LA i hyklerisk angreb: DF snyder vælgerne

I april 2014 påstod Socialdemokraterne, at samtlige Dansk Folkepartis forslag ville koste 155 mia. kr. I august sagde S, at beløbet var på 170 mia.
Nu kommer S med nye påstande i samme boldgade. Det påståede beløb er dog faldet til 46 mia. kr.

Enhver med et minimum af indsigt i dansk politik kan se, at det er en socialdemokratisk skræmmekampagne, der er sat i værk i et desperat håb om, at S kan hente nogle af de tabte vælgere tilbage fra DF.

Ikke desto mindre hopper Liberal Alliance med på det socialdemokratiske propagandatog. LA’s finansordfører, Ole Birk Olesen, mener på baggrund af de socialdemokratiske påstande, at DF snyder vælgerne.

Det er et yderst hyklerisk angreb fra LA, eftersom partiet i høj grad har snydt sine egne vælgere. Ang. udlændingepolitikken sagde LA inden valget i 2011, at de gik ind for åbne grænser og lukkede kasser. Efter valget stemte de så for 20 ud af regeringens 31 lempelser på udlændingeområdet. LA har dermed i realiteten stemt for åbne grænser og åbne kasser. Alligevel har LA den frækhed at melde ud, at de har Danmarks strammeste udlændingepolitik.

Det er fair nok, at LA er politisk uenige med DF. Men det er simpelthen for lavt at bruge en socialdemokratisk skræmmekampagne til at beskylde DF for vælgerbedrag. Især når LA selv er så utroværdige på det vitale udlændingeområde.

2 thoughts on “LA i hyklerisk angreb: DF snyder vælgerne

 1. KSD 15. december 2014 / 15:27

  Svar til hmadsen og nwinther fra 180Grader:
  De artikler og kommentarer, som nyoprettede brugere på 180Grader publicerer, kan kun læses af dem selv. Andre brugere kan ikke se dem. Er det en teknisk fejl, eller er chefredaktøren bange for kritik af LA?

  Like

 2. nwinther 16. december 2014 / 17:32

  Nåh, det forklarer en del. Jeg ved ikke om det er censur eller en fejl.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s