Fake news fra Berlingske: Kristne danskere er intolerante

3bdf987eb1

Berlingske fortæller i denne artikel om en ny undersøgelse fra det amerikanske analyseinstitut Pew Research Center. 24.000 europæere fra 15 forskellige lande har svaret på 22 spørgsmål om deres religiøse tilhørsforhold, immigration, multikulturalisme og deres syn på minoriteter.

Berlingske fremhæver følgende fire udsagn, som man skal erklære sig enten enig eller uenig i:

  • Jøder overdriver altid, hvor meget de har lidt.
  • Antallet af muslimer gør, at jeg føler mig som en fremmed i mit eget land.
  • Islam er ikke foreneligt med danske værdier og kultur.
  • Dansk kultur er andre kulturer overlegen.

Danskere, der erklærer sig selv som kristne, har ifølge Pew Research Center en højere tendens til at have synspunkter, som er “nationalistiske, anti-immigration og anti-minoritet.”
Berlingske omskriver det til, at “kristne er mindre tolerante”.

Det er ikke jøderne, som de kristne danskere har problemer med. Det kan man læse i Pew‘s undersøgelse. Det er islam og muslimer, som de er kritiske overfor.
Så de holdninger, der kaldes “anti-immigration” og “anti-minoritet”, er i virkeligheden anti-islam.

Islam er en ekstrem intolerant ideologi. Hvis man er kritisk over for islam, så er man ikke intolerant. Man er tværtimod modstander af intolerance.
Desuden er man ikke nationalistisk, hvis man er glad for den danske kultur og sætter den højere end andre kulturer. Man er nationalt sindet. Der er stor forskel.

Konklusion:
Pew Research Center manipulerer, når de kalder anti-islam-synspunkter for “anti-minoritet”. Berlingske fabrikerer fake news ved at kalde kristne danskere for intolerante.

2 thoughts on “Fake news fra Berlingske: Kristne danskere er intolerante

  1. Allan Gorm Larsen. 31. maj 2018 / 14:48

    Hvis man vil gøre sig den ulejlighed at slå op i koranen, dansk udgave, kan man, i gennem mange af Sura versene overbevise sig om, hvor hadske muhammedenerne i virkeligheden er overfor alle andre (Kufar/Dhimmi) end dem selv.

    Islams fornemmeste opgave er erobring af verdens magten. Islam=underkastelse. Jihad=hellig krig. Islam er den mest hadske “religion” som findes.

    Like

Skriv en kommentar