Sveriges brutale bander forsøger nu at indtage København

https://cdni.rt.com/files/2017.06/article/593efa6bc36188ef148b45f9.jpg

Fire mænd, der er blevet skudt og dræbt i Københavnsområdet og Malmø siden begyndelsen af december, kan ifølge Rigspolitets Nationale Efterforskningscenter være ofre i en væbnet konflikt mellem den københavnske gadebande NNV og et kriminelt netværk fra det sydlige Malmø. Det skriver TV 2.

I en konfliktvurdering fra Rigspolitet står, at »der aktuelt består en risiko for yderligere lignende voldelige hændelser«.

Risikoen for flere skyderier omkring København bekræftes af ledende politiinspektør fra Københavns Politi, Torben Svarrer.

Min kommentar:

I Sverige er bandekriminaliteten fuldstændig ude af kontrol.
5.000 »unge mænd« er parate til at skyde hinanden. 10-årige truer politiet. Sverige topper listen over flest skuddræbte i Europa.

Der er ingen grænsekontrol på køreturen fra Sverige til Danmark, så det er uundgåeligt, at muslimske bander bosat i Sverige spreder deres dødbringende kriminalitet her til landet. Samtidig bliver antallet af muslimer ved med at stige på begge sider af Øresund.

Men der er ikke bare tale om kriminalitet. For en uge siden kunne man læse en kommentar i Berlingske med følgende overskrift:

Sverige har områder, hvor nogle frygter at gå. Svenskerne har vænnet sig til det. Sådan ser normalisering ud.

Det er sådan, Danmark også ender med at blive. Det starter i København, hvorefter store dele af de større danske byer vil blive omdannet til shariaområder, hvor imamerne og banderne i forening har magten.

Ansvarlige politikere burde straks gå i gang med at indføre bevæbnet kontrol ved grænserne samt forstærke dansk politi og militær med mere mandskab, bedre udstyr og bedre træning.

Flertallet i Folketinget er imidlertid ligeglade med udviklingen. For dem handler det om at blive genvalgt. Intet andet.

7 thoughts on “Sveriges brutale bander forsøger nu at indtage København

 1. Allan Gorm larsenj 25. december 2021 / 10:46

  Jeg får snart den tanke at vi kommer til at bo i et land som får navnet SVEDAN.
  Det bør nok kunne Give sved på panden hos den politiske elite.

  Liked by 1 person

  • Bruno Jensen 25. december 2021 / 11:30

   Det eneste, som kan give den politiske elite sved på panden er tanken, om ikke at få tildelt en fed stilling i erhvervslivet eller i EU. Der burde være en karensperiode for politikere, der forlader rollen som folkevalgt.

   Liked by 1 person

  • Egon Thomsen 28. december 2021 / 01:17

   Målet er Norswedan. Det går, efter planen, borgerne er samarbejdsvillige.

   Like

 2. Allan Gorm larsen 25. december 2021 / 10:57

  Forresten, jeg glemte hovedstaden, KØBENSTOCK. Så er det fuldendt.

  Liked by 2 people

 3. Ehm Christensen 25. december 2021 / 13:46

  Det danske demokrati er under pres – banderne fra Sverige er i fuld gang med at etablere sig i Danmark og inden længe bliver flere steder overtaget sp end ikke politi og vores værn kan komme der. Slå derfor hårdt ned nu, så er der måske en chance for at Danmark kan undgå at Sharia og Islam tager over. Det er nu der skal handles! lør. 25. dec. 2021 kl. 10.25 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Fire mænd, der er blevet skudt og dræbt i Københavnsområdet > og Malmø siden begyndelsen af december, kan ifølge Rigspolitets Nationale > Efterforskningscenter være ofre i en væbnet konflikt mellem den > københavnske gadebande NNV og et kriminelt netværk fra ” >

  Like

 4. olemikael 25. december 2021 / 19:23

  Jamen, den “SVENSKE SYGE”, i alle forhold, må og SKAL holdes bort!!!

  Dette sker gennem konsekvent grænsekontrol af køretøjer og passagertog!
  Uanset piveri fra EU, Sverige og pendlere skal Danmark gennemføre dette!

  I modsat fald må broen til det tidligere Sverige afspærres og forbindelse via tog lukkes, hvorefter rejsende må tage fly med dertilhørende kontroller!

  Sverige er allerede fortabt, Danmark skal friholdes fra det muslimske helvede!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s