Nye Borgerlige: DF har tabt sutten

DF har tabt sutten

I en debat på Radio24syv udtaler en valgforsker, at Nye Borgerlige (NB) og Dansk Samling (DS) kun har en chance for at komme i Folketinget, “hvis Dansk Folkeparti taber sutten”.
Formanden for NB, Pernille Vermund, tager til genmæle og slår fast, at DF har tabt sutten.

Hun begrunder det med, at DF anbefaler et ja til EU ang. Brexit (hvilket er korrekt: Link). Hun nævner desuden, at DF ønsker en europæisk form for islam (hvilket også er korrekt: Link).

“Eksperterne” og medierne er stadig ude af stand til at forstå, at det er muligt at føre en langt strammere udlændingepolitik end den, som DF fører. De holder fast i myten om DF som partiet med den ultimativt hårdeste politik på udlændingeområdet. Den myte bruger “eksperterne” og medierne til at påstå, at der hverken er plads til – eller brug for – partier som NB og DS.

At aflive denne myte om DF bliver sandsynligvis den største udfordring for NB og DS i den næste folketingsvalgkamp.

10 thoughts on “Nye Borgerlige: DF har tabt sutten

  1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 22. april 2016 / 09:39

    Desværre har DF tabt sutten og da de anbefalede at englænderne skulle stemme ja til EU fik jeg nok.

    De er blevet en blød og ligegyldig mellemvare

    Liked by 1 person

  2. Kurt Skaaning 22. april 2016 / 10:30

    Jeg blev meget skuffet over udmeldningen at England skulle stemme ja til EU, her kan vi klart se at Nye Borgerlige står fast på et nej og samtidig har en mere fast indvandre og flygtninge politik , det er synd at Df er blevet så svagt et parti, på så vigtigt et punkt.

    Liked by 1 person

  3. Kesselman 22. april 2016 / 12:12

    De politiske kendsgerninger er, at DFs politik kun har tilslutning fra 20 procent af befolkningen. Og det vil sige, at kun tyve procent kan gå ind for den flygtninge- og immigrationspolitik, som partiet er talerør for. De øvrige 80 procent af vælgerbefolkningen består af venligboere, radikale, skræmte borgerlige, kujonagtige mediefolk og venstreorienterede i alle afskygninger. Bild os derfor ikke ind, at der er et påtrængende behov for yderligere partier, der har en stram flygtninge politik på dagsordenen. – Det der sker er en splittelse af modstandsbevægelsen mod eftergivenhedspolitikken overfor den truende islamisering. Så har vi lige netop broderfejden, som venstrefløjen var så dygtig til i 1970- og 1980erne, hvor de overflødiggjorde sig selv.

    Like

    • KSD 22. april 2016 / 12:58

      For lidt over et år siden viste en meningsmåling, at 13 % af danskerne savnede et parti, der havde en strammere udlændingepolitik end Dansk Folkeparti: http://bit.ly/1yJc7FV
      Den procentdel er formentlig endnu højere i dag.

      Like

      • Peter Andersen 22. april 2016 / 15:10

        De 13% var jo nok en del af de 20% der stemmer på DF nu. NB og DS skal ikke gå efter DF. De skal gå efter hyklerne i de andre partier. Alt andet er selvdestruktivt.

        Like

      • KSD 22. april 2016 / 16:06

        De stemmer på DF nu, fordi der ikke findes andre muligheder. Det kommer der, hvis NB og DS bliver opstillingsberettigede.
        Mange DF-vælgere er trætte af, at DF taler meget, men handler for lidt.

        Like

      • Peter Andersen 24. april 2016 / 03:31

        Ja det er vi da alle sammen godt klar over. Min pointe er bare, at NB og DS da ikke skal bruge deres energi på, at angribe DF. Hvad skulle det dog gøre godt for..? Lad da endeligt DF ha’ det stærke fundament de nu har og angrib de andre. Eks. LA, Venstre, Konservative og Soc.Dem.- hvis det skal skæres lidt ud i pap…

        Like

      • KSD 24. april 2016 / 09:19

        “Hvad skulle det dog gøre godt for..? ”
        Fordi DF har svigtet groft ved at stemme for Venstres politik UDEN at få reelle stramninger til gengæld.

        Like

  4. Mikkel 22. april 2016 / 23:19

    Dansk Folkeparti er intet værd. De er blevet for stuerene! Kristian Thulesen Dale kan ikke bær partiet efter Pia Kjærsgård har tabt indflydelse. Vi venter NB og DS.

    Like

  5. Kim Hermanson 4. maj 2016 / 03:01

    ER DER PLADS til 3 NYE PARTIER til højre for DANSK FOLKEPARTI ? => kortlink.dk/m59r
    Nej, det er der ikke.
    Politisk analyse af de tre nye anti – muslimske partiers chancer.

    Like

Skriv en kommentar