Tyrker brændte børnehave ned til grunden: Undgår udvisning

7583831360_am8i1468_0

Børnehaven Taastruphøj i Høje Taastrup blev den 30. januar brændt ned til grunden. Ved branden skete der skader for fem millioner kroner.

Nu er en 23-årig tyrker idømt to år og ti måneders fængsel i sagen. Det skriver Ritzau.
Han blev imidlertid ikke udvist. Tyrkeren fik kun en betinget udvisning – han får altså lov til at blive i Danmark.

Ud over dommen for brandstiftelse blev han også dømt for en række overtrædelser af færdselsloven og for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Min kommentar:

Er det retfærdighed, når muslimske indvandrere igen og igen reddes af konventioner og kulturradikale dommere?
Nej! Tiltroen til de samfundsvigtige institutioner – såsom politiet, Folketinget og domstolene – bliver dagligt formindsket. Det ender galt, hvis ikke flertallet i Folketinget meget hurtigt ænder kursen.

9 thoughts on “Tyrker brændte børnehave ned til grunden: Undgår udvisning

  1. M.S. Carstens 4. oktober 2018 / 21:46

    Afkom af tyrkiske gæstearbejdere i generationer og folk med iSlamisk herrefolksmentalitet er fredet i Danmark, mens menig dansk borger må bøje nakken og betale (på mange måder)

    Jeg mister, stort set hver dag, en pæn luns af min tillid til magtens tre delinger (lovgivende, udførende og dømmende). Alle agerer som havde de en hemmelig livskontrakt, hvor de går fri, når iSlammets herrefolk giver os de tre foreskrevne valgmuligheder (konverter, bliv slave eller hils Sankt Peter)

    Liked by 2 people

  2. Allan LE Wessel Nordcomte 5. oktober 2018 / 10:04

    Forraedderiske dommere – istedet for udvisning – Danemark ender som kalifat 💣

    Like

  3. Axel Artke 5. oktober 2018 / 10:44

    Danskerne er kendt for deres tillid til hinanden og til myndighederne. Tilliden til myndighederne, herunder politikerne, svinder imidlertid dag for dag, når det ses, hvilken forskelsbehandling der finder sted til gunst for voldelige indvandrere fra Mellemøsten og Afrika. Det er derfor intet under, at tilliden til politikerne er afløst af politikerlede, og at tilliden til retsvæsenet er stærkt på retur. Begge parter kan glæde sig over, at de trods alt nyder større tillid end journalister, mens tilliden til brugsvognsforhandlere til gengæld er større.

    Liked by 1 person

  4. Jonna Henriksen 6. oktober 2018 / 00:16

    Trist at vi hver dag skal læse om brande, voldtægter, hjemmerøverier og folk som bliver røvet og slået ned af unge utilpassede eller krigsskadede mennesker som får opholdstilladelse og slipper afsted med deres kriminelle handlinger. Straf??? Næh….en løftet pegefinger og ellers ingenting.
    Har politikerne øjnene siddende inakken? Eller er de simpelthen blevet racister over for deres egen befolkning? Er det sådan de vil se deres efterkommere vokse op???

    Like

  5. Kaj 7. oktober 2018 / 00:19

    Han var vel traumatiseret……
    Ellers ville han blive det, hvis han udvises, hvilket han formentlig bliver næste gang han laver noget ulovligt

    Håber han skal betale erstatning.

    Like

    • M.S. Carstens 8. oktober 2018 / 21:44

      Jeg tror desværre ikke han bliver udvist næste gang, med mindre vi får NB ind i Folketinget med et stort antal.
      Det er mere almindeligt, at iSlammets krigere forbliver frit blandt os, med fri udgangsret fra udrejsecenteret, selv efter 3. advarsel.
      Mht. at betale erstatning; det skal vi nok kigge langt efter, da han og hele familien højest sandsynligt lever af danske skattekroner 😦

      Like

    • M.S. Carstens 8. oktober 2018 / 22:10

      Ja, dem der koster kassen og ødelægger alt for os, får lov at blive, mens dem der vil os og falder naturligt ind udvises.
      Hmm, så kan den skabsradikale regering jo tælle dem med i statistikkerne over reelt udviste?

      Like

Skriv en kommentar