LA vil beholde konventionerne og de deraf følgende åbne grænser: Først nu vågner medierne op

https://www.altinget.dk/cdn-cgi/image/q=80,fit=crop,w=2560,f=jpeg/https://legacy.altinget.dk/images/article/255821/93602.jpg

Analyse:

Liberal Alliance har længe talt med to tunger på udlændingeområdet. Man påstår, at man ønsker et asylstop. Samtidig ønsker man at bibeholde de internationale konventioner.

De to ting er imidlertid gensidigt umulige. Konventionerne forhindrer et asylstop. Eftersom LA holder fast i konventionerne, holder partiet også fast i de åbne grænser, der følger med.

Nu er medierne endelig begyndt at interessere sig for sagen. Ritzau skriver, at LA’s udlændingepolitik er i strid med konventionerne. Og det er i princippet rigtigt.

LA-formand Alex Vanopslagh har dog tidligere skrevet følgende:
»… vi skal arbejde for at ændre de internationale konventioner således, at vi både kan takke nej til spontane asylansøgere og i øvrigt hjemsende kriminelle udlændinge langt nemmere og hurtigere.«

Det er med stor sikkerhed stadig Vanopslaghs standpunkt. Han har dog endnu ikke villet udtale sig om Ritzaus artikel.

Det er imidlertid en praktisk umulighed at ændre de internationale konventioner, så de tillader et asylstop. Det kræver enstemmighed blandt de 47 lande i Europarådet. F.eks. skal Tyskland, der sætter en stolthed i at kæmpe for åbne grænser, ændre sit synspunkt radikalt. Hvis det kommer til at ske, så vil det tage årtier.

Derfor er den egentlige historie ikke, at LA’s udlændingepolitik er i strid med konventionerne. Den vigtigste historie er, at LA spiller et dobbeltspil og holder vælgerne for nar.

Opdatering:

LA’s udlændingeordfører Steffen Larsen bekræfter nu på X, at man ikke vil forlade konventionerne – man vil ændre dem. Dermed fortsætter LA sit vælgerbedrag.

2 thoughts on “LA vil beholde konventionerne og de deraf følgende åbne grænser: Først nu vågner medierne op

  1. JANESDANMARK 22. marts 2024 / 09:30

    Løgn og fiduspolitik også fra LA med Vanopslagh i tvetungethed. Stop de fuldtidsløgnefe i dansk politik.
    🎓🇩🇰

    Liked by 1 person

  2. larsenpil 22. marts 2024 / 19:04

    FØRST NU VÅGNER MEDIERNE OP”  Øh, til hvad?

    Størstedelen af “fake news” MSM har lagt mageligt tilrettet og sutter på patten med Mediestøtte! Det er en billig Dope, der har gjort 98% af alle (såkaldte) journalister til junkies, lakajer for regimet, de har glemt alt om at være journalister.

    Dr findes en håndfuld frie blogs på nettet, de er sandhedsvidner, men må klare sig selv, indtil Regimet(Barbara) bruger “Lawfare” til at få dem udryddet. UriasPosten!

    OG, Alex vA, blot endnu en selvfed, krukket levebrødspolitikere, en vindbøjtel, en opportunist, der taler med 2 tunger som resten af kolbøtterne på hoPPebOrgen! En tunge bruges i valgkamp, den anden bruges når taburetten er sikret.

    I dagens Danmark har vi ikke kolbøtter, der vil Danmark og danskerne.      OG, “die dumme dänen” fatter ikke, at de er stille & roligt bliver udryddet.

    Før et valg er der ingen grænser for alt det gode, kolbøtterne vil gøre for befolkningen, bare de bliver valgt.                     Efter valget får den samme befolkning tilbud om dødshjælp!

    Danskerne er måske det mest arbejdsomme folkfærd i hele verdenen!     OG, det absolut hårdeste beskattede (85%).

    Danskerne fortjener langt bedre. MEN, Regimet har sat sig på magten. Annuleret vores GrundLov & demokrati. Embedsvældet der skulle være garant for at love bliver overholdt, er nu korrupt og har meldt sig under Regimets faner, man kan gøre som man vil , uden at spørge befolkningen.

    OG, til jer tosser der stadig bilder jer ind at fædrelandet er en RetsStat med dertil hørende demokrati, GoDaw DO!

    Direkte Demokrati NU! P.

    Like

Skriv en kommentar