Det var ekstremt vigtigt med rådgivning angående Barbara Bertelsens skæbne: Nu nægter Mette Frederiksen at offentliggøre rådgivningen

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/138/1385652/23655299-.jpg

Kommentar:

Mette Frederiksen nægter, at hun personligt har gjort noget forkert i minksagen. Hun påstår, at hele ansvaret ligger hos den tidligere fødevareminister Mogens Jensen. En række topembedsmænd har dog fået meget hård kritik af Minkkommissionen. Det gælder også Barbara Bertelsen, der er departementschef i Statsministeriet.

Hvorfor er disse embedsmænd så ikke blevet sendt hjem, mens der bliver igangsat personalesager? I juli udtalte statsministeren, at man ikke kunne træffe beslutning om hjemsendelse uden rådgivning fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Denne rådgivning var angiveligt ekstrem vigtig.

Rent juridisk er det imidlertid Mette Frederiksen, der suverænt bestemmer, hvorvidt Barbara Bertelsen skal hjemsendes.

Nu er det så kommet frem, at statsministeren nægter at offentliggøre rådgivningen fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Det tyder på, at Mette Frederiksen vil gøre alt for at beholde Barbara Bertelsen som departementschef. Er det fordi, statsministeren har en meget stærk loyalitetsfølelse for sin samarbejdspartner?

Næppe. Det skyldes nok nærmere, at Barbara Bertelsen ville fortælle sandheden om Mette Frederiksens rolle i minksagen, hvis hun blev sendt hjem og derefter fyret. Derfor kæmper Mette Frederiksen med næb og kløer for at beskytte Barbara Bertelsen.

4 thoughts on “Det var ekstremt vigtigt med rådgivning angående Barbara Bertelsens skæbne: Nu nægter Mette Frederiksen at offentliggøre rådgivningen

 1. Piotr 11. august 2022 / 19:42

  Danskerne er blevet kuppet af en korrupt stats administration. Den røde blok mener ikke dette er noget problem, da det er det, der altid har været meningen med socialisme.

  DJØF, som er embedsfolkets fagforening(Mafia) kan heller ikke se problemet, de er nemlig en vigtig brik i Regimets magtudfoldelse, samtidig er det der medlemmer, der har modtaget bestikkelse fra MetteFUSK.
  DJØF anerkender altså korruption! DJØF-chef Therkildsen maner til besindighed over for embedsvældet, til trods der er mange lighedspunkter til skatte-sagen med P.Loft og ikke mindst FE-sagen med Findsen.

  MetteFUSK vil heller ikke offentliggøre hvilke råd Medarbejder- og Kompetencestyrelsen har fremkommet med.
  ER der nogen af jer der kan gætte hvem der sidder i den styrelse?
  Initialerne er BB.

  Regimet med MetteFUSK i spidsen og Barbara som spinddoktor, kører rundt med “die dumme Dänen” der finder sig i hvad som helst.

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

  Like

  • M.S. Carstens 11. august 2022 / 21:38

   Enig!

   Like

 2. Allan Gorm larsen 12. august 2022 / 04:43

  For mig at se, så kæmper Mette Frederiksen en desperat kamp for at beholde magten. Hun borer simpelthen det yderste af neglene ind i væggen, for ikke at glide ned.

  Like

 3. olemikael 12. august 2022 / 16:14

  Kommunist-Mette, en mester i vælgerbedrag, dækker så vidt det nu kan lade sig gøre uden at ramme Fru Generalkommisær Statsmedisteren selv over sine trofaste medrevolutionære!!!

  Utroligt at Goethe havde fuldstændig ret i sin beskrivelse af vores åh så berømmede styreform: de dummes diktatur!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s