Om Kulturradikalisme Smadrer Danmark

På bloggen omtales kulturradikale holdninger og tiltag, der er ved at smadre Danmark. Der vil være særligt fokus på udlændingeområdet; inkl. mediernes fortielser og manipulationer.

En glimrende beskrivelse af nutidens kulturradikalisme i Danmark kan læses her.

Kulturradikalisme Smadrer Danmark er både på Twitter og Facebook. Følg gerne.

Reklamer

13 tanker omkring “Om Kulturradikalisme Smadrer Danmark

 1. EN UDMÆRKET HJEMMESIDE!
  Jeg er stort set enig i alt hvad der er bragt…
  Men hvem står bag, kunne vi få det oplyst?
  MVH
  Christen

  Like

  • Det er mig, KSD, der står bag bloggen. Hvis jeg stod frem med navns nævnelse, så ville det med stor sandsynlighed få konsekvenser for mig i mit job. Derfor har jeg valgt at være anonym. Jeg kan dog oplyse, at jeg ikke er medlem af – og ikke har forbindelse til – noget politisk parti.

   Liked by 2 people

   • Kære KSD, selvom jeg personligt ikke ser verden som du, så anerkender jeg din indsats og sætter pris på en god debat. Jeg har selv kigget på de statistiske data bagved vores socialpolitik og har helt bestemt set nogle meget uheldige udviklinger, i de seneste år, men en dybere analyse viser at det ikke er fair at lægge skylden på modtagerne af ydelser, etniske danske eller ej, men på regeringens og kommuners “refusionscirkus” og kassetænkning på ydelsesområdet.

    Du kan se på min blog, http://www.addspeaker.net hvad jeg er kommet frem til 🙂

    OG så mener jeg at det er sørgeligt at du føler dig tvunget til at være anonym, for vi har da trods alt ytringsfrihed, her til lands, ikke? Jeg skriver om psykiske lidelser, og der kan du tale om stigmatisering og diskrimination, blot til info!

    /Peter

    Like

   • @Peter Vang
    “for vi har da trods alt ytringsfrihed, her til lands, ikke?” – Peter Vang

    Hvorfor skulle der gå betjente rundt på skolen min under muhammed krisen, et irrelevant sted i nordsjælland?

    Hvorfor skulle en venstre regering censurere det kinesiske flag og en demonstration, for at få et par tredje grads investeringer?

    Hvorfor fik Bjarne Corydon 1. Lov til at sælge Dong imod alle tegn at det var så dumt det ikke kunne være andet end korruption. 2. Flere ministre af daværende regering var lovet topposter for Dong salget, inklusivt Helle Thorning som var lovet toppost i EUSSR.

    NSA skandalen fortsatte, Den danske regering så ingen problemer i at NSA overvågede den tyske president og den norske statsminister. De ville selv have værktøjerne, som de bemærket allerede havde. Men nu kan de gøre det uden dommererkendelse.

    Like

 2. Kære KSD,

  Af hensyn til dit job, oplyser du ikke dit navn. Jeg kan kun opfordre dig til at blive selvstændig. Det gjorde jeg, og jeg skrev, i tykke bunker af artikler og læserbreve, lige nøjagtigt hvad jeg mente. Det kan jeg kun anbefale. Jeg finder, at noget af det vigtigste man ejer, det er ens personlige intregitet.

  Liked by 1 person

  • Kære KSD
   Jeg er helt enig med Ole Gerstrøm.En anden mulighed er at du lader en ligesindet stå for den,med hvem du deler synspunkter,og lade ham være frontfigur.

   Like

 3. Det er dejligt at der er så mange , der mener det samme som en selv , i et så vigtigt problem som at blande kulturer, understreger kraftigt at jeg er enig i alt hvad du har skrevet og står for, religion kan være farligt og er det i dette tilfælde, den muslimske kultur passer slet ikke ind i vores frie kultur, hvor vi gør alt for at gøre bare mænd og kvinder ligeberettiget, forstår din personlige grund til ikke at stå klart frem, det gjorde jeg for 30 år siden, både som selvstændig og som topleder, det koster. ( kredsformand i Fremskridtspartiet) , vi der er pensionister i dag må støtte op, vi har intet at miste, vil hjælpe alt hvad der står i min magt, vi har nu den korte avis, men vi skal havde flere frem med det klare budskab som du nævner.

  Like

  • Hvad mener du om alle de fastfoodkæder, der smadrer den danske madkultur? Eller importen af amerikanske film? Og så alle de andre tilfælde af, hvor ting bliver importeret til Danmark og ødelægger dansk kultur? Den slags gøres kun af en grund: Nemlig penge.

   Like

 4. Faldt over denne hjemmeside, som en del af en længere søgning til et ph.d. projekt.

  Må bare sige at enhver holdning kan legitimeres når man udelukkende bruger materiale der deler samme perspektiv. Det ville klæde indehaveren af hjemmesiden at finde empiri der er modstridende med de holdninger han selv har – Det kaldes falsificering og er et forsøg på at undgå at et felts mange nuancer går tabt i en ensidig holdning. For det er netop hvad der mangler her: nuancer…

  Hjemmesiden er spækket med artikler der omhandler muslimernes negative indflydelse på de søde danskere… 4.3 procent af befolkningen er hvad vi taler om her, hvilket fører mig til næste pointe: perspektiv. Eller rettere manglen på samme. Syndebukspolitiken lader ikke til at tage nogen ende her.. At man kan sammenfatte så mange af samfundets problemer til at omhandle så lille en andel af samfundets borgere er nemlig perspektivløst.

  Like

  • Du finder det åbenbart fejlagtigt at de 4,3% muslimers andele af befolkningen i den grad kan påvirke så meget negativt som bl.a. omtalet herinde. For det første udgøre muslimerne ofte nævnt ca. 630.000 svarende til ca.11% af befolkningen, tallet er usikkert idet Danmarks Statistik i dag har forbud mod at oplyse fakta, har set/hørt både højere og lavere tal. Dernæst udgår muslimer tildelt dansk statsborger eller født i Danmark af statistikken. KSD´s beretninger er veldokumenterede fakta og mængden eller omfanget af artikler kan kun skabes med solid baggrundsviden om islams udbredelse og målsætning/perspektiv her og i udlandet. Selv søger jeg faktaviden og sandhed ved f.eks. at verificerer oplysninger fra MSM, TV2/DDR m.fl. Kan kun anbefale dig at læse bøger og følge islams udbredelse her og i udlandet, skab overblik og forståelse om hvad EU-diktaturet forlængst har iværksat og hvorfor: Vil anbefale at læse Euromediterranien-aftalen og Barcelona- erklæringen 1995 – det hele handler om EU-diktaturets aftaler med 16 muslimske landes befolkningsoverskud er givet fri adgang til alle medlemslande – der er tale om mange milioner – formentlig 40 mio. muslimer. En pakistansk akademiker konservativ muslim boende i England udtalte 2016: Europa skal påregne over de kommene 3 – 5 år ankommer 30 milioner muslimer.

   Like

 5. Kunne ksdha måske oprette et lille sidespor, hvor vi følgere kunne komme med relevante input, som ikke lige er med i overskrifterne, men dog værd at sende et hint om?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s