Samuelsen: EU skal afgøre, hvad der er falske nyheder

as
Anders Samuelsen (tv.) og Federica Mogherini

OBS: Artiklen er fra 2017

EU vil definere, hvad der er falske nyheder.
EU-Kommissionen vil desuden lancere en ny strategi mod falske nyheder og misinformation, der spredes på nettet. Sociale medier, forskere, EU-borgere, nyhedsmedier, NGO’er og offentlige myndigheder skal være med til udformningen. Det skriver Altinget.

EU’s udenrigschef, Federica Mogherini, ønsker flere midler til at øge det budget, som EU’s udenrigstjeneste bruger på at bekæmpe falske nyheder og misinformation.
Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) udtaler, at Danmark bakker fuldt op om disse EU-tiltag. Citat fra Altingets artikel:

”Vi ved godt, at der foregår forsøg på at lave misinformation og fake news. Det bliver vi selvfølgelig nødt til at forholde os til, hvad enten det er i Ukraine, på Vestbalkan eller i forhold til at forsøge at intervenere i vestlige valg,” sagde Samuelsen efter mødet, hvor han heller ikke afviste at lægge flere penge i indsatsen.

”Mit klare signal, også på mødet, er, at vi er åbne over for at kigge på det. Vi bakker op om de tiltag, der er på nuværende tidspunkt. Og jeg tror ikke, at der kommer et mindre behov i fremtiden,” sagde udenrigsministeren.

Samuelsen fremstiller det som om, at EU’s tiltag udelukkende er rettet mod Rusland. Men en kendt dansk islamkritiker er opført på EU’s liste over russisk misinformation, fordi hun skrev, at Europa svigter sine værdier ved at tillade muslimers indvandring til Europa. Ifølge Samuelsen gjorde EU det helt rigtige ved at sortliste islamkritikeren.

Meget tyder på, at EU vil kategorisere alt det, man ikke bryder sig om, som falske nyheder. Det inkluderer kritik af islam og indvandringen fra muslimske lande.
Anders Samuelsen støtter tydeligvis helhjertet op om projektet.

3 thoughts on “Samuelsen: EU skal afgøre, hvad der er falske nyheder

  1. Floa Smith 17. november 2017 / 14:12

    humm jag kan under vad i ellers skal opretholde af lov og orden , hvad med at stille en jounalist til rådighed for de som virklige har en nyhed som er vær at skrive om , og fremhæve EU s §§ som en del af fælles enhed for de som er uret behandle af systems ellers så ” fine tryghed ” jeg ved om landsmænd som fra røve deres liv i nabo landet hvor man fra tage dem rette til en fair domstol og bryder ind i deres hjem ude en Juridisk kendelse og så stjæler dette liv de har i form af husdyr og landdyr for at man nu har fundet en ny nice for at tjene stort pengen , der er tale om millioner af kroner som vær dag ryger ind over vores danske landgrænse og kommer til bage som ulovlig fars til vores kødgryder , og vores ellers så lovlige landsmænd få stedfaste domme for sager som de ej har begået for at dette også er et fælles komplot med Staten om at denne lille menneske som kæmpe sin retfærdighed kamp aldrig kommer at få ret i et korrupt system som lever på en bølge af mangfoldighedenmagtes og på den måde skaber en ny lov i loven ..
    Vi har total overset denne næstekærlighed og respekt , for dette vi kalder nyheder som handler om vores lov og orden og vil heller fylde media med elendighed end succes historie som få folk til at tro at i er der for dem og rejser indsigt hos de som måtte have brug for at få deres historier frem i åbenheden ..

    Like

  2. Carsten 17. november 2017 / 14:18

    At E.U derved forstærker sandsynligheden for, at E.U går i opløsning kan jeg kun være glad for, 😊 fortsæt af den vej og der er større chance for, at det for det danske folk vil ende lykkeligt.

    Like

  3. M.S. Carstens 17. november 2017 / 22:39

    https://www.document.dk/2017/11/16/maaneds-islam-multikulturalisme-tyskland-oktober-2017/

    Merkel står forrest, i opgraderingen af Nazismen, gennem iSlamismen, for hele Europas Undergang, sammen med Federica Mogherini

    Og lIlle Lars Løkke Rasmussens marionetter, ALLE som en, logrer stadig efter ham, i håb om, også at få et godt ben at tygge på, når vi/vore børn/børnebørn må lade knuppen på åben gade, fordi de´ ikke ville tage iSlammet alvorligt og nu også nægter at gribe ind, over for facebookens/EUs styring af information til folket!

    Dette er langt, langt slemmere, end hvad Hitler formåede i hans levetid (for da nåede han dog ikke at få den islamiske agenda ind), for nu gælder det ikke “”kun”” jøder, men ALLE, SOM IKKE VILBEKENDE SIG TIL DEN ISLAMISKE AGENDA :

    http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
    De vantro, er alle os, som ikke vil underkaste os det islamiske vandvid!

    Såååå, man må spørge om, om vore “politikkere” på borgen alle rede er på vej til, at konvertere til iSlammet , for egen-redning på falderebet
    eller er de stillet anden redning i udsigt, i form af en sikkerhedsghetto med al inc. i Bruxelles, for sig og sine?

    FY for den lede, for mangel på forståelse, for vores krav om fortsat frihed og ikke mindst YTRINGSFRIHED i Danmark !!!

    Men meget tyder på, som jeg mange gange har ytret på Altinget, at så snart (om end det er yderst blå eller rød) nogen får slået røv i sæde på taburetterne på tinge, så finder de en seddel under taburetten, hvor på der står:

    “Ret ind, for du er allerede solgt ! Mvh EU”

    Like

Skriv en kommentar