Om Kulturradikalisme Smadrer Danmark

På bloggen omtales kulturradikale holdninger og tiltag, der er ved at smadre Danmark. Der vil være særligt fokus på udlændingeområdet; inkl. mediernes fortielser og manipulationer.

En glimrende beskrivelse af nutidens kulturradikalisme i Danmark kan læses her.

Kulturradikalisme Smadrer Danmark er både på Twitter og Facebook. Følg gerne.

23 thoughts on “Om Kulturradikalisme Smadrer Danmark

 1. Chr. B Kristensen 27. marts 2015 / 14:35

  EN UDMÆRKET HJEMMESIDE!
  Jeg er stort set enig i alt hvad der er bragt…
  Men hvem står bag, kunne vi få det oplyst?
  MVH
  Christen

  Liked by 1 person

  • KSD 27. marts 2015 / 17:14

   Det er mig, KSD, der står bag bloggen. Hvis jeg stod frem med navns nævnelse, så ville det med stor sandsynlighed få konsekvenser for mig i mit job. Derfor har jeg valgt at være anonym. Jeg kan dog oplyse, at jeg ikke er medlem af – og ikke har forbindelse til – noget politisk parti.

   Liked by 3 people

   • Peter Vang 24. december 2016 / 11:19

    Kære KSD, selvom jeg personligt ikke ser verden som du, så anerkender jeg din indsats og sætter pris på en god debat. Jeg har selv kigget på de statistiske data bagved vores socialpolitik og har helt bestemt set nogle meget uheldige udviklinger, i de seneste år, men en dybere analyse viser at det ikke er fair at lægge skylden på modtagerne af ydelser, etniske danske eller ej, men på regeringens og kommuners “refusionscirkus” og kassetænkning på ydelsesområdet.

    Du kan se på min blog, http://www.addspeaker.net hvad jeg er kommet frem til 🙂

    OG så mener jeg at det er sørgeligt at du føler dig tvunget til at være anonym, for vi har da trods alt ytringsfrihed, her til lands, ikke? Jeg skriver om psykiske lidelser, og der kan du tale om stigmatisering og diskrimination, blot til info!

    /Peter

    Liked by 2 people

   • intetnavntak 20. februar 2017 / 11:13

    @Peter Vang
    “for vi har da trods alt ytringsfrihed, her til lands, ikke?” – Peter Vang

    Hvorfor skulle der gå betjente rundt på skolen min under muhammed krisen, et irrelevant sted i nordsjælland?

    Hvorfor skulle en venstre regering censurere det kinesiske flag og en demonstration, for at få et par tredje grads investeringer?

    Hvorfor fik Bjarne Corydon 1. Lov til at sælge Dong imod alle tegn at det var så dumt det ikke kunne være andet end korruption. 2. Flere ministre af daværende regering var lovet topposter for Dong salget, inklusivt Helle Thorning som var lovet toppost i EUSSR.

    NSA skandalen fortsatte, Den danske regering så ingen problemer i at NSA overvågede den tyske president og den norske statsminister. De ville selv have værktøjerne, som de bemærket allerede havde. Men nu kan de gøre det uden dommererkendelse.

    Liked by 1 person

  • Jette Laustsen 5. februar 2018 / 09:42

   KSD, men hvem ? Personer !
   Jeg har behov for at vide, hvem der skriver de oftest meget relevante oplæg til diskussion her.
   Det er nødvendigt at turde lægge navn til.
   At være anonym er bekvemt, sikrest og forståeligt. Men skal vi ytre os med åben pande, må vi stå inde for, hvem vi er. Ellers er vi ved det totale knæfald.
   Stor respekt for blokken her.
   Men KSD kan kan jo være hvem som helst – forbindelse til politisk parti eller ej.

   Med venlig hilsen

   Liked by 1 person

 2. Ole Gerstrøm 22. juli 2015 / 10:41

  Kære KSD,

  Af hensyn til dit job, oplyser du ikke dit navn. Jeg kan kun opfordre dig til at blive selvstændig. Det gjorde jeg, og jeg skrev, i tykke bunker af artikler og læserbreve, lige nøjagtigt hvad jeg mente. Det kan jeg kun anbefale. Jeg finder, at noget af det vigtigste man ejer, det er ens personlige intregitet.

  Liked by 2 people

  • Holger Overgaard Andersen 17. maj 2016 / 17:40

   Kære KSD
   Jeg er helt enig med Ole Gerstrøm.En anden mulighed er at du lader en ligesindet stå for den,med hvem du deler synspunkter,og lade ham være frontfigur.

   Liked by 1 person

 3. kurt Skaaning 24. oktober 2015 / 09:45

  Det er dejligt at der er så mange , der mener det samme som en selv , i et så vigtigt problem som at blande kulturer, understreger kraftigt at jeg er enig i alt hvad du har skrevet og står for, religion kan være farligt og er det i dette tilfælde, den muslimske kultur passer slet ikke ind i vores frie kultur, hvor vi gør alt for at gøre bare mænd og kvinder ligeberettiget, forstår din personlige grund til ikke at stå klart frem, det gjorde jeg for 30 år siden, både som selvstændig og som topleder, det koster. ( kredsformand i Fremskridtspartiet) , vi der er pensionister i dag må støtte op, vi har intet at miste, vil hjælpe alt hvad der står i min magt, vi har nu den korte avis, men vi skal havde flere frem med det klare budskab som du nævner.

  Liked by 1 person

  • George Zeuthen 30. juli 2017 / 12:43

   Hvad mener du om alle de fastfoodkæder, der smadrer den danske madkultur? Eller importen af amerikanske film? Og så alle de andre tilfælde af, hvor ting bliver importeret til Danmark og ødelægger dansk kultur? Den slags gøres kun af en grund: Nemlig penge.

   Like

   • Mikael Jørgensen 22. juli 2020 / 09:29

    Hvis der er penge i disse ting, er det fordi der er en efterspørgsel på det. Ellers fandt det ikke sted.
    Du kan lade være med at handle der, og du kan åbne din egen virksomhed med dansk mad, se f. eks. Umut Sakaya.

    Like

 4. laila 27. januar 2016 / 19:14

  Har kulturradikalisme ikke en side på facebook ? Det vil gøre det en del nemmere at følge og dele artikler 😉

  Like

 5. AB 13. januar 2017 / 13:14

  Faldt over denne hjemmeside, som en del af en længere søgning til et ph.d. projekt.

  Må bare sige at enhver holdning kan legitimeres når man udelukkende bruger materiale der deler samme perspektiv. Det ville klæde indehaveren af hjemmesiden at finde empiri der er modstridende med de holdninger han selv har – Det kaldes falsificering og er et forsøg på at undgå at et felts mange nuancer går tabt i en ensidig holdning. For det er netop hvad der mangler her: nuancer…

  Hjemmesiden er spækket med artikler der omhandler muslimernes negative indflydelse på de søde danskere… 4.3 procent af befolkningen er hvad vi taler om her, hvilket fører mig til næste pointe: perspektiv. Eller rettere manglen på samme. Syndebukspolitiken lader ikke til at tage nogen ende her.. At man kan sammenfatte så mange af samfundets problemer til at omhandle så lille en andel af samfundets borgere er nemlig perspektivløst.

  Liked by 1 person

  • Preben M.Jacobsen 4. februar 2017 / 11:40

   Du finder det åbenbart fejlagtigt at de 4,3% muslimers andele af befolkningen i den grad kan påvirke så meget negativt som bl.a. omtalet herinde. For det første udgøre muslimerne ofte nævnt ca. 630.000 svarende til ca.11% af befolkningen, tallet er usikkert idet Danmarks Statistik i dag har forbud mod at oplyse fakta, har set/hørt både højere og lavere tal. Dernæst udgår muslimer tildelt dansk statsborger eller født i Danmark af statistikken. KSD´s beretninger er veldokumenterede fakta og mængden eller omfanget af artikler kan kun skabes med solid baggrundsviden om islams udbredelse og målsætning/perspektiv her og i udlandet. Selv søger jeg faktaviden og sandhed ved f.eks. at verificerer oplysninger fra MSM, TV2/DDR m.fl. Kan kun anbefale dig at læse bøger og følge islams udbredelse her og i udlandet, skab overblik og forståelse om hvad EU-diktaturet forlængst har iværksat og hvorfor: Vil anbefale at læse Euromediterranien-aftalen og Barcelona- erklæringen 1995 – det hele handler om EU-diktaturets aftaler med 16 muslimske landes befolkningsoverskud er givet fri adgang til alle medlemslande – der er tale om mange milioner – formentlig 40 mio. muslimer. En pakistansk akademiker konservativ muslim boende i England udtalte 2016: Europa skal påregne over de kommene 3 – 5 år ankommer 30 milioner muslimer.

   Liked by 1 person

 6. M.S. Carstens 27. maj 2017 / 22:17

  Kunne ksdha måske oprette et lille sidespor, hvor vi følgere kunne komme med relevante input, som ikke lige er med i overskrifterne, men dog værd at sende et hint om?

  Like

 7. Bastardo 12. marts 2018 / 12:18

  At KSD:
  Jeg forstår fuldtud dit ønske om anonymitet. Det er (stadig) sådan, at multikulturkritikere er underlagt berufsverbot.
  Derfor må debatten foregå på disse betingelser, og jeg finder ikke noget suspekt i det.

  I samme boldgade: Der er begyndt at dukke samfundskritiske beretninger op, selv i MSM, fra højtkvalificerede og vidende fagpersoner, fx også demografer. Desværre ser man oftest, at de er skrevet af folk, der netop er gået på pension.
  Hvor ville det dog være positivt, hvis vi kunne få anskaffet berufsverbot.

  Liked by 1 person

  • Bastardo 19. december 2018 / 09:50

   —> afskaffet

   Like

  • Leif Larsen 3. april 2020 / 09:04

   @Bastardo: Du mener “formentlig” aFskaffet, ikke aNskaffet? Jeg er sikker på at der er mange, der gerne vil bekæmpe berufsverbot baseret på holdninger. Det kræver imidlertid nogle konkrete eksempler. Ville du hjælpe mig med nogle eksempler? Du kan sende pm via facebook messenger.

   Like

 8. Peter 7. juni 2018 / 19:01

  Jeg har selv overvejet at oprette en lignende anonym blog om samme emne. Med andre ord kan jeg sagtens forstå, at du holder dig anonym. Så respekt for det, og tak for indsatsen på mine, mine børn og mine kommende børnebørns vegne.

  Liked by 1 person

 9. Samfundsrevseren 8. juli 2018 / 14:13

  At nogle debattører optræder anonymt eller under alias i religionsdebatter, har jeg fuld forståelse for. Tænk bare på mennesker som Ayaan Hirsi Ali, Theo van Gogh, Salman Rushdie m.fl. Og for Danmarks vedkommende, bl.a. Kurt Westergaard. Samfundsdebattører, politikere og privatpersoner er blevet truet. angrebet, forfulgt og myrdet. Som debattør tænker man på sin families og sin egen sikkerhed. Det er nemlig farligt at udtrykke meninger og synspunkter om visse emner i tiden, selv om det ikke er strafbart at sætte spørgsmålstegn ved forskellige forhold i samfundet. Ytingsfriheden er så sandelig under stort pres i vor tidsalder.

  Anoonyme bloggere, samfundskritikere o.a. bliver tit hånet for ikke at ‘stå ved deres meninger’, og man tager dem ikke altid alvorligt. Men ikke desto mindre er da mennesker af kød og blod bag anonymiteten.

  Glem ikke dette.

  Like

 10. Morten B. 2. maj 2020 / 17:23

  Tak for en god blog.

  Må jeg anbefale, at du opretter en mail-liste, så vi kan få tilsendt en notifikation hvergang, du opdaterer? Det vil gøre det lettere for os blog-storforbrugere at følge med.

  Like

 11. K. Vestergaard 3. marts 2022 / 10:33

  Hej.

  At det endnu ikke har skabt kolossal debat samt enorme overskrifter kan virkelig undre.

  Kendsgerningen er nemlig, at ingen tilsyneladende er kommet på den tanke at bruge noget så indlysende som logningsbekendegørelsen som grundlag for, at myndighederne nemt og uden besvær har kunnet få udleveret de meget omtalte og slettede mink-sms’er.

  At det ikke er sket kan sådan set kun betyde et; nemlig at alle medier; msm, de alternative onlinemedier, revl og krat, rub og stup og hele gøgemøget uden undtagelse er syltet ind i det, som af Den Korte Avis er døbt Journalistisk Venstreparti, hvor dagsordenen går ud på at dække over både hinanden og politikere ved brug af fortielse, fordrejning m.m.

  Måske gælder logningsbekendtgørelsen slet ikke for statsministre og departementschefer, men i så fald burde det da også være blevet blæst op til det helt store, så de borgere alle medier åbenbart er enige om at lyve for kunne få at vide, hvordan samfundstoppen beskytter sig selv mod at blive afsløret i kriminelle handlinger.

  Nogle teleselskaber gemmer endda logfiler længere end der er krav om, så det skulle nok stadig være muligt at finde de famøse sms’er.

  Med mindre naturligvis, at der foreligger en indforstået aftale medierne imellem om først at komme i tanker om denne mulighed på et tidspunkt, hvor man ved, at sms’erne med garanti ikke længere kan fiskes frem nogen steder.

  Og med denne meddelelse sendt til en række onlinemedier, vil det jo meget hurtigt kunne fastslås, om der er hold i ovennævnte antagelser eller ej.

  Harmdirrende artikler med afsløringer om emnet udebliver med stor sandsynlighed…

  Vh. K. Vestergaard.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s