Har politikerne lært noget som helst af terroren 11. september 2001? Der er kommet 125.000 ekstra muslimer til Danmark

I dag er det 20-årsdagen for terrorangrebet den 11. september 2001, hvor muslimske gerningsmænd dræbte 3.000 mennesker i USA.

De danske medier flyder over med reportager om emnet. Det er især spørgsmål som »Hvad skal vi lære af 11. september?«, der fylder i nyhedsstrømmen.

Det er i overvejende grad muslimer, der begår terror. Siden 2001 er antallet af personer i Danmark med oprindelse i muslimske lande (MENAP-landene og Tyrkiet) steget med over 125.000. Link.

Medierne burde derfor stille spørgsmålet: Har de danske politikere lært noget som helst af terroren 11. september?

9 thoughts on “Har politikerne lært noget som helst af terroren 11. september 2001? Der er kommet 125.000 ekstra muslimer til Danmark

 1. olemikael 11. september 2021 / 16:38

  Vestens politikere og vælgere har for langt størstepartens vedkommende ikke indset den fare Islam udgør for vores civilisation!
  Den fare har truet os siden muhammeds dage, militært!
  I nutiden ikke en militær trussel men meget værre!
  I kraft af Vestens degenererede kultur, evindelige selvhad og destruktive lighedsmageri har muslimerne nu næsten opnået deres længe begærede māl: total sejr over Vesten og besættelse af vores lande!

  Inviteret til at slå sig med blandt os, formerer de sig fuldstændig vildt, familiesammenføres og migrerer de stadig til vores lande!

  Vi har meget at takke de selverklærede landsforrædere og de mange tåbelige vælgere for! De vælgere, som stadig svigter deres børn, børnebørn og fædreland I latterlig politisk korrekthed!

  Tak af hjertet!!!

  I vil blive husket, I foragtelige individer!

  Like

 2. Anonym 11. september 2021 / 17:43

  Træk politikerne i retten for højforrædderi og indfør dødsstraf. Og nye, vederhæftige dommere, tak.

  Like

 3. Allan Gorm larsen 11. september 2021 / 20:32

  Krig mod terror,nej, krig mod islam. Det er islam som er terror, intet andet.
  Blair, Bush og Fogh tog fuldstændigt fejl, da de troede at vesten bare kunne lave primitive klan styrede stater om til moderne demokratier.
  Det skal ikke forstås sådan, at jeg beundrer Saddam Hussein ,tvært imod, men, via hans positions as han,så at sige, på låget af Pandoras æske som holdt de forskellige terror organisationer i ave.
  Så snart han blev fjernet, så fik terror bevægelserne frit spil.
  I dag ser vi det hæslige resultat af dette,bl,a her i EU.
  Angrebet på World Trade Center var en tragedie, uden sidestykke, so kun kan ses som et resultat af vestens, alt for store efter give hed overfor den muslimske verden.

  Like

 4. Ehm Christensen 11. september 2021 / 23:34

  NEJ. – Desværre – de finder først ud af det når de selv bliver ramt “af lynet”!

  lør. 11. sep. 2021 kl. 13.01 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I dag er det 20-årsdagen for terrorangrebet den 11. > september 2001, hvor muslimske gerningsmænd dræbte 3.000 mennesker i USA. > De danske medier flyder over med reportager om emnet. Det er især spørgsmål > som »Hvad skal vi lære af 11. september«, der fyld” >

  Like

 5. Allan Gorm larsen 12. september 2021 / 14:07

  Nej,hvis vesten havde været kloge nok, så havde man lyttet til FN s udsending, Hans Blixt, som ikke fandt nogen masseødelæggelses våben . Nej, Hussein var klog nok til at fjerne disse i løbet af den halve snes år, som gikmellem golfkrigen og krigen i 2001.

  Like

 6. Beuno Jensen 12. september 2021 / 15:15

  Politikerne har lært så meget, at de er blevet endnu bedre til at køre om hjørner med vælgerne. De fleste vælgere tror faktisk på, at det stort set er umuligt for ikke-vestlige udlændinge at komme ind i Danmark.

  Like

 7. Den Nervøse 16. september 2021 / 12:24

  Gad vide om man ikke burde have spurgt danskerne inden man inviterede alle de mennesker til landet? Men på den anden side så udsætter man danskerne for massiv holdningsmassage, så danskerne havde såmænd nok stemt for indvandringen alligevel!

  Like

 8. Kesselman 1. oktober 2021 / 19:06

  Nej, desværre har politikerne, og befolkningen som helhed, ikke begrebet hvad landet og Vesten er i begreb med at belemre sine befolkninger med. – Det er der mange og forskellige forklaringer på, men et faktum er, at en totalitær fascistisk ideologi er i færd med at befæste sin dominans.

  Like

 9. joe greencroft 2. oktober 2021 / 07:59

  danske politiker laerte ikke en huiende fis med aromatisk duft og lyd etc., de taenker kun, kun, kun paa sig selv og er ikke fem potter pis vaerd!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s