juli 2021 / 10:30

  Dansk politi er overbebyrdet og det samme gælder domstolene. Det kan vi takke den ueffektive justitsminister Nick hækkerup for, der intet gør for at det danske retssystem kommer til at virke. Han er den dårligste justitsminister vi har haft i mange år – han snakker bare og nogen gange kan han end ikke selv forstå hvad der kommer ud af hans mund, det gælder især under samrådet i minksagen, hvor han forgæves prøver på at afvise Mette Frederiksens grundlovsbrud.

  Den tir. 13. jul. 2021 kl. 21.45 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” En nu 34-årig mand ankom til Danmark fra Jordan for et år > siden med henblik på familiesammenføring, men hans kone smed ham ud kort > tid efter. Siden har han sovet hos venner og bekendte, og han har ikke > nogen indkomst. Mandag aften – den 12. juli – befa” >

  Like

 2. Bruno Jensen 14. juli 2021 / 17:54

  Vejen frem er nok ikke at vende den anden kind til.

  Like

 3. Den Nervøse 14. juli 2021 / 18:22

  Det går stærkt lige nu! Vores trygge samfund smuldre for øjnene af os!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 16. juli 2021 / 15:28

  Moden til anbringelse på en galeanstalt, i Jordan. Hvis dette land ikke besidder nogle sådanne, ellers her, lagt i bånd og jern, kun på vand og brød, nødrationer forstås. Det er det eneste, så sådan en idiot forstår, hvis han ellers forstår så meget.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s