Eksperter advarede om 300.000 dagligt coronasmittede i Norge: Det rigtige tal viser sig nu at være 2.200

om

Kommentar:

De europæiske regeringer og deres sundhedsstyrelser har sat alt ind på at skræmme borgerne med historier om coronavirussen.

Den 13. december advarede den norske sundhedsstyrelse om, at op mod 300.000 nordmænd kunne ende med at blive smittet dagligt. Det reelle tal viser sig nu at være på 2.214 dagligt smittede i det seneste døgn.

I Danmark udtalte Statens Serum Institut, at vi juleaften risikerede op til 45.000 dagligt smittede. Det seneste tal ligger på 14.844; altså på under en tredjedel af de varslede 45.000.

Der er næppe tvivl om, at de europæiske regeringer har presset deres eksperter til at puste tallene op for at få folk til at adlyde og blive vaccineret. Det er problematisk af flere årsager.

Når en regering bevidst misinformerer sin befolkning, er det magtmisbrug og en underminering af demokratiet. Desuden skaber misinformationen om corona en kollektiv angst, hvor flere og flere bliver bange for at være i nærheden af andre end deres nærmeste familie. Ydermere skaber det store økonomiske problemer, når dele af samfundet lukkes ned.

Der er imidlertid ingen af de store europæiske medier, der har sat fokus på de store overdrivelser af smittetallene. Journalisterne bliver tværtimod ved med at fortælle historier om, hvor farlig coronavirussen er.

21 thoughts on “Eksperter advarede om 300.000 dagligt coronasmittede i Norge: Det rigtige tal viser sig nu at være 2.200

 1. Bruno Jensen 27. december 2021 / 10:54

  Hvis ikke journalisterne skriver det regeringen ønsker folket skal vide, bliver der skåret i mediestøtten, og så bliver bladsmørerne arbejdsløse.

  Det journalisterne bedriver kaldes også for luderjournalistik.

  Liked by 2 people

  • JANESDANMARK 27. december 2021 / 12:37

   Borgerlig regering skal fjerne støtte til de bladalfonser. Betaler gerne fra artikel til artikel, hvis den er sand og interessant. Det evner de fleste ikke. De hører hjemme i gadefejererhverv istedet for pennen.

   Liked by 1 person

   • olemikael 27. december 2021 / 18:46

    Nemlig…der findes heller ikke længere “borgerlige” medier, hverken skrevne eller radio/tv, så hvorfor dog støtte alle de socialistisk/radikale medier!?!

    Like

 2. Allan Gorm larsen 27. december 2021 / 11:24

  Ja, så er vi der igen, jeg så engang et indslag om et hollandsk par, som gik så langt at de, af sikkerheds grunde, bar en astronaut lignende dragt af frygt for at blive smittet med Corona.
  Sidste år var der tale, fra regeringens side, at en ny epidimi lov skulle medføre tvangs afhentning fra private hjem, hvis man bare led af blot en banal forkølelse. Den blev heldigvis nedstemt.
  Men det fortæller mig om, hvor langt hysteriet kan udvikle sig.

  Liked by 1 person

  • Bruno Jensen 27. december 2021 / 11:58

   “Men det fortæller mig om, hvor langt hysteriet kan udvikle sig”

   Se sådan på det, at jo vildere MSM bliver i deres iver efter at påvirke, des større bliver gennemslagskraften for de alternative medier.

   Liked by 2 people

  • JANESDANMARK 27. december 2021 / 12:39

   Helt godnat.
   Bivirkningerne burde aflede folk.

   Like

 3. JANESDANMARK 27. december 2021 / 12:34

  Straffrihed for den slags dramaer burde være uhørt. Dette må være bevidste propagandakampagner for at skræmme folk til stik.
  Der trues og skræmmes på samme tid. Modbydeligt at stresse en hel befolkning med vildt forkerte tal eller regnemetoder uduelige.
  Ja de bør straffes for uhæderlighed.
  🦠⚠️

  Liked by 2 people

 4. Henning Jensen 27. december 2021 / 16:03

  Coronaministeren, som i Helle Thornings tid blev omtalt som “komiske Magnus”, er her tredjejuledag ude med trusler mod en Facebookgruppe som protesterer mod test og vacciner. Coronaministeren påstår Facebookgruppen ligefrem udøver sabotage!
  Ministeren mener åbenbart at kanylerne bliver svunget for lidt her i landet.
  Skoler vil igen have lov til at teste elever, og apoteker er begyndt at vaccinere. Og hvis ministeren sætter langt flere test-tropper ind (politiet og militæret ligesom med minkene), så vil vi sikkert allesammen være mere eller mindre smittede. Og Corona-ministeren kan så med tilfredshed gribe til tvangskanylen, og sikre os alle et evigt liv, enten her – eller i det hinsides.

  Vaccineringsprocessen er nu langt inde i tredje runde (de to-tre første duede tilsyneladende ikke), så der lægges op til en fjerde runde, som heller ingen aner om virker.
  I Israel er man begyndt en fjerde runde, så det er kun et spørgsmål om tid før vi også havner der.

  Men hvad med den ligeså dødelige årlige influenza? Forsvinder mange af disse influenzatilfælde igen i år i corona-puljen?
  Og hvad værre er, forkølelsen, som jeg har bemærket rigtig mange lider af for tiden? Hvor meget ondskab og mange sygedage har snue dog ikke kostet samfundet? Hvorfor skal disse snottede ikke også-testes, og endvidere da helst yderligere stikkes en hel del gange?

  Liked by 2 people

 5. M.S. Carstens 27. december 2021 / 17:01

  Jo høje regeringen kan få skræmmetallene skruet op, desto lettere har regeringen det, med at gennemfører endnu mere diktatur/overgreb på friheden.
  Og MSM er regeringen yderst behjælpelig, da de jo allerede har kampange-apparatet klar til næste folketingsvalg.
  Stem NB så vi kan få sat en stopper for vanvidet og husk at give argumenterne videre, til alle dem, der fortsat ikke har fattet, hvad der sker med vort samfund, folket og Danmark.

  Liked by 2 people

  • olemikael 27. december 2021 / 18:50

   Enig…og NB er det eneste parti repræsenteret på Møddingen, som en god National og selvstændigt tænkende Borger kan sætte X ved!!!

   Like

 6. olemikael 27. december 2021 / 18:43

  Jaja…vi har forlængst indset, at den “Nye Verdensorden”´s gæve riddere, i form af alverdens politikere-medier-storkapital og andre svindlere inkluderet de etniske “krognæser”, hvis navn er om muligt endnu mere unævnelige end muslimer, satser BIG TIME på at udrydde den hvide race og erstatte os med denne verdens lavintelligente sorte og brune horder!
  “Verdensordenen” prøver at terrorisere os…
  Da størsteparten af vores borgere desværre er let påvirkelige i enhver retning og tiltror ovennævnte svindlere og bedragere de bedste motiver, så lykkes det og det har desværre været tilfældet de sidste 60-70 år!
  Blot har disse fjender af den vestlige civilisation ganske overset, at produktiviteten hos gedehyrderne slet, slet ikke når op på højde med vores!
  Endvidere, at disse kun kan arbejde med pisken over nakken, bogstaveligt talt!
  Dette i form af tvang og anvendelse af voldsovergreb fra Statens side og bortfald af samtlige sociale ydelser!
  Ellers yder og arbejder de aldrig!

  Liked by 1 person

 7. Allan Gorm Larsen. 27. december 2021 / 21:10

  Jeg har tidligere sagt at jeg selv, FRIVILLIGT har ladet mig vaccinere da jeg har en alvorlig lungelidelse, som kan slå mig ihjel, dersom jeg får feber, men, derfra og til at forlange vaccinations tvang, er der alligevel et kvantespring.
  Jeg mener at det skal være totalt FRIVILLIGT at lade sig vaccinere.
  Den Facebook gruppe , som saboterer vaccinestederne ved at bestille tid, og bare bliver væk, er efter min mening smagløse. Jeg ved ikke hvad de mennesker tænker på.
  Hvis folk føler sig mere trygge ved at blive vaccineret skal, uden, hindringer have lov til at blive det.
  Maske tvang er, efter min mening både dumt og overflødigt. Det er det jeg mener med hysterisk.

  Like

  • Henning Jensen 27. december 2021 / 23:13

   Du skal selvfølgelig ikke have dårlig samvittighed over at have ladet dig vaccinere, men andre skal heller ikke have det for at undlade at lade sig vaccinere. Alt er selvfølgelig ok så længe det er hvert enkelte menneske som selv træffer sine egne valg. 😊

   Men som det forholder sig med coronaen, så har politikerne og MSM’erne bevidst skabt et massehysteri, som Verden ikke har oplevet siden 30’erne, hvor næsten samtlige almindelige tyskere bekendte sig som tilhængere af den daværende folkeforfører, og svor ham trofast og evig følge..
   Datidens massehysteri bredte sig og fik tilslutning i store dele af Europa, herunder Danmark. Begejstringen varede til et godt stykke ind i 40’erne, for først da begyndte de fleste at øjne katastrofen.

   Like

 8. M.S. Carstens 28. december 2021 / 00:25

  Dette skriv er afledt af et digt/vers, som jeg skrev for ca. 14 dage siden.
  . jeg ville beskrive mine forventninger, til at være alene juleaften og derved mærke hvordan den gammelkendte julenats ro kom ind, men allerede efter 2. linje tog “nogen ovenfra over”.
  Verset blev:

  “Julenat som engledrys:
  Ro i sind og sjæl.
  Gud lod dig føde,
  som Jesus Krist,
  mærk roen deri
  og følg den.”

  Det var en rigtig dejlig juleaften og -nat og der iblandt poppede, efterfølgende, nogle tanker op, som jeg har kredset lidt om i andre sammenhænge:

  Hvorfor må jeg ikke dø, når min tid er inde?
  Mine kære ville nok savne mig, men jeg håber da, at jeg allerede ha´r givet dem hvad jeg kunne.
  Er livet en ud-levelse af egoet, der aldrig får ende?
  Skal jeg leve, for at andre kan føle sig berettigede/veltilpasse?
  Hvor er min ret, til at følge (og tage ansvar for), de´t liv som jeg har valgt/levet/begivet mig ind i?

  Jeg/vi bliver mere og mere styret af staten, men staten er ikke den kraft, der tillod min inkarnation/fødsel,
  så hvorfor/hvormed mener staten, at have ret, til at bestemme hvornår/hvordan mit liv skal ende?

  Jeg ønsker at dø, når min tid er inde. Jeg ved ikke hvornår/hvordan, men jeg har tillid til, at jeg da har fuldført de´t liv, som jeg valgte.

  Like

 9. Allan Gorm Larsen. 28. december 2021 / 03:58

  Lader mig skræmme igennem pressen, aldrig!. Nej jeg har det sådan, jeg hører kun “nyheder” sporadisk nogle få gange dagligt. Alle de tal, som “eksperter” slynger om sig med, lader jeg simpelthen lade gå ind igennem det ene øre, og ud af det andet.
  Jeg gider simpelthen ikke leve i evig frygt, hverken hvad klimaet, Corona eller hvad som helst andet angår.
  Jeg kunne ALDRIG drømme om at spørge til om de mennesker jeg møder om de er vaccineret. Det overlader jeg til dem selv. Jeg er ligeledes ligeglad med om de bærer maske eller ej.
  MSM pressens skræmmekampagner kan jeg sagtens leve foruden. Det samme gælder Mette Frederiksen og Co.
  Jeg følger med på nettet, og det er rigeligt for mig.

  Like

 10. Bruno Jensen 28. december 2021 / 10:56

  Når jeg bliver stor, vil jeg være ekspert. Eller specialist. For så kan jeg nemlig lukke det mest forkvaklede ævl ud, og samtidig få løn for det. Jeg kan f.eks. hævde, at månen er lavet af ost eller at de små børn kommer med storken, og så er det bare sådan. Slut bum!

  Like

 11. M.S. Carstens 29. december 2021 / 23:29

  ENIG!:

  https://www.bt.dk/erhverv/dansk-industri-reagerer-paa-pressemoedet-myndighederne-boer-udlevere-gratis

  det vil også give hver enkel sit ansvar tilbage OG mon ikke vi danskere er ansvarsbevidste nok, til at kunne administrere det?

  – det er på aller højeste tid, at vi får afmonteret Mette Fup Frederiksens magt-strategi, får hende til at opgradere sygehusvæsenet,
  tage danskernes selvstændige ansvar til efterretning OG:
  Respekterer Grundloven!
  Ja, endda også at respekterere:

  UDDRAG AF EUROPARÅDETS RESOLUTION 2361 (2021) VEDTAGET DEN 27. JANUAR 2021
  7.3.1 sørg for, at borgerne informeres om, at vaccination IKKE er obligatorisk og at INGEN politisk, socialt eller på anden måde bliver presset til vaccination med mindre de selv ønsker det;
  7.3.2 påse at ingen diskrimineres for ikke at blive vaccineret på grund af mulige sundhedsrisici, eller fordi de ikke ønsker at blive vaccineret;

  Like

 12. Allan Gorm larsen 30. december 2021 / 15:31

  Ja,nu hører jeg at man, både i Madrid og Paris forlanges at man bærer mundbind overalt på gader og stræder.
  Hvornår når hysteriet Danmark?.
  Det er snart ved at blive sådan, at det en dag bliver forbudt at trække vejret, for sæt man smittede hinanden.
  Det er i orden at vi skal holde afstand, vaske hænder og undlade at ånde hinanden ind i ansigtet, men så bør det snart også være nok.
  Selv bruger jeg visir, hvor det er påbudt,indendørs, men hvis de kræver det med mundbind udenfor, så hører alt snart op..f

  Like

  • Bruno Jensen 30. december 2021 / 16:59

   “Hvornår når hysteriet Danmark?”

   Bare rolig, den tid kommer såmænd. Det vil blive et “folkeligt ” krav, godt understøttet af MSMs manipulation. Men når vi når dertil, vil Mette Frederiksen og hendes lakajer opleve mere ballade end de overhovedet kan kapere.

   Like

 13. Allan Gorm larsen 30. december 2021 / 17:54

  Det håber jeg!!!.

  Like

 14. Allan Gorm larsen 3. januar 2022 / 05:10

  Jeg har funderet over det med Corona.
  Spørgsmålet er, om det hele ikke drejer sig om politik. Personligt har jeg en fornemmelse af at viren i virkeligheden er skabt i et laboratorium i Vuhan. Teorien om at det hele stammer fra en flagermus lyder for mig lidt tyndbenet. Så spørgsmålet er, om det ikke drejer sig om et storpolitisk magtspil.
  Min teori.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s