Danmarks Statistik: 20.000 ekstra ikke-vestlige personer under Mette Frederiksens ledelse

https://asset.dr.dk/imagescaler/?protocol=https&server=www.dr.dk&file=%2Fimages%2Fcrop%2F2021%2F11%2F07%2F1636313545_scanpix-20211103-231116-l.jpg&scaleAfter=crop&quality=70&w=720&h=405

Dagens coronatal bliver nu igen behandlet som breaking news i de store danske medier. Andre tal bliver derimod fortiet helt og aldeles.

Danmarks Statistik har netop offentliggjort nye tal, der viser, at antallet af ikke-vestlige er steget med 20.000 personer under Mette Frederiksens ledelse.

Mette Frederiksen blev statsminister den 27. juni 2019 (slutningen af andet kvartal 2019).
I starten af tredje kvartal 2019 var der 511.625 ikke-vestlige personer i Danmark. Det tal er pr. fjerde kvartal 2021 steget til 531.637. Det er en stigning på 20.012 ikke-vestlige personer.

Tallene kan findes her: https://www.statistikbanken.dk/FOLK1C

Den muslimske indvandring fortsætter i høj fart under den socialdemokratiske regering, selvom Mette Frederiksen har lovet asylstop og stram udlændingepolitik. De store medier er tavse.

12 thoughts on “Danmarks Statistik: 20.000 ekstra ikke-vestlige personer under Mette Frederiksens ledelse

 1. olemikael 11. november 2021 / 09:40

  Med den sædvanligt bedrageriske definition af ikke-vestlige er det Jo udelukkende migranter uden dansk statsborgerskab og generation 1, 2, 3 osv uden en forælder med opnået statsborgerskab!!!!
  Næ det reelle, faktuelle tal er 1.000.000+, hvilket kan iagttages overalt I landet!

  Danskere bliver de ALDRIG, kun på papiret!

  Sort ser det ud!
  Der er god Grund til at frygte for fremtiden!

  Like

 2. Bruno Jensen 11. november 2021 / 10:30

  At have kvinder i ledende stillinger ser ud til at være en skidt idé.

  Like

  • Anonym 11. november 2021 / 16:03

   Det har heller aldrig været meningen. Vorherre skabte kvinden, som en MEDHJÆLP til manden. Nu har medhjælperen overtaget magten. Der
   for går det af H til efterhånden, som flere medhjælpere, overtager styringen. Alt sammen i ligestillingens og ” den bløde mands” navn.

   Like

   • M.S. Carstens 12. november 2021 / 23:20

    Att. Bruno og ANNONYM:
    At nogle kvinder træder andre over fode, betyder vel ikke, at alle kvinder er sådan?

    I lyder nærmest som om, at I billiger iSlammets ønsker om kvindens status/henhørighed???

    I burde hellere bakke de kvinder op, som tager kampen op mod uvæsenet!

    Like

 3. Allan Gorm larsen 11. november 2021 / 10:32

  Ja, Mette Frederiksen lovede ved sin indtræden at der bestemt ikke skulle flere eksoter til Danmark. Hvor er løfterne blevet af?. Er de fløjet bort ligesom minkene???. Eller hvad??

  Like

 4. ino 11. november 2021 / 19:30

  Mette Frederiksen har forstået problemet, det er jeg overbevist om. Hun har foreløbig sat Tesfaye til at gøre rent, så at sige. Han gør det yderst langsomt, for langsomt.
  Hun kunne indskrive sig i danmarkshistorien som den store redningskvinde af det danske rige. Hun mangler bare det sidste “tøf”, den sidste overbevisning med efterfølgende handling.
  Men der er håb: I månedsvis har Mette Frederiksen bedt om at Vestegnens ikke-vantro lader sig vaccinere; det gør de øjensynligt ikke. Hun burde gå skridtet videre nu: Der er folk i Danmark der ikke opfører sig som ordentlige danskere. Det stopper nu. Vi betaler gerne en hjemrejsebillet til de uintegrerede, og det kan ikke gå hurtigt nok, for danske – det bliver I aldrig. Farvel, men ikke tak.

  Like

 5. Heyselman 11. november 2021 / 19:50

  Overfor almindelige danskere, som yder sit store bidrag til statskassen (minkavlerne), har Socialdemokratiet ingen skrupler med hensyn til at iværksætte drakoniske tiltag. Kunne det samme ikke også gælde for de uintegrerede indvandrere fra det muslimske Mellemøsten?

  Like

  • Henning Jensen 11. november 2021 / 20:41

   Jo, – det burde være sådan, at “uintegrerede indvandrere fra det muslimske Mellemøsten” automatisk bliver sendt hjem.
   Men set fra Venstrefløjens vinkel er disse mennesker jo netop ikke uønskede! Tværtimod, for deres stemmer fylder jo godt i stemmeboksene. Her i landet behøver de røde politikere ikke at udøve valgsvindel, de skal blot sørge for at holde grænserne åbne, for så flyder der en lind strøm af stemmeberettigede ind.

   Det er den almindelige dansker der igen og igen skal fortælles, at positive ændringer i vort samfund kun vil ske ved at tænke sig om mere end een gang ved de kommende valg. Den almindelige arbejdende danske befolkning skal stoppe med at vanestemme på S, + det der er værre! For der er så uendelig få af disse partiers politikere der overhovedet overvejer at gøre noget godt for landets befolkning.

   Like

 6. M.S. Carstens 12. november 2021 / 23:45

  Alt for mange lod sig, (også) ved sidste Folketingsvalg, forlede af (falske) løfter om at Staten (regeringsmagten) ville gøre/give til danskernes bedre hverdag.
  – de tog igen fejl og glemte at man bør stemme efter hvad der sker mellem valgene, fremfor at stemme efter egocentrisk velbehag i form af valgflæsk!

  Jeg er ikke inde i de konkrete ting omkring sygepleje-konflikten, men hvor mange af sygeplejerskerne har nom stemt til højre for midten?
  – og nu står de med en statsminister, der nærmest håner dem, lige som minkfarmerne er blevet snydt og bedraget.

  Man får hvad man stemmer på, så det er hamrende vigtigt, at vi, selv i disse social-arme tider, får talt politik i og omkring vore nære relationer.

  KV21 stunder til, men selv om det “kun” er kommunal- og regionsvalg, er det hamrende vigtigt, at vi får stemt venstrefløjen OG RV+ ned og ægte dansk-borgerlige ind!

  Jeg stemmer NB og jeg tier ikke med at bekendtøre mine motivationer, for er der, i bund og grund, nogen der kn være uenige med NBs politik?:

  https://nyeborgerlige.dk/

  Like

  • ino 14. november 2021 / 16:42

   Der er desværre mange der ikke bare kan være, men er uenige med NB’s politik. Prøv bare at græsse lidt på politiken.dk. På piopio.dk bliver NB også meget ringe omtalt for det meste. I den venstre banehalvdel af politikbanen synes der at være et uforståeligt indædt had mod den blå blok, en helt irrationel vrede som jeg simpelthen ikke fatter. Det må være en sag for psykiatere.

   Like

   • M.S. Carstens 14. november 2021 / 21:31

    Ino, du har helt ret, men ser man på segmenterne er de jo mest styret af egocentriske interesser, der mere kræver end yder og mere lægger vægt på eget egos nuværende liv end på egne efterkommeres frie liv.
    Ja, vi ser det i MSM, men snakker man med folk, som de er flest, så er der dog en væsentlig stører ansvarsbevidsthed at spore.

    Og ja, der er had mod os fra venstrefløjens indædte, for vi truer deres lukrative liv -> hyggejobs på skatteborgernes regning.

    Må folk huske på det, når de står i stemmeboksen på tirsdag!

    Like

 7. ino 15. november 2021 / 07:52

  +1 stemme herfra – er allerede afgivet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s