Støjberg er en narreminister: Vil i virkeligheden ikke stramme udvisningsreglerne

1547_inger_stoejberg_2

Lad mig først præsentere min definition på en narreminister:
Minister der lægger op til populære tiltag, men til sidst afviser at fremsætte de nødvendige lovforslag.

Det er præcis det, som udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) gør gang på gang.
Det seneste eksempel er sagen ang. bandelederen i Loyal To Familia, Shuaib Khan, som igen undgår at blive udvist. Det får Støjberg til at sige følgende:

Det er lige præcis derfor, vi snart kommer med et udspil i forhold til at få strammet udvisningsreglerne endnu mere. Vi har også strammet allerede, men det her giver jo syn for sagn for, hvorfor der skal strammes mere.

Sandheden er imidlertid den, at konventionerne forhindrer reelle stramninger af udvisningsreglerne. Og hverken udlændingeministeren eller resten af regeringen vil af med dem.
Faktisk fortæller Støjberg i denne video, at hun er vild med konventionerne.

Så narreminister Støjberg vil ikke fremsætte de nødvendige stramninger af udvisningsreglerne i Folketinget og fortsætter ufortrødent med at drive gæk med befolkningen.

3 thoughts on “Støjberg er en narreminister: Vil i virkeligheden ikke stramme udvisningsreglerne

  1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 10. oktober 2017 / 14:20

    Den skabsradikale statsminister Lars Løkke Rasmussen har et motto, der hedder – “går den så går den”! Og det efterleves jo til fulde af flere ministre i hans regering.
    Men det er jo ikke så meget de store proklamationer, armbevægelser suppleret med lidt symbolpolitik, der er det afgørende.
    Det er i sin enkelhed jo de nødvendige resultater. Og de udebliver.
    Heldigvis er der flere og flere vælgere, der har opdaget det, hvorfor Venstre står til et nyt eklatant valgnederlag d. 21.11.

    Like

  2. M.S. Carstens 10. oktober 2017 / 21:30

    Hvis Støjberg vil redde hendes politiske meninger og fremover stå, som en person med rygrad, burde hun, af alle på Tinge!, vise partiet ryggen og gå selvstændig.
    Hvis hun ikke gør det, må man se hende, som Lars Løkkes Rasmussens marionette dukke, der skal “agere handling for pøblen”, mens han fortsat forsøger sit reddet sit, egocentriske forehavende, i land, gennem drømme om godben fra Mutti Merkel.

    Liked by 1 person

  3. Allan Gorm Larsen 23. oktober 2017 / 04:45

    Det er det jeg siger, Lars Løkke Rasmussen og hans regering er, og bliver et fjernt ekko af Angela Merkel og EU. De tør simpelthen ikke handle selvstændigt.
    Tag jer dog sammen, og få opsagt de konventioner. Det kan ikke ske hurtigt nok.

    Like

Skriv en kommentar