Løkke: Vi kan ikke løse problemerne ved at lukke grænserne og smide indvandrerne ud

https://bdk.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1500x/image/90/906828/19491982-statsminister-lars-lkke-rasmussen-gr-status-over-finanslovsf.jpg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har givet et interview til BT. Det handler om udfordringerne med udlændinge, ghettoproblemer, dårlig integration og migrantkrise. Her er nogle citater fra artiklen:

»Vi bliver nødt til at være åbne overfor, at hvis vi ikke får lagt arm med disse parallelsamfund, så kommer det til at gøre noget ved os på alle parametre: Økonomisk. Værdimæssigt. Måden, vi møder hinanden på som mennesker. Vores syn på udenlandsk arbejdskraft. Det er derfor, vi skal have gjort noget ved det her. For mig at se er den fem minutter i 12.« (…)

Lars Løkke tager tydeligvis problemet alvorligt, og han har sat som mål, at ghettoerne og de parallelsamfund, de huser, skal fjernes fra Danmarkskortet inden 2030. Men han advarer også mod at tro, at man kan løse problemerne ved at lukke grænserne og smide folk ud. Og han opfordrer etniske danskere til ikke at lade sig skræmme af udfordringen. (…)

»Jeg ved godt, at nogle abonnerer på det meget lette synspunkt, at man bare skal smide folk ud. Men i virkelighedens verden er vi langt hen ad vejen dem, vi er. Og vi skal jo have det til at fungere

Lars Løkke påstår, at han tager problemerne meget alvorligt, men han vil ikke gøre det eneste, der kan løse disse problemer: Asylstop og omfattende hjemsendelser af uintegrerede muslimer.

Som sædvanlig er det tom snak, når statsministeren udtaler sig om udlændingeområdet.

15 thoughts on “Løkke: Vi kan ikke løse problemerne ved at lukke grænserne og smide indvandrerne ud

 1. En rigtig dansker 13. marts 2018 / 10:43

  Endnu engang viser Løkke kulør. Han skulle flytte sammen med med Löfven, Schulz og Merkel. De tre personer har ingen realitetssans og tror at vores problemer kun kan løses med invasionen af ikke kompatible migranter….Islamiske migranter! Indvandring er generelt IKKE et problem, hvis tilflyttere har en vestlig kultur. Det er bare konstant op af bakke med de folk!
  Kan ikke bare smide dem ud…..Jøsses! Hvis vi bosatte os i deres hjemland og levede efter vores principper, så ville jeg gerne se, hvor lang tid der gik for, at vi enten fik et los i bagdelen eller fik en meget ubehagelig afslutning. Selvfølgelig kan vi sagtens smide dem ud, men det bliver et hel…. hus med EU. EU er vores største problem og presset fra disse mærkværdige anti-vestlige individer bliver mere og mere ubønhørlige.
  Vesten skal promovere danske værdier, familie og sammenhold. Vi skal selv, flittigt skabe de næste generationer. Hvis dette ikke sker, så skal migranterne nok sørge for, at befolkningen stiger.
  Vi må og skal IKKE på nogle punkter efterligne Sverige i sin nuværende form! Et samfund bestående af vestlige værdier blandet med islam er IKKE et kommende utopia, men opskriften på en fatal katastrofe.

  Dokumentar:

  Og her er en satire fra ‘Tæt på sandheden’ – et af de få programmer jeg gider at se.
  https://www.dr.dk/tv/se/taet-pa-sandheden/taet-pa-sandheden-med-jonatan-spang-2/taet-pa-sandheden-med-jonatan-spang-7

  Liked by 1 person

 2. Ole K. Ersgaard 13. marts 2018 / 12:48

  Lars Løkke Rasmussen og hans støtter er og bliver skabsradikale.
  Indledningsvis kunne statsministeren jo blot foranledige lovgivningen tilpasses til virkeligheden. Og VLAK + DF har jo et flertal p.t. At dette ikke er sket for længst viser at statsministeren foretrækker at tale om problemerne end reelt at løse dem.
  Men hans motto er jo også – “går den så går den”!. Der er tale om et gigantisk politisk svigt.

  Forlang at alle ikke vestlige raske og rørige personer (der har været på kontanthjælp i fx 1 år+) inden for 1 mdr. finder sig et job/alternativt får tilbudt et af kommunen. Hvis ikke – stoppes alle offentlige tilskud af enhver art med omgående virkning (og ikke blot med en sanktion af 3 ugers el. 3 mdr. varighed). Nej, 5 års karantæne. Og efter 5 år gentages processen.
  Mon så ikke de fleste vil kunne finde ud af at servere fx spiritus, tage rengøringsjob, avisruter, servere/forarbejde svinekødsprodukter, lagerarbejde etc.?
  Og mon ikke de “andre” finder ud af at forlade landet, når kasserne er blevet lukket?

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2018-03-13

  Like

 3. Ulrik Steglich-Petersen 13. marts 2018 / 16:29

  Det handler ikke så meget om Lars Løkke mere. Det handler om vores demokrati, retsstat og Folketing. Vi har de senere år oplevet hvordan samfundet har ændret sig markant i forhold til det samfund vi kendte i det sidste århundrede. Det er som om de folkevalgte har valgt at leve i deres eget univers uden hensyn til hvad der egentlig foregår af meningstilkendegivelser i samfundet. En manglende handlings og lydhørhed, der giver sig udslag i en bekymrende afstand mellem borgerne indbyrdes, politikerne og de fremmede, som man sü gerne betegner som migranter (lad os dog kalde dem det de er: snyltere). Folketinget er blevet eet stort tag selv bord, for mennesker der i bund og grund er hunderædde for at fremstå politisk ukorrekte. Vi har et retssystem, der er blottet for fornuft og retfærdighedsfølelse af bare angst for at træffe afgørelser, der ikke er politisk korrekte. Vi har en stor grå mase af småborgere, der krymper tæer i det skjulte, men alligevel optræder som tossegode bedsteborgere, af bare angst for at have en egen mening. Denne angst og politiske korrekthed bliver angiveligt dikteret fra EU. Resultatet ser vi nu vokse med en tsunamisk kraft: En flodbølge af mennesker udstyret med et forældet styresystem, besætter vores lande og klart nægter de at indordne sig, hvorfor skulle de? De har levet sådan i 1000 år med Allah som ypperste åndelige vejleder. Resultatet ser vi i Sverige, Frankrig, Italien, Holland og Danmark: Demokratiske samfund i opløsning, hvor politikerne gang på gang, sætter deres egne lønninger og pensioner i vejret, for ligesom at demonstrere, at det er tid til at suge det sidste liv ud af samfundet, inden det kollapser. Der behøver ikke gå mere end 10-20 år, så er det slut, helt slut og DU bedsteborger, med de smarte meninger, DU kommer til at betale og DINE børnebørn skal gøre rent i moskeerne….!

  Like

  • Mette Rich 16. marts 2018 / 23:18

   Hvor er det bare godt skrevet og hvor er det vigtigt, at vi for lov at ytre os. Men hvordan kommer vi videre og undgår katastrofen, som du meget fint beskriver?
   Vi skal have ændret en helt igennem forældet Grundlov, der på ingen måde afspejler den situation og demografi, vi er tvunget ud i, i dag. Vi skal have klare regler om, at flygtninge automatisk rejser ud af landet, når der er ro på i hvor fr kommer fra eller i nærområdet dertil. Og ikke mindst, så skal det hedde: opfør dog ordentlig eller farvel. Det der opleves i en, tsunami lignende grad omkring os, er så skræmmende og helt igennem forfærdelig udvikling, der bare SKAL stoppes. Ellers er det slut med vores ellers så fantastiske fædreland. Og nej, jeg er ikke racist. Jeg er oprigtigt bekymret. MEGET bekymret. Hvordan skal vi få vores politikere til at varetage Danmarks interesser, for et Danmark vi også gerne ser vores børn og børnebørn leve trygt, godt og DANSK !!!!!

   Like

 4. Kaj Østerby 13. marts 2018 / 17:56

  Lars Løkke Rasmussen mener åbenbart han er det eneste mennesker der kender sandheden.

  Like

 5. Winged Hussar 13. marts 2018 / 20:49

  Stærkt argument mod at sende indvandrerne hjem. “Vi er dem vi er”.

  Like

 6. M.S. Carstens 13. marts 2018 / 21:50

  Hvis ikke snart der kommer voksne DANSK-SINDEDE, IKKE selvisk-tænkende, på Tinge, så rejser folket sig, men nok helt ude af politisk, lovmæssigt, MSM, NGO, …’s kontrol.*
  Men Merkels “nye” skødehund fra Danmark, Lars Løkke Rasmussen fra V, har da sikkert længst forladt landet, lige som Helle Thorning fra S, Anders Fogh Rasmussen fra V, Merethe Vestager og andre gjorde det, alt uagtet de mega store skader for menig dansk statsborger, de efterlod.

  * Det bliver grimt, men uundgåeligt, for folket kan dysses ned over tid, men ikke for altid!
  – og når ugræsset stadig fyger frit ind over grænsen og nu yderligere skal spredes ud til de lokale, ellers, homogene samfund over det ganske land, så er der nok endnu flere der vågner og grænser deres af, på deres vis og formåen?

  Like

 7. L. Jeppesen 14. marts 2018 / 13:27

  Jeg er grædefærdig over at have en statsminister der udtaler sig sådan. Han skal da repræsentere os borgere og ikke andre. Lytte til os vil han åbenbart ikke, derfor skal han ikke være vores statsminister mere.

  Like

 8. M.S. Carstens 15. marts 2018 / 22:39

  Jeg plejer at henvise til islaminfo.dk når jeg går ind i debatter om iSlammets invasion blandt os, men i aften kom jeg forbi denne:

  http://udforskislam.dk/muslim/ny-muslim/

  og blev egentlig ganske nervøs for, hvor mange af vore politikkere der måske allerede er faldet for iSlammets blår?

  Like

  • En rigtig dansker 16. marts 2018 / 08:37

   Din nervøsitet er forståelig og begrundet – specielt når man ser sådanne sider. Deres hensigt er jo beregnet til at indfange det svage individ. Det er den samme smøre (da’wah + undvigelser + løgne ) hver gang. De er DYGTIGE og har brugt 1300 år på, at perfektionere deres ideologiske indoktrinering og når først man har accepteret illusionen, fanger bordet. Grunden til islams ‘store’ udbredelse er jo sket p.g.a vold, trusler og mord. Det er jo også årsagen til, at man starter denne indoktrinering i en tidlig alder og i mange muslimske lande er koranen den endegyldige lærebog.
   https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx
   Desværre er vores politikere omringet af muslimske interessegrupper der ‘rådgiver’ på spørgsmål.
   Mange er en del af det muslimske broderskab: http://www.ft.dk/samling/20151/almdel/uui/bilag/223/1655971.pdf
   Det islamiske broderskab findes i alle vestlige lande. Deres mål er at forandre vores samfund i islamisk retning. De er ufatteligt dygtige til, at underminere et samfund. De findes på universiteter, de bruges som politiske rådgivere og det endegyldige mål er total islamisering af vesten.
   Her er en artikel fra Sverige:
   https://samnytt.se/msb-muslimska-brodraskapet-forsoker-paverka-det-svenska-samhallet
   https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/svensk-rapport-om-det-muslimske-broderskab-vaekker-opsigt
   Vi har gevaldige problemer med islam og dennes påvirkning. Disse problemer mangfoldiggøres af uvidenhed og ignorance fra progressive liberale individer, ‘ny-feminister’ samt personer der har slugt idéen om, at et globalt samfund uden grænser – er en fantastisk idé. Heriblandt er vores politikere som, i de fleste tilfælde altid lytter til de forkerte personer.
   Her er et eksempel fra The House of Lords som ganske fortrinligt viser, hvor absurd tankegangen egenligt er.

   Tommy Robinson har her et møde med en af de få personer, Lord Pearson, som har turde stille spørgsmål vedrørende islam..En yderst sympatisk person.

   Hvis vi skal takle islam som den afstumpede ideologi den er, så skal det ske ved, at vi taler om det. Personligt har jeg fundet ud af, at man skal debattere og referere på et sagligt niveau. Vi skal have den almindelige befolkning til at se sandheden om islam. Vi bliver stadig flere og det giver mig håb. Alternativet er alt for skræmmende og vil, i sidste instans indgyde en ny æra af fascisme.

   Like

   • M.S. Carstens 16. marts 2018 / 22:05

    Tak, for din gode uddybning !

    Like

 9. Allan Gorm Larsen. 21. marts 2018 / 15:08

  Akkurat sådan siger “mutti” Merkel også. Altså kun et ekko.

  Like

 10. Allan Gorm Larsen. 21. marts 2018 / 15:41

  Hvis vi vil gøre vores “lykke hoser grønne” skal vi bare lukke flere syere ind. De er jo “så dygtige”, jo blandt dem findes både læger, filosoffer, videnskabsmænd universitetsprofessorer, forfattere og andet godtfolk, men sandheden er bare, at de fleste er analfabeter, som hverken kan læse eller skrive, så hvordan skulle disse så kunne indgå i en moderne arbejdsproces?
  Måske politikerne ved det. Jeg kan i hvert fald ikke få øje på logikken.

  Like

 11. k madsen 17. juni 2018 / 16:56

  pernille vermund; “»Helt grundlæggende har jeg det sådan, at hvis nogen medlemmer af Nye Borgerlige ønsker at deportere danske muslimer, så er det fint, at de finder et andet sted at være. Jeg kæmper imod, at islam får indflydelse i vores samfund. Men vores politik er ikke forbudspolitik. Vi vil ikke forbyde islam og moskéer. Hvis det er dét, man ønsker, skal man melde sig ind et andet sted.«”

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s