EU betaler Tyrkiet for at gøre det, som EU selv væmmes ved

EU’s ledere og Tyrkiets premierminister, Ahmet Davutoglus, er nået til enighed om et samarbejde, der skal sætte en prop i migrantstrømmen til EU. Det koster EU 22 milliarder kroner samt nye forhandlinger om EU-medlemskab med Tyrkiet.

Det er en gennemført absurd aftale, når man tænker på, at stort set alle regeringslederne i EU har svinet Ungarn til for at lukke grænserne.
Nu betaler EU altså Tyrkiet for at gøre det selvsamme, som Ungarn har gjort, og som EU højlydt har væmmedes ved.

Men aftalen vil selvfølgelig ikke bevirke færre migranter til EU. Tyrkiske politikere, embedsmænd og politifolk tjener alle gode penge på migrantstrømmen. Den tyrkiske premierminister vil da heller ikke love, at strømmen bliver reduceret.

Om nogle måneder vil Tyrkiet med stor sandsynlighed sige, at man har brug for flere penge end de 22 mia. kr. for at bremse migrantstrømmen. Og sådan vil Tyrkiet gentagne gange forsøge at malke EU uden reelt at yde noget til gengæld.
EU vil formentlig blive ved med at betale tyrkerne, for hvis man ikke betaler, så er det jo det samme som at indrømme, at aftalen med Tyrkiet er en fiasko.

One thought on “EU betaler Tyrkiet for at gøre det, som EU selv væmmes ved

  1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 30. november 2015 / 10:40

    EU betaler Tyrkiet 22 mia. for ingenting – Tyrkiet er et af verdens mest korrupte lande og de penge ender i lommerne på Erdogan og venner.

    Det er endnu mere latterligt at vi betaler Tyrkiet 22 mia. for at holde 2 mio. muslimske flygtninge ude og så på samme tid love at vi i nærmeste fremtid åbner vores grænser for 80 mio. tyrkiske muslimer.

    Rent molbo

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s