Mette Frederiksen: Det var et uhørt racistisk angreb på Sikandar Siddique – hele Folketinget bør tage afstand

https://imgix.ovp.tv2.dk/s/75/48041375-cc09f9ec278ef80ac4e0f34d5b3973e5.jpeg

På Facebook skriver Mette Frederiksen, at Sikandar Siddique blev udsat for et »helt uhørt racistisk angreb« uden for Christiansborg, da Folketinget åbnede. Hun vil bede Folketinget om samlet at tage afstand fra episoden.

Min kommentar:

Personligt mener jeg ikke, at man skal råbe af hverken politikere eller andre personer. Men der var intet racistisk i de ytringer, der blev fremsat mod Sikandar Siddique. Konfrontationen kan ses her.

Racisme drejer sig om hudfarve og andre biologiske kendetegn. Manden råbte til Siddique, at hans arabiske kultur ikke hørte hjemme i Danmark, og at han og hans familie skulle rejse hjem. Ytringerne drejede sig derfor om kultur og ideologi. Race og hudfarve blev ikke nævnt.

Folketinget burde i stedet tage afstand fra den vold, som danskere hver dag bliver udsat for af muslimske indvandrere. Derefter burde man vedtage lovgivning, der udviste disse voldsforbrydere.

Men det sker selvfølgelig ikke. De indvandringsivrige partier vil hellere lade som om, at muslimerne er stakkels ofre, der undertrykkes af de racistiske danskere.

5 thoughts on “Mette Frederiksen: Det var et uhørt racistisk angreb på Sikandar Siddique – hele Folketinget bør tage afstand

 1. Ehm Christensen 7. oktober 2021 / 17:38

  Det er selvsamme Mette Frederiksen der skaber de problemer ved at tage flere og flere muslimer ind i landet. Danskerne vil ikke islamiseres. Forstå det nu. Stop indvandringen af mennesker der ikke vil Danmark!

  tor. 7. okt. 2021 kl. 16.31 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” På Facebook skriver Mette Frederiksen, at Sikandar Siddique > blev udsat for et »helt uhørt racistisk angreb« uden for Christiansborg, da > Folketinget åbnede. Hun vil bede Folketinget om samlet at tage afstand fra > episoden. Min kommentar: Personligt mener” >

  Like

 2. M.S. Carstens 7. oktober 2021 / 21:34

  Mette-“pigen” skulle hellere se til, at få øjnene op for, at islamiseringen allerede foregår for fuld skrue, fra og gennem vor ypperste talerstol
  I FOLKETINGET!!!

  Jeg ville gerne stille Mette-“pigen” følgende spørgsmål:

  Statsminister Mette Frederiksen; vil du gå lige så langt i meninger og med lige offentligt fokus/medie-bevåegenhed, når en ikke vestlig, 3.generationer, forfølger en etnisk dansker og råber “Luder”, “Jeg knepper dig”, “Hvad vil du her?” og meget andet, mens danskeren er på vej til/fra arbejde/skole?

  Men SUK, hvor er der dog mange (selv på Borgen) der knæfalder og pleaser det m´Slimske ugræs, som gammelpartierne (DF inkl.) har accepteret/indbudt i vort land!!!

  m´Slimer må m´Slime og iSlame sig så meget de vil, blot de gør det derhjemme hvor de hører til, i iSlamistan!
  – Og det er IKKE Danmark!!!

  Før i tiden var mottoet “gør dagens gode gerning; Følg en fuld svensker til færgen!”
  I kunne/bør vi sige: “gør dine børn en tjeneste: Forbyd islam i Danmark”

  – det starter med:
  STOP for asyl, udlændinge skal forsørge sig selv og omgående udSENDELSE ved første dom for kriminalitet!

  Stem OG agiter for NB, så vi kan få startet processen!!!

  Liked by 1 person

 3. Allan Gorm larsener 8. oktober 2021 / 01:46

  Er det værre end dengang Siddique kaldte Messerschmidt og Ahrendtsen i en hed debat ombarnebrude nynazister?.
  .For millionte gang. Religion har intet med race at gøre, da det drejer sig om tro, intet andet. Sådan!!!!

  Like

 4. Allan Gorm larsen 8. oktober 2021 / 02:04

  Siden hvornår er religion blevet en race?.

  Liked by 1 person

 5. Den Nervøse 8. oktober 2021 / 11:57

  Det er uanset hvordan man vender og drejer det, ikke særlig smart at stille sig op og overfuse folk!
  For det første er det utiltalende, for det andet vælter man alt sympati over på ens politiske modstandere, som så kan indtage en offerrolle, for det tredje støder man hovedparten af befolkningen fra sig og skader på den måde den sag man kæmper for!
  På mange måder er det på sin plads at få fakta på plads! Sikandar Siddique’s forældre kom til Danmark som illegale migrant, som indvandre fra Pakistan har du som hovedregel ikke krav på politisk asyl. Senere blev indvandringen af uransagelige grunde gjort lovlig af naive danske myndigheder. Således instaleret i kongeriget fik de så lille Sikandar, som så ikke er så lille mere. Det er for mig beviset på at man skal være ualmindelig påpasselig med første generation, for se hvad anden generation fører med sig, en politiker der plæderer for stort set ubegrænset indvandring til Danmark og som forsvarer islamisme med næb og klør. Han er verdensmester i at påtage sig offerrollen og han er efter min mening decideret farlig for Danmark!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s