Det er dem, der vil oversvømme Danmark med migranter, der har et dårligt menneskesyn

10558012-denmark-germany-migration-refugees-crisis

Nye Borgerlige (NB) er blevet opstillingsberettiget, og derfor ryster de andre såkaldte borgerlige partier i bukserne. Med god grund, som Megafons måling viser.
Venstre og Konservative udtaler, at “NB har et andet menneskesyn end vores”. Underforstået: Et dårligere menneskesyn.

NB vil bl.a. indføre et totalt stop for asyl og afskaffe overførselsindkomster til udlændinge.

De migranter, der søger om asyl i Danmark og andre nordvesteuropæiske lande, er ikke flygtninge. De er rejst gennem adskillige fredelige lande. De er derfor migranter, der for langt de flestes vedkommende kun er kommet hertil for at få overførselsindkomster. Desuden har de betalt mafiaorganisationer store beløb for rejsen nordpå.

Kommunerne er tvunget til massive nedskæringer for at kunne finansiere de store mængder af migranter samt deres familiemedlemmer. Langt de fleste af migranterne kommer fra muslimske lande.
Muslimer er langt mere kriminelle end gennemsnittet. Ydermere sætter de danske normer og værdier under et konstant stigende pres.

Hvis man som V og K fortsat ikke vil gøre noget effektivt for at stoppe tilstrømningen af migranter, så understøtter man velfærdsmigranter og mafiaer. Man er desuden medskyldig i, at Danmark bliver fattigere, og at kriminaliteten stiger.

Konklusionen må derfor være:
Det er dem, der vil oversvømme Danmark med migranter, der har et dårligt menneskesyn.

1 thoughts on “Det er dem, der vil oversvømme Danmark med migranter, der har et dårligt menneskesyn

  1. Ivan Jensen 9. oktober 2016 / 16:15

    Nye Borgerlige har en fornuftig udlændingepolitik. Ingen asylbehandling. Overførselsindkomster skal være forbeholdt danske statsborgere. Kriminelle udlændinge udvises efter straf. De såkaldte gæstearbejdere skal sendes hjem, når deres arbejdskontrakt udløber.

    Like

Skriv en kommentar