Kære DR. Er I skingrende vanvittige? I glorificerer muslimsk undertrykkelse af kvinder.

dr - vanvittige

En kvinde ved navn Lene Tronborg Tholstorf har fået nok af DR efter udsendelsen om 11-årige Dicte i Iran. Derfor sendte hun nedenstående email til DR. Kulturradikalisme Smadrer Danmark har fået tilladelse til at bringe den i sin helhed.

Kære DR

Det er med væmmelse at jeg har konstateret at I – medløbere som I jo er – har sendt et program hvor der testes tørklæder som bruges til at tildække kvinder. Er I skingrende vanvittige? Jeg har boet i Mellemøsten i næsen tre år, og den rædselsfulde undertrykkelse, som tildækningen symboliserer, glorificerer I nu i stedet for at stoppe den og fokusere på danske værdier.

Jeg tvivler ikke på, at meget få af jer bor i betændte områder. I har sandsynligvis bolig i trygge forstæder og børn på privatskoler med en meget lille procentdel af elever af anden etnisk herkomst. Men vi andre, der lever i den virkelige verden, kan se hvor grueligt galt det er ved at gå og hvor meget de danske værdier undermineres. Ligesom der i jeres forskellige dramaproduktioner er meget få indvandrere der portrætteres som skurke. Derimod er det altid den grumme, grumme dansker der ikke forstår at favne det ukendte.

Smut lige en tur omkring Tingbjerg, Ishøj, Vollsmose, Nørrebro osv. og se hvad der sker. Eller endnu bedre: Køb en lejlighed til jeres børn i de områder, og læn jer tilbage og nyd det.

Men nu skal mine licenspenge så altså også bruges på at hylde undertrykkelsen af kvinder, ligesom den bliver brugt på debatprogrammer med højpandede, afbrydende, selvfede studieværter, vis neutrale holdninger i høj grad er til at overskue!
Hvis I en dag skulle få en smule rygrad og ikke være så brækfremkaldende hyklerisk bange for at kalde en spade for en spade, gider I så ikke fokusere en smule mere på de ekstreme problemer den massive indvandring har skabt her i landet og det faktum, at der er skoler og institutioner der ikke må fejre jul, for uha, måske er der nogen der bliver sure. Ikke danskerne (pyt med dem, de har jo bare opbygget landet), men dem der er kommet til senere.

Sjovt, jeg er racist hvis jeg ikke gider tage med fløjlshandsker på indvandrerne, men I undgår på behændig vis at omtale indvandrerne som racister, når vi bliver kaldt “hvide svin” og “dansker ludere” af indvandrerne. Jeg er sikker på at I ikke ville bryde jer om at opleve det, men lur mig om ikke det er irrelevant. I færdes sikkert slet ikke i områder hvor det sker.
Men tildæk jer, DR. Eller endnu bedre: Stik hele hovedet i sandet. Man skal jo gøre det, man er bedst til. Det gør I!

12 thoughts on “Kære DR. Er I skingrende vanvittige? I glorificerer muslimsk undertrykkelse af kvinder.

 1. Jan Mølgaard 12. august 2017 / 10:30

  I DR griner man ad sådanne klager. Intet siver ind. Desværre er der ikke politisk flertal for at afskaffe skidtet. Selv DF vil bevare denne propagandacentral, hvor socialdemokratiske/radikale damer uddeler tvangslicensen til hverandre i form af milliongager. Kun en omfattende licensstrejke vil formentlig kunne gøre noget ved denne skændige institution, som gennem mere end 40 år har fungeret som en særudgave af Politiken/Information.

  Like

 2. Knud Madsen 12. august 2017 / 10:46

  Herlig svada til skiderikkerne i DR. For satan, hvor er det dog kvalmende, at vi hele tiden skal være til grin for vore egne penge, som vi er tvungne til at betale til dette satans kommunistforetagende.
  Men tro mig, der kommer ikke det mindste pip til svar fra skiderikkerne, og hvis der gør, bliver det blot et hovent spark til os, der tillader sig at mene noget andet.

  Like

  • Palle Pophår 12. august 2017 / 12:00

   Du er ikke tvunget til at betale licens.

   Like

 3. Carsten 12. august 2017 / 11:06

  De der ikke bryder sig om DDR,s propaganda, kan afmelde licensen, så støtter man ikke undertrykkelsen af den oprindelige danske befolkning.

  Like

 4. Carsten 12. august 2017 / 13:00

  Respektere demokratiet – Nej ikke den form for demokrati som DDR er en del af. Hvis man har empati med de svageste i samfundet og følger sine personlige værdier, så kan man sagtens tillade sig, at forsvare, at afmelde licens og det endda med stolthed og højt hævet hoved.

  Like

 5. Anonym 12. august 2017 / 15:24

  SMID DE SKIDE PERKERE UD AF VORES LAND

  Like

 6. Michael 12. august 2017 / 18:17

  Har DR svaret, jeg kunne rigtigt godt tænke mig at læse svaret fra dem.

  Like

  • KSD 12. august 2017 / 18:21

   Nej, ikke så vidt jeg ved.

   Like

 7. Helle 13. august 2017 / 10:17

  Man kan ikke afmelde licens, heller ikke hvis man intet tv har 😡😡😡

  Like

 8. jette laustsen 13. august 2017 / 11:59

  Gad vide om DR aner, hvad sharia er ? At kokettere med islamisk lov – skam jer ! Leveregler og love, for ægteskab, skilsmisse, straf, utroskal, bede, faste, kvindelig til-dækkelse er så fjernt fra de ligestillingsrettigheder, friheder,tro-og ytringsfriheder vi har opnået og har i Danmark i dag. Vil DR, de naive venstresocialister, de radikale, frigjorte kvinder da bifalde dette mønster eller en sådan reklame ?
  Kom dog på banen alle kvinder, der ønsker lighed med mænd, frihed til at tro eller ej, at bestemme ægtefælle, at få ligeløn, mv ! Tag mundkurvene af – også for vore børns skyld !

  At afmelde TV-licensen må og kan man ikke. Ej heller selvom man intet TV har.
  Men man kan gøre det alligevel.
  Afmelde. Og regne med, at en opkrævning ikke pludselig dukker op. Vi har vel alle PC, radio !
  En dommerkendelse til undersøgelse af hjemmene kan vist kun ske ved mistanke om forbrydelser, våbenbesiddelse ?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s