Mindst otte dræbt efter terror i New York: Gerningsmanden råbte “Allahu Akbar”

New-York-terror-attack-shooting-what-happened-what-we-know-so-far-873789

Mindst otte personer er blevet dræbt og 11 er sårede efter et angreb med en pickup på en populær gå- og cykelrute på Lower Manhattan i New York. Gerningsmanden råbte “Allahu Akbar”. Det skriver Jyllands-Posten.

Chaufføren af den lejede, hvide pickup med logoet fra kæden Home Depot på siden kørte 10-20 blokke ad West St. På ruten pløjede gerningsmanden flere cyklister og gående ned bagfra, før vedkommende steg ud af bilen bevæbnet med skydevåben.

FBI efterforsker angrebet  som terror.

2 thoughts on “Mindst otte dræbt efter terror i New York: Gerningsmanden råbte “Allahu Akbar”

  1. M.S. Carstens 1. november 2017 / 15:54

    Kommer snart i en by nær dig,
    for vores fatsvage statsminister har stadig ikke forstået, hvad iSlammet og “Allahu Akbar” står for og betyder :-(((((((

    Like

  2. Jette Laustsen true 1. november 2017 / 17:27

    “De” går rundt – lige omkring os ! De mange bogstavtro muslimer ! Denne fredelige sameksistens må vi opgive – at det ikke er sket for længst er forfærdeligt ! Måske politikerne er bange for at indrømme det – men de ved det godt ! Taburetter,titler og pensioner springer frem før en rigtig indsats. Ca 90 procent af bandefolket er migranter. Rigtige og samvittighedsfulde regeringer vil bremse. al tilstrømning nu. Og hjemsende flest muligt. Asylpause med grænsekontrol på ubestemt tid. Så kan vi komme videre – at leve med et indoktrineret og hadsk folk er en umulighed !

    Like

Skriv en kommentar