DF: Flygtninge må gerne blive i Danmark, hvis der ikke er fred i hjemlandet

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/1/18915/18346253-forhandlinger-i-finansministeriet-om-nyt-ejendomsskattesystem.jpg

Dansk Folkeparti vil have et såkaldt paradigmeskift på udlændingeområdet i forbindelse med finansloven. Og hvad indebærer det så helt præcist? Det fortæller DF’s finansordfører, René Christensen, til Ritzau. Citat fra artiklen:

Men hvad er så et paradigmeskift på udlændingeområdet?
Spørger man finansordføreren, betyder det midlertidige opholdstilladelser, der ophører, så snart fred indtræder i hjemlandet.
Her skal der især lægges vægt på, at tilknytningskravet til Danmark ikke bliver for stort, når udlændinge bevæger sig ind på arbejdsmarkedet, lyder det.

– Det er de ting, vi skal arbejde med: Hvordan giver vi folk ophold, beskyttelse og også gerne en uddannelse, samtidig med at vi kan opretholde kravet om, at nu er der fred i dit hjemland, og derfor skal du sendes hjem?, siger René Christensen.
– Det er et paradigmeskift, at man er i Danmark midlertidigt, siger han.

Min kommentar:

Ifølge DF må »flygtninge« altså gerne blive i Danmark, hvis der ikke er fred i hjemlandet. Hvem skal så afgøre, hvornår der er fred? Det siger DF ikke noget om. Det plejer at være udenlandske institutioner såsom FN, EU og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, der afgør dette.

DF’s udmeldinger er på ingen måde betryggende.

8 thoughts on “DF: Flygtninge må gerne blive i Danmark, hvis der ikke er fred i hjemlandet

  1. Henning Jensen 22. oktober 2018 / 13:28

    Danmarks to største problemer lige nu, er Venstre med Lars Løkke i spidsen, og så Dansk Folkeparti.
    Dette kan ikke fremhæves tydeligt nok, og ofte nok.
    Stem aldrig på de to partier igen.

    Liked by 1 person

    • John Kjersgaard Nielsen 22. oktober 2018 / 17:15

      Hvis ikke vi havde DF havde vi haft tilstande som i Sverige er det det du ønsker.

      Like

      • Henning Jensen 22. oktober 2018 / 19:50

        John Kjersgaard Nielsen.
        Jeg ville ønske at jeg kunne give dig ret, for jeg har selv tidligere stemt DF.
        Men med V’s og DF’s snak og snak i stedet for handlinger, så halser vi efter svenskerne, så det er kun et spørgsmål om tid før vi indhenter dem.
        Der har været en del skiverier fra og omkring Udrejsecenter Kærshovedgård de seneste dage, men det er jo langt fra det eneste sted i landet hvor der er problemer, det er ved at være normalen flere steder.
        Og det ikke alene ligner – det er svenske tilstande!

        Liked by 1 person

  2. Ivan Dybdal 22. oktober 2018 / 14:00

    Som bekendt er der kun “fup flygtninge” i Danmark. De er kommet hertil efter at have været i ét eller flere sikre lande f.eks Tyskland, så de har ikke ret til at søge asyl her.

    Liked by 1 person

    • Anonym 22. oktober 2018 / 14:22

      Enig!
      Men det syntes ikke at påvirke vore EU-marionetter i FT.

      Liked by 1 person

  3. Anonym 22. oktober 2018 / 14:38

    Som jeg for flere år siden skrev på Altingets kommentarspor, så frygtede jeg, at der under hver en stol i FT sad en seddel med påskriften “Ret ind efter EUs kommando, hvis du vil beholde stolen”

    Det lader i høj grad til, at DF har fundet denne seddel og nu har smurt sig i taburetklister.

    Jeg håber og beder til, at NB må modstå fristelsen.

    Liked by 1 person

  4. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 22. oktober 2018 / 17:34

    Et gigantisk vælgerbedrag!

    I 2015 proklamerede “Løkke” straks opbremsning. Og DF støttede ham betingelsesløst. Hvad er så resultatet 39 mdr. efter den Venstreledede regering tiltrådte d. 28.06.2015?
    Der er kommet flere asylansøgere og familiesammenførte til Danmark, end der gjorde på 45 mdr. under Helle Thorning-Schmidts regering.
    Det er jo til at le over, hvis det ikke var så alvorligt. Der var en gang, hvor man kunne sige at Socialdemokratiet var bedre til at føre socialdemokratisk politik. Men det kan man ikke længere sige med belæg.

    Bedre bliver det jo ikke af, at der har været Venstreledede regeringer med (loyal) støtte af DF siden folketingsvalget i 2001 i 77% af tiden.
    Ikke desto mindre er tilstrømningen og udgifterne vokset og vokset. Og vokser fortsat.
    Tidligere i år udsendte Finansministeriet en prognose, der forudser at ikke vestlige personer og deres efterkommere koster 33 mia. pr. år de næste 82 år!
    Til sammenligning koster Forsvaret (ca. 21 mia.), Politiet (ca. 8,5 mia.) og Kriminalforsorgen (ca. 3 mia.) sammenlagt 32,5 mia. pr. år. p.t.

    Denne alternative form for U-landsbistand kunne fx alternativt have sikret 1.000.000 et tillæg i folkepensionen på 33.000 kr. pr. år.
    Så valget skulle være ret enkelt, når det kommer inden for de næste godt 8 mdr.
    Et kryds på Nye Borgerlige. Alternativet er mere af det samme.

    Liked by 1 person

  5. En rigtig dansker 23. oktober 2018 / 12:34

    Så længe man ikke holder politikere til ansvar, får vi kun ‘bløde’ politikere eller endnu værre, politikere der bevidst undergraver Danmark….
    Politikerne er ganske klar over, hvad folket mener og ønsker. Derfor får vi serveret tonsvis af valgflæsk ved ethvert valg. Man kan love guld og grønne skove – uden strafansvar.

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar