7 syrere ud af 44.000 er blevet sendt ud af Danmark: Ifølge EU’s parlament er den danske hjemsendelsespolitik alt for hård

https://api.altinget.dk/images/article/203881/76756.jpg

I november skrev Jyllands-Posten, at kun syv afviste syriske flygtninge er blevet sendt hjem. Ikke 700, ikke 70, men syv. Siden borgerkrigen i Syrien brød ud er der kommet 34.000 syrere til Danmark som flygtninge og familiesammenførte.

Ifølge Danmarks Statistik er der i alt 44.454 personer i Danmark, der har oprindelse i Syrien.

I dag var udlændingeminister Mattias Tesfaye på besøg i EU’s parlament, Europa-Parlamentet. Under et møde med Parlamentets Borgerrettighedsudvalg fik han megen kritik på grund af Danmarks hjemsendelsespolitik angående syrere. Den er alt for hård, mente det store flertal af parlamentarikerne. Det skriver Altinget.

Den danske hjemsendelsespolitik blev blandt andet kaldt for »et moralsk lavpunkt«. Tesfaye fik desuden spørgsmålet: »Hvordan kan du sove om natten?«

Dansk Folkepartis Peter Kofod tog også ordet under mødet. Han mente, at Danmark kan være stolt af sin udlændingepolitik.

Min kommentar:

7 syrere ud af 44.000 er blevet sendt hjem. EU’s parlament betegner det som moralsk forkasteligt.
Man fristes til at affærdige det som en dårlig vittighed eller som parlamentets sædvanlige islamleflende hysteri.

Men for den danske regering var besøget en stor succes. Nu kan udlændingeministeren tage hjem til Danmark og sige: »Der kan I selv se. Vi fører en superstram udlændingepolitik. Det siger de selv nede i Europa-Parlamentet. Og DF giver os ret.«

De danske medier er også begejstrede over udfaldet af Tesfayes besøg.
De røde journalister ønsker nemlig en endnu blødere udlændingepolitik. Desuden vil de gerne bilde danskerne ind, at regeringen fører en meget stram politik på området. For så er der færre, som stemmer på DF og Nye Borgerlige.

5 thoughts on “7 syrere ud af 44.000 er blevet sendt ud af Danmark: Ifølge EU’s parlament er den danske hjemsendelsespolitik alt for hård

 1. M.S. Carstens 13. januar 2022 / 21:30

  Hvis Danmarks udlændingepolitik skulle være for stram, må jeg desværre konkluderer,
  at alt for mange har en tanke-evne, der er mere end slap!!!

  Liked by 1 person

 2. Henning Jensen 13. januar 2022 / 22:32

  Citat fra ovenstående: “Dansk Folkepartis Peter Kofod tog også ordet under mødet. Han mente, at Danmark kan være stolt af sin udlændingepolitik.”

  Denne ene sætning fortæller entydigt hvad der er, og i mange år har været, galt med DF, nemlig at partitoppen er skjulte socialdemokrater. For Danmark kan absolut ikke være stolt af sin udlændingepolitik med kun 7 hjemsendelser.
  Og da Peter Kofod er i spidsen for det (formentlig) kommende nye DF, sammen med Morten Messerschmidt, så kan der næppe forventes flere stramninger fra den kant. Alt vil fremover forsat være som hidtil, kun tonen vil sandsynligvis blive en del grovere.
  Forhåbentlig vil den fornuftige del af Dansk Folkepartis medlemmer søge mod NB, efter det kommende formandsvalg den 23. januar.

  Liked by 1 person

 3. Allan Gorm larsen 14. januar 2022 / 05:29

  Stram udlændinge politik, er det en vits, eller hvad???!.

  Liked by 1 person

 4. Ehm Christensen 14. januar 2022 / 11:43

  EU skal bare blande sig helt uden om. Det er på tide at vi trækker os fra det EU, der efterhånden har taget magten fra vores selvbestemmelsesret. Danmark skal ud af EU før vi låses fast i unionen og intet bestemmer selv!

  tor. 13. jan. 2022 kl. 18.04 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I november skrev Jyllands-Posten, at kun syv afviste syriske > flygtninge er blevet sendt hjem. Ikke 700, ikke 70, men syv. Siden > borgerkrigen i Syrien brød ud er der kommet 34.000 syrere til Danmark som > flygtninge og familiesammenførte. Ifølge Danmarks ” >

  Like

 5. olemikael 14. januar 2022 / 12:08

  Altså der skal hjemsendes 44.000 syrere!
  Ingen betænkninger!

  Lad os så komme ud af den rotterede EU!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s