Somalier tæskede 75-årig: Tvang ham til oralsex

17381204-gf

En 22-årig mand med somaliske rødder er i dag fængslet i en sag om et særdeles groft sexoverfald, hvor en 75-årig etnisk dansk mand var offer. Det skriver Ekstra Bladet.

Somalieren er sigtet for at have truet den 75-årige til oralsex. Da manden nægtede, slog han flere gange den 75-årige mand med knyttede næver og truede med at kaste ham ud foran et tog.
Herefter gav den ældre mand efter for truslerne og føjede den 22-årige, der også slog den 75-årige med en paraply og gramsede ham i skridtet.

Somaliske efterkommere er gennemsnitligt set den mest voldelige befolkningsgruppe i Danmark. Det viser tal fra Danmarks Statistik:

https://ksdha.files.wordpress.com/2017/11/getpubfile-aspx_-_2017-11-27_22-52-35.png?w=676

Mandlige efterkommere fra Somalia har et voldsindeks på 771. Det betyder, at de er 7,71 gange mere voldelige end gennemsnittet af alle mænd.

17 thoughts on “Somalier tæskede 75-årig: Tvang ham til oralsex

 1. Carsten 2. februar 2018 / 17:14

  En syg Somalier, smid ham for løverne i zoo, så får Danmark en win win situation. Samtidig er det underholdende for zoo gæster.

  Like

 2. Anonym 2. februar 2018 / 17:23

  Lyder til, at han er egnet til løvefoder…

  Like

 3. En rigtig dansker 2. februar 2018 / 18:02

  Afskyeligt og afstumpet. Bare vi kunne få dem alle vippet ud hurtigst muligt!
  Er der ingen børn i nærheden, så bruger man de ældre. Alt kan ske når man har med kult-medlemmer og indavl at gøre. Føj for den lede!

  Like

 4. dirtydancingdk 2. februar 2018 / 21:21

  Det skla ikke sammelignes med gennemsnittet, men for en Dansker i Danmark så er væsentlig mere lovlydig.
  Det skal sammenlignes med polske østarvejderes statistik som er det halve af en danskers.

  Altså er Somalier 15 gange så kriminel som en østeuropæisk arbejder.

  Like

 5. M.S. Carstens 2. februar 2018 / 21:57

  End ikke dyr er så sygelige i hovedet, for så var de for længst døde af sult !!!

  Men her i Danmark får afskummet alt serveret, på deres falske forudsætninger om asyl, og har derfor, iflg. deres agenda, nærmest frit lejde til, også at få deres seksuelle lyster styret, hvor, hvordan og når de lyster :-((((
  ……………………..

  Det er sq lige inden vi alle skal iklæde os grisebasse-kostume (må kunne fås nu til fastelavn), i offentligt rum, for at kunne gå fri af iSlammets 1300 år gamle, utøjlede, seksuelle sygeligeligheder?
  ………….

  HALLO, nu må vore politikkere fande.. træde i karakter og beskytte os EFFEKTIVT, allerede ved grænserne, hvis de ikke vil, at vi selv tager over, med ganske andre midler, for at beskytte både os selv, vore børn, unge og gamle!!!!
  Jeg har flere planer gemt i mit forsvar, men hvorfor i alverden skal jeg gøres kriminel, for at vore, velbetalte, tjenere på Tinge bruger os som slaver for deres internationale retrætejob ?????

  Like

 6. Anonym 3. februar 2018 / 03:13

  Danmark i har tabt

  Like

  • citizenpedersen 3. februar 2018 / 20:08

   Nej Danmark har kun tabt hvis vi giver op, og jeg har ikke. Jeg tror fuldt ud på at på et tidspunkt rejser danskerne sig, ganske som de gjorde under besættelsen.
   Men jeg tror desværre også at det vil betyde borgerkrig, men på et eller andet uhyggeligt og forbandet plan har vi brug for det.

   Jeg hader vold, men jeg accepterer at vold som forsvar kan være nødvendig og endda til tider praktisk.

   Vi har politiker som pisser danskerne ned af ryggen, de nægter at gøre noget ved problemerne i samfundet, fordi det vil gøre EU gal, og de håber på at kunne få et job i EU, ved at agere brown noser for EU, og dermed kaster de danskerne til løverne.

   Men vi har jo desværre også venstrefløjen som jo er dem som gør det muligt for muslimerne at opføre sig sådan som de gør. De er dem som med vold, terror og trusler forsøger at gøre danmark til en kommunistisk diktator stat, hvor staten skal fortælle dig hvad du må mene, føle, sige og gøre, og eller kommer du i gabe stokken eller uheldig igen oplærings lejre, som i det gamle sovjet.
   de er det største problem i Danmark, de er dekadente, de er de “rigtige” fasciter og nazister, de bruger vold, terror og trusler for at opnå deres mål, og som sagt det er dem som enabler muslimerne til at opføre sig som de gør.

   Og vi har så muslimerne som gør hvad der passer dem, indføre shaire loven og jeg ved snart ikke, ja de har jo endda fået regeringens og EU’s velsignelse til at voldtage små børn de skal bare være gift med dem, så må de gerne.

   Ved en borgerkrig, som jeg tror vil komme enten fra frankrig, england eller sverige, og så spræder den sig til blandt ande DK, ja det kan handle om danskernes overlevelse som nation men skam også for de enkelte dansker, men praktisk så kan vi få en ren tavle og få fjernet de uønsket individer som ødelægger det for resten.
   Jeg har intet imod venstrefløjen har deres meninger, men deres vold, deres terror, og deres trusler skal stoppes. De skal ikke ha lov til at beskylde alt og alle for racister, nazister og alt det andet de påstår kun fordi du er uenig med dem.
   Det skal koste tid i spjældet hvis du ikke kan underbygge dine anklager. Det skal indføres for hele venstrefløjens mål er jo at stoppe debatter som de ikke kan lide, men ikke ejer en snebolds chance i helvede for at argumentere sig ud af, fordi det kun er noget de tror.
   En fri, åben, saglig og baseret på fakta debat er NØDVENDIGT for overlevelsen og fremmelsen af vores nation, vores kultur.

   Venstrefløjen må gerne komme med deres argumenter, men de skal IKKE ha særregler, de må og SKAL argumenter på basis af fakta. Deres føelser kan de stikke skrådt op, for vi har alle forskellige føelser, men fakta er og bliver fakta.

   Men jeg nægter at give op, jeg vil IKKE give op over for det land jeg elsker. Hvis det lyder gammeldags, so be it.

   Like

   • M.S. Carstens 3. februar 2018 / 21:20

    Jeg kan kun være enig,
    men hvordan får vi venstrefløjen frem til fakta?

    Like

   • citizenpedersen 4. februar 2018 / 12:14

    M.S Carsten, ja det er jo det 10.000 Kr store spørgsmål, hvordan får man en gruppe af mennesker hvis liv de sidste 15 til 20 år har gjort alt for at undgå fakta og kun reagere på følelser.

    En af de ting jeg tænker på, er at vi skal stoppe deres trusler og injurie ved at forsøge at lukke debatter ned, ved at beskylde alt og alle for at være racister, nazister og fascister.
    Jeg ved godt at der i dag er injurie loven, som vi kan anklage dem for. Men du skal selv betale for sådanne sager, og plus politiet nægter at røre ved disse sager.

    Jeg ved det, jeg har selv forsøgt at får politiet til at agere. Men de siger at du bare kan lade være med at diskutere med dem, som om det er min egen skyld at jeg bliver anklaget for at være racist osv kun fordi jeg deltager i debatter og har en anden mening end dem på venstrefløjen.

    så loven skal laves om, vi som samfund som nation kan kun få fremskridt ved at ha åbne, ærlige saglige og fakta baseret debatter, derfor skal disse beskyldnigner gøres straffebart.
    Selvfølgelig skal man ha lov til at kalde en nazist for en nazist, hvis han vel at mærke er det, i en strafferetslig sag, ikke kun fordi man ikke bryder sig om deres meninger.

    Så gør beskyldninger om racisme, nazisme, fascisme og ligende tale, som kun har det formål at skræmme folk til ikke at ytre sig, ulovlige, og straffes med et års fængsel.
    Ja jeg mener at det er så vigtigt at få stoppet venstrefløjens forsøg på at stoppe debatter de ikke kan lide, og stoppe dem kriminalisering af en masse dansker kun fordi de har en anden mening end venstrefløjen.

    Det vil være vanskeligt, for venstrefløjen vil slå tilbage med vold i gaderne, som om vold vil gøre at folk ser med milder øje på dem pga den vold de forårsager.

    Men netop også volden som venstrefløjen gør, skal stoppes. Vold for at opnå er og bliver forkert. Kun et sted er vold ok, og det er i selvforsvar hvor man bliver overfaldet. Ikke sådan som venstrefløjen mener det, at bare fordi du har en anden mening end dem så er du dermed en nazist og nazister må man gerne slå på dem.
    NEJ så længe ingen gør dig fortræd, gør vold mod dig, så har INGEN ret til at begå vold mod andre, heller ikke om du mener de er nazister som åbenbart alle efterhånden er set fra venstrefløjen side.

    Det er ved at fjerne de metoder de bruger til at stoppe debatter, til at skræmme folk fra at ytre sig, vi skal fjerne, og det betyder så at hvis de vil ændre på samfundet, ja så må de til debatten og forsvare deres synspunkter, ud fra hvordan en dabat skal foregå.

    Det vil sige at man skriger eller taler højre end ens modstander, men lader modstanderen svare og tale, før man svare igen.
    Der er ingen mudder kastning, man går efter meningen ikke personen.
    Man holder sig til sandheden som man kan bevise, og føelser er irellevant, så bare fordi du føler at folk er lige glade med om du er ked af at hvide mennesker engang havde slaver, betyder det ikke at alle hvide er racister. Det er faktuelt forkert, da muslimer har været de værste slave handler på jorden langt værre end de hvide. Bare for at tage et eksempel som venstrefløjen altid bruger, men som er så faktuelt forkert.

    De gør jo kun disse tiltag, fordi det virker, gode mennesker ønsker ikke den form for beskyldninger på dem, så de ti’er stille, og fordi de ejer jo ikke en eneste argument for deres holdninger.
    Jeg har debaterede i næsten 15 år, og jeg tror kun en eller 2 gange har en fra venstrefløjen forsøgt ar argumentere sig ud af en situation, men samtlige argumentationer var som den jeg skrev før, at alle hvide er racister fordi vi havde slaver engang. Det er og bliver faktueller usandheder.
    så jeg har aldrig mødt en fra venstrefløjen som har brugt argumenter af nogle art, andet end du er dum og derfor er alt hvad du siger usandt.
    Eller gid du dør af en smertefuld kraft sygdom.
    Du er racist og derfor lyver du.

    Der er højdepunktet af deres argumenter, derfor fjerner du alle deres andre fiduser som volden og beskyldningerne og giver dem straffe de kan mærke, ja så bliver de jo nød til at bruge debatten og fakta til at gøre deres meninger forstået.
    At det så aldrig vil kunne ske, for de ejer ikke argumentationer er så en anden sag, men det er jo deres problemer, ikke vores.

    Like

 7. Winged Hussar 3. februar 2018 / 08:56

  Man må da håbe at de fik sig en ‘god griner’ over det inde på Christiansborg.

  Like

 8. citizenpedersen 3. februar 2018 / 19:53

  Stakels mand, og jeg mener altså den gamle mand. Somaliern burde kasteres og smides hjem, så selv i han hjemland har han ingen mulighed for at producer en djævleyngel som en person som ham vil få.
  At fratage ham bollerne vil være en gave til menneskeheden.

  Han er ødelangt, og han vil dø ødelagt, resten af hans liv vil være en pine, som det er for alle mennesker, og jeg gætter på somalieren hvis han er heldig betinget straf, eller uheldig et par måneder i spjældet, og når han kommer ud har han status som en rockstar i hans vennekreds.

  Vi skal til at gøre noget, og jeg fatter ikke at vi dansker begynder på general strejker, for at få gjort noget ved disse problemer. I det mindste giv dem straffe så hårde at de tænker sig om, eller så hårde at danskerne er beskyttet i meget lang tid for folk som ham.
  Politikerne er bedøvende ligeglad med at vi skriver om det på facistbook, youtube eller twitter, først når de mærker at danskerne er vrede og de forbliver vrede gør de noget ved problemerne. Politikerne er ikke folketes tjener som de før var, de er der kun for at fylde deres egne lommer, og hvis vi er heldig kommer folket ind på de sidste pladser af politikernes top 20 liste, men kun hvis vi er heldig.

  Like

  • M.S. Carstens 3. februar 2018 / 21:44

   Jeg tænker også på den stakkels mand, der her om føje år må forlade livet, med disse skrækkelige men på sjælen,
   hvor han, måske, gennem et langt liv havde svaret hvert sit og gjort hvad han kunne for at efterlade Danmark til det, som vi og vore forældre har grundlagt.

   Ja, og hvorfor gør vi så ikke noget?
   Jeg ser, at vores sammenhæng, f.eks. fagforeninger, har lagt sig under for DA/DI og alle dem, som lukrerer på indvandringsindustrien, er blevet splittet og uden “den gamle” form for sammenhold, stander enhver i livets egocentrinitet og vi formår derfor ikke, at samle os, før end hver enkelt er blevet ramt på eget i livet. Og så er det for sent!

   Måske skulle der en ny aftenskole til, som, landsdækkende, kunne samle os?
   Jeg vil hilse kræfterne til dette, med alt hvad jeg med mit kan bidrage med, VELKOMMENT !

   Like

 9. Lilly 4. februar 2018 / 09:44

  Danes, you are Vikings, you need to stand up to this savagery. Don’t sit and wait, it will be too late. Organise, be vigilant! Like #120dB.

  Like

  • citizenpedersen 4. februar 2018 / 12:29

   don’t you worry lilly, we wont go down without a fight.
   Like you say, it’s a matter of survival. IF we don’t the world oldest monacy are dead, the danish culture are dead, the danish heritage are dead but the danes are dead too.

   Killed on the alter of political correctness by butchers on the far far left, more than happy to kill all those that dare to have another opinion than there’s.

   If you don’t except multiculturalisme then you must be a racist, a nazist and or a fascist and much more. But here comes the fun or sad part.
   Denmark have multiculturalisme, we have hundreds of nations, races, religions in denmark, and we live in happy coexisten in Denmark, only one grupe stands alone, demands special treatment, are more violent, criminal that the rest of denmark, and that group is muslims, and it’s not only in denmark but EVERY WERE in the world where they are, the same problems all over.

   so multiculturalisme can work, but not with islam, so why are the left so hell bent on having muslims in our counties.
   Because they want a revolution so they can take over our nation, but you need chaos in order to create a revolution, and since there aren’t enough revolutionary or they are not brave enough to create the chaos them self, they want the muslims to do it for them.
   they actually believe they can take care of the muslims after the revolution, but look at the normal person on the far far left, he is a soy boy with more estrogen in his body than Testosteron making him more of a girl than a man.
   That why when you se lefties beating on a guy they are always 10 to 1, and whay they always get beaten when they go up against others in one on one, og even in 3 to 1.

   No so we need to keep fighting, because othervise denmark/Europa will be a living nightmare, where the state will dictate when or what to feel, say, do, how to act, how to vote, and if not you are heading for the re educations camp from the old sovjet.
   We need to survive so we will keep on the fight.

   Like

  • Jon Mondello 4. februar 2018 / 12:29

   Man kan spørge sig selv, hvor er samenholdet blevet af? Hvorfor er der ingen der stopper den slags, er der ingen der tør stille sig op mod en krænker, eller er det lover der der påbyder at man ringer efter politiet og forbyder at gøre noget aktivt selv? Hvis alle i dette land uanset alder og hudfarve stod sammen kunne politikerne ikke lave alt det piss og rage til sig, hvis alle havde en moral der påbød at beskytte sin nabo og vise ansvar for den verden vi lever i, ville en somalier (der må være psykisk syg) ikke kunne mishandle og ydmyge en gammel mand, hvorfoe er der ingen der griber ind og sperker ham i røven, og det er uanset hudfarve

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s