Tre mænd med tilknytning til indvandrerbanden LTF dømt for grov vold og frihedsberøvelse: Milde domme og ingen udvisninger

jj

En brutal afstraffelse en august-aften i 2020, endte med at en nu 27-årig mand, efter at have fået tæv, blev tvunget til at sætte sig på en flaske.

Fredag eftermiddag blev tre mænd dømt for overfaldet, der strakte sig over mindst to timer. De blev alle dømt for frihedsberøvelse, grov vold og blufærdighedskrænkelse. Det skriver Ekstra Bladet.

En 27-årig mand, der på gerningstidspunktet var ledende medlem af indvandrerbanden LTF, har erkendt at have tævet offeret og tvunget ham til at sætte sig på en flaske for at ‘ydmyge’ ham, fordi offeret angiveligt skyldte penge og løj for ham. Det kom frem under retssagen, at de to var barndomsvenner.

I Københavns Byret fik han en dom på et år og ni måneders fængsel. Han er ikke længere en del af den forbudte bande, men stadig en berygtet figur i bandemiljøet.

En 23-årig mand, der ligeledes var en del af LTF på gerningstidspunkt, fik en dom på et år og tre måneder, og en tredje mand på 27 år blev idømt ni måneder bag tremmer. De har begge nægtet sig skyldige.

Der nævnes ikke noget om udvisninger, så de tre bandefolk får lov at blive i Danmark efter endt afsoning.

2 thoughts on “Tre mænd med tilknytning til indvandrerbanden LTF dømt for grov vold og frihedsberøvelse: Milde domme og ingen udvisninger

 1. Allan Gorm larsen 7. maj 2022 / 02:00

  Tja, så er vi “hjemme igen” den gamle klassiker, indvandrere begår brutale forbrydelser og idømmes højst to år i et dansk “luksus hotel” og så sker der ikke en skid mere, det danske retsvæsen i en nøddeskal!.

  Like

 2. olemikael 7. maj 2022 / 06:48

  Naturligvis ingen hjemsendelser!

  De er jo helt sikkert rollemodeller for det multietniske parnas!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s