Medierne spreder manipulerende nyhed, der fremstiller regeringens udlændingepolitik som »meget vidtgående«

picmonkey_collage_1

Jyllands-Posten har fået serveret et lækket aftaleudkast vedrørende sidste års udlændingeforhandlinger mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Mange af de landsdækkende medier omtaler historien.

Medierne fremstiller aftaleudkastet som et bevis på, at regeringen var villig til indføre det paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som DF krævede for stemme ja til “historisk store” skattelettelser.

Det er imidlertid en grov manipulation.

 1. Udkastet omhandler udelukkende “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus. Det drejer sig kun om 4.200 personer, der primært kommer fra Syrien.
 2. Der står intet konkret om, at disse 4.200 skulle sendes hjem. Man overvejede at skrotte deres integrationsprogram, men det ville de jo ikke blive hjemsendt af. Derudover er der nogle ligegyldige formuleringer om, at et barns ophold i Danmark ikke skulle tillægges vægt inden for de første fem år af barnets ophold her i landet. Heller ikke dette ville på nogen måde garantere hjemsendelser.

Jyllands-Posten har indhentet en udtalelse fra asylchefen i Dansk Flygtningehjælp, Eva Singer. Hun kalder flere af tiltagene i udkastet “meget vidtgående”.
Den udtalelse er intet andet end et politisk partsindlæg fra en indvandringsbegejstret kulturradikal.

Det vides ikke, hvem der har lækket aftaleudkastet til Jyllands-Posten, men det er sandsynligvis folk tæt på regeringen. Det er i hvert regeringen, der vinder på offentliggørelsen af udkastet. Lars Løkke og Støjbergs udlændingepolitik fremstilles som stram og “meget vidtgående”.
Det er den dog på ingen måde.

Siden Løkke-regeringen overtog magten i 2015, har ekstra 25.862 “flygtninge” samt deres familiemedlemmer fået opholdstilladelse i Danmark.
Ser man på samtlige ikke-vestlige personer, så er antallet steget med hele 53.924 under Lars Løkke.

5 thoughts on “Medierne spreder manipulerende nyhed, der fremstiller regeringens udlændingepolitik som »meget vidtgående«

 1. Bernd Meissner 19. januar 2018 / 20:01

  Tilliden til politikere er på nul. De har gennem årene fordrejet , fortiet og fyldt os med løgne. For at blive eller komme til magten bruges alle midler, også de uestetiske. Jeg tror ikke længere på nogen som helst, som bevis er deres uduelige føring af landet, og beskyttelse af Danske statsborgere og interesser.

  Like

  • M.S. Carstens 19. januar 2018 / 22:06

   Bernd Meissner :
   Jeg er helt enig!

   Og Lille Lars Selvglad ville aldrig, ALDRIG, give en eneste indrømmelse til andre, med mindre han er helt sikker på sin fremtid UDEN for Borgens klistrede taburetter, ministerbiler, udlandets bevågenhed og al den anden fryns han kan score, på bekostning af DANSKERNES fremtid!

   Like

 2. Karin Nielsen 19. januar 2018 / 22:17

  Hvor er lækket kommet fra??? Konservative LA, ,Venstre, næppe DF

  Like

  • KSD 20. januar 2018 / 00:03

   Mit gæt er LA eller Støjberg-fløjen i Venstre.

   Like

 3. Ole K. Ersgaard 22. januar 2018 / 14:46

  Den “oplyste” vælger vil blot kigge på bestanden. Vokser den el. vokser den ikke? Svaret er ret enkelt. Den vokser i lighed med omkostningerne og de negative konsekvenser i øvrigt.
  Om så den skabsradikale regerings ministre – alle som en – hævdede, at de kan stå på tungen, ændrer det jo heller ikke virkeligheden. For det kan de jo ikke.
  Men “går den så går den” er jo statsministerens motto! Det skal man blot huske på.
  Venstreledede regeringer (med støtte af DF) har skuffet fælt siden folketingsvalget i 2001+, hvor de har haft ansvaret i 77% af tiden.
  Der tales for meget og handles for lidt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s