Mette Frederiksen har ansvaret for overvågning og sigtelse af spionchef: Meget tyder på, at statsministeren har været på hævntogt

Analyse:

Regeringens sikkerhedsudvalg består blandt andet af statsminister Mette Frederiksen (S) og justitsminister Nick Hækkerup (S). Ifølge to eksperter er der ingen tvivl om, at sikkerhedsudvalget har været med inde over beslutningerne om at sigte tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen og spionchefen, chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen. De to sidstnævnte er sigtet for at røbe eller videregive statshemmeligheder.

Sigtelserne er dermed en politisk beslutning taget af den socialdemokratiske regering. Det er nu blevet slået fast.

Sagen mod Claus Hjort er formentlig en biting for regeringen. Man var nødt til at sigte ham, fordi han har bekræftet oplysninger, som medierne sandsynligvis har fået fra spionchef Lars Findsen.

Det er Lars Findsen, som Mette Frederiksen vil have ned med nakken. Det skyldes efter al sandsynlighed lækagerne om IS-børnene i Syrien.

Efter i to år at have afvist at importere IS-børn fra syriske fangelejre, bøjede Mette Frederiksen sig for presset fra de røde støttepartier og medierne. Nu skulle IS-børnene pludselig til Danmark sammen med deres forældre.

Mediepresset opstod, da trusselsvurderinger fra FE blev lækket til Ekstra Bladet. Vurderingerne blev sandsynligvis lækket af Lars Findsen.

Mette Frederiksens kovending var dybt skadelig for hende og regeringen. Hun ville have hævn. Det var formentlig derfor, at Lars Findsen skulle overvåges. Det er kun justitsministeren, der kan give ordre til en overvågning af chefen for FE, men han gjorde naturligvis, hvad statsministeren ønskede.

Findsen blev overvåget, og nu er han altså sigtet i en sag, der kan give op til 12 års fængsel.

11 thoughts on “Mette Frederiksen har ansvaret for overvågning og sigtelse af spionchef: Meget tyder på, at statsministeren har været på hævntogt

 1. Anonym 15. januar 2022 / 19:24

  ja hun skal sku ud af den regering hun er sku ikke rask

  Like

  • Jan West 16. januar 2022 / 11:44

   Gud Hvor hun bør skamme sig
   Kan Mette ( Mink Killer )
   Snart finde på mere der kan gavne Danmark

   Like

 2. Ehm Christensen 15. januar 2022 / 19:54

  Mette Frederiksen finder sig selv ganske usårlig, men nu rabler det vist for hende. Først mink, så slette sms’er, nu anklage en efterretningschef fordi han ikke gjorde som hun ønskede, men var nødt til at føje sig sine støttepartier. Hvor lavt ksn man synke og slippe godt fra det?

  lør. 15. jan. 2022 kl. 18.11 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Analyse: Regeringens sikkerhedsudvalg består blandet andet > af statsminister Mette Frederiksen (S) og justitsminister Nick Hækkerup > (S). Ifølge to eksperter er der ingen tvivl om, at dette udvalg har været > med inde over beslutningerne om at sigte tidli” >

  Like

 3. Ivan Dybdal 15. januar 2022 / 20:15

  Gammelkommunisterne i Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten hader forsvaret, forsvarets efterretningstjeneste og NATO. “Gammel kærlighed ruster ikke”, siger man, men det gør gammelt had heller ikke. SF blev starter af en af de længst siddende førere i DKP, Aksel Larsen og Enhedslisten er broderparti til Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED) (Tysk ‘Enhedslisten’), der var det regerende parti i DDR.
  De kæmpede indædt sammen med østblokken og Sovjet mod Danmarks Forsvar og NATO under den kolde krig. Nu kan de med den røde regering endelig slå igen mod deres gamle fjender ! 🙂

  Like

 4. Anonym 15. januar 2022 / 22:32

  Mette Frederiksen er gennemført uansvarlig i enhver tænkelig henseende. Hun bør underkastes en eller flere mentalundersøgelser. Hun fatter jo slet ikke rækkevidden og konsekvenserne af de beslutninger, hendes embede giver hende mulighed for at træffe. Hun skal væk. Hendes person er så absolut den største eksisterende trussel for Danmarks sikkerhed. Lad os som nation forenes om at få hende og hendes regering bortfjernet med legale midler hurtigst gørligt af hensyn til Danmarks omdømme i fremtiden.

  Like

 5. Henning Jensen 16. januar 2022 / 02:04

  Hele denne spionhistorie forekommer godt nok lidt besynderlig, og det er meget svært at øjne formålet, medmindre det er for at bortlede opmærksomheden fra noget andet? For hvis det hele skulle have været tys-tys, så har man opnået det modsatte.
  Man spørger uvægerligt sig selv, om der er ved at gå panik i Regeringen, eller om spionbeskyldningerne blot er et udslag af storhedsvanvid?

  Men der skal jo voldsomme sager til, for at fastholde frygten hos pøblen, og sløre interessen for minkene. Specielt nu hvor coronaen er ved at fise ud, og det grønne og klimaet endnu ikke rigtig fænger.

  Like

 6. Allan Gorm larsen 16. januar 2022 / 04:32

  Jeg synes at det hele bliver mere og mere rodet og u overskueligt. Det er snart ligegyldigt hvilken regering vi har.
  Alle partierne konkurrerer om at klæbe længst muligt til taburetterne.
  Først siger regeringen konsekvent nej til at få forræderne fra Syrien her op, så lige pludseligt ombestemmer de sig.
  Er du forvirret??????!!!!!. Tja!!!. Jeg er i hvert fald.

  Like

  • Bruno Jensen 16. januar 2022 / 10:47

   Christiansborg = generel ondskab. MF = den personifiserede ondskab.

   Like

 7. Mogens Mikkelsen 16. januar 2022 / 05:12

  flasker37@gmail.com den so skal barer smides ud og det kan ikke gå forstærkt ud med den magtsyge ko hvis ikke det sker så må man jo finde metoder til at hun selv ønsker at gå hun er lige glad med andre barer hun har sin magt fy for satan

  Like

 8. Lilian christensen 17. januar 2022 / 10:49

  Ja hun skal UD hurtigst muligt, hun er til stor skade for DK.
  Ved ikke hvad der farer gennem hendes hoved, men det er ikke godt for DK, hun er kun til stor skade for landet. Hun er magtsyg, kan ikke forstå de er bange for at modsige hende, 🤮😤🤯🤬

  Like

 9. KTK. 18. februar 2022 / 21:54

  Ganske forfærdeligt. MF er da psykopat. Hun lyver og lyver og ødelægger hele Danmark – alle de danske menneskers livsglæde skæbne.
  Ja hun opfører sig som i et kommunistisk regime . vi må hurtigst muligt få MF . Og hele hendes røde kabinet ud så vi igen kan få ordnede forhold ivoires land.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s