Støjberg vil ikke stille ultimative krav: Vil hun i regering med Pape og Ellemann?

https://external-preview.redd.it/x1ye1qeeqx7xcTi2adEKCTEKrAk0ndJGTeWJovGr-jA.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=c769cfc803e5b90ba129c9ca68a3d61491ec5c4a

Analyse:

Flere meningsmålinger har givet Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne over ti procent af stemmerne. Partiet kan ende med at blive større end De Konservative. Og måske endda større end Venstre.

Hvad vil Inger Støjberg egentlig bruge den magt til, hvis der opstår et borgerligt flertal efter valget?

Danmarksdemokraterne skal ikke være et protestparti. Man skal indgå i forhandlinger og være ihærdige med at søge indflydelse, siger Inger Støjberg.

Hun vil altså ikke stille ultimative krav. Men vi ved, at Venstre og De Konservative har klare ultimative krav:
Danmark skal forblive i EU og skal følge alle konventioner til punkt og prikke.

På EU-området bliver ingen konflikter med V og K. Danmarksdemokraterne vil også blive i EU.

Angående konventionerne vil Inger Støjberg bruge en anden retorik end Søren Pape og Jakob Ellemann. Hun vil sige noget i retning af, at hun ikke vil forlade konventionerne, men ønsker at omskrive dem i fællesskab med de 46 andre lande i Europarådet.

Men Støjberg vil ikke stille ultimative krav om konventionerne, så den strid kommer V og K til at vinde nemt.

Kan man forestille sig, at Danmarksdemokraterne ikke vil være med i en borgerlig regering, hvis partiet får samme størrelse – eller endda større – end V og K?

Nej. For det største har man lært af DF’s fejl. For det andet tyder alt på, at Støjbergs ord om at være »ihærdig med at søge indflydelse« skal forstås som et ønske om at komme i regering med Søren Pape og Jakob Ellemann.

Det er så de selvsamme personer, der stemte ja til at smide Støjberg ud af Folketinget. Men for politikere handler alt om at få magten.

5 thoughts on “Støjberg vil ikke stille ultimative krav: Vil hun i regering med Pape og Ellemann?

 1. Henning Jensen 8. august 2022 / 05:58

  Nye Borgerlige var det parti der støttede Inger Støjberg mest under Rigsretssagen.
  Man arrangerede bl.a. konkurrence med et fly der fløj Danmark rundt med reklame for Inger Støjberg, og ved flere lejligheder promoverede NB Inger Støjbergs røde hår set bagfra, så forhåbentlig fastholder NB sin tidligere sympati for Inger Støjberg.
  For ikke længe siden ville NB med glæde have taget imod Støjberg som partimedlem, så den positive indstilling bør man bibeholde og udnytte til en form for samarbejde.
  Tiderne er ikke længere til interne stridigheder borgerlige imellem, så lad os i stedet enes om det der kan enes om.

  Og med hensyn til EU, så er dette kedelig medlemskab ikke et problem der har nogen som helst chance for at blive løst her og nu, hvor klimaet er steget alle til hovedet, og The Great Reset ligger lurende og venter på en chance for effektivt at ”slå til”, – og hvor alt andet er ved at gå helt i opløsning.

  Jeg synes at det kommende valg kun har eet væsentligt mål, og det er at Mette Frederiksen og hendes ultrasocialistiske venstrefløj ikke fortsætter med at have regeringsmagten.
  Det vil ikke være til at bære for nogen af os, med yderligere fire år med Mette Frederiksen. Så jeg vil hævde at intet andet umuligt kan ende dårligere.
  https://www.bt.dk/politik/dfer-kopierer-inger-stoejbergs-haarknold-i-sympati-i-dag-er-vi-alle-inger

  Like

  • KSD 8. august 2022 / 08:09

   Jeg ved ikke, om dine kommentarer angående Nye Borgerlige er rettet til mig. Men jeg er ikke medlem af Nye Borgerlige eller noget andet parti.

   Personligt mener jeg, det er meget relevant at finde ud af, om Inger Støjberg vil føre den samme udlændingepolitik som V og K. Bare med en anden retorik.

   Like

   • Henning Jensen 8. august 2022 / 09:17

    Jeg kender ikke dig eller dit politiske tilhørsforhold, så her er, eller har aldrig været, personlige anbreb i noget jeg har skrevet. Heller ikke her.
    Så hvis jeg har givet anledning til den opfattelse, så undkylder jeg, og opfordrer dig til at slette mit indlæg.
    Jeg skal vare mig fremover. 🙂
    Hilsen Henning Jensen.

    Liked by 1 person

 2. Allan Gorm larsen 8. august 2022 / 14:19

  Jeg har hidtil støttet Inger Støjberg . Men, er blevet lidt i tvivl om, hvor vidt hun vil føre en virkelig alternativ politik, eller ej med de sidste meldinger DanmarksDemokraterne har udsendt, så jeg vil se tiden an.

  Like

 3. olemikael 15. august 2022 / 11:01

  Ved alle guder, hvor er jeg dog træt og indtil benet ligegyldig efterhånden over dette såkaldte “demokratiske” cirkus….
  Ja, naturligvis stemmer jeg ved valgene…dette udfra min nationale holdning, mennnn…. demokratiet er i sin afgørende dødskamp og med demografiens tilintetgørelse af det danske folk og Danmark er endemålet allerede i syne!
  Eneste, som i absolut eneste, mulighed er afskaffelsen af dette de dummes diktatur og oprettelse af enten et forretningsministerium eller bedre endnu valg af en god Dansk mand/kvinde med enevældige rettigheder i 5 år ad gangen!
  Sådan kan vi hjemsende de fremmede snyltere og få ro på statskassen!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s