600 marokkanere har fået opholdstilladelse – Løkke: Jeg er fyldt med afsky over drab på dansk kvinde i Marokko

Billedresultat for løkke

Siden statsminister Lars Løkke Rasmussen fik magten i 2015, er der blevet givet opholdstilladelse til 609 marokkanere. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Nu er en dansk kvinde blevet dræbt i Marokko. Alt tyder på, at det var et terrorangreb med forbindelse til Islamisk Stat. Ifølge Ekstra Bladet udtaler Lars Løkke følgende ang. drabet:

Det fylder mig med vrede og afsky, og jeg tager på det skarpeste afstand fra disse barbariske og bestialske handlinger.
Det viser, at der stadig er mørke kræfter, der med vold vil bekæmpe os og den måde, vi lever på.

Min kommentar:

Hvorfor har Løkke-regeringen uddelt 609 opholdstilladelser til marokkanere, når der ifølge statsministerens egne ord »stadig er mørke kræfter, der med vold vil bekæmpe os«? Det er jo en kæmpe sikkerhedsrisiko for Danmark. Og hvorfor nægter Lars Løkke stadig at indføre et asylstop samt et stop for muslimsk indvandring?

Ifølge Danmarks Statistik er mandlige efterkommere fra Marokko 3,56 gange mere voldelige end gennemsnittet. (Link, side 115). Der er ikke offentliggjort et tal ang. marokkanske indvandreres voldsfrekvens.

Opdatering:

Berlingske bringer i dag følgende artikel:
Marokko har længe været storeksportør af terrorister

Reklamer

9 thoughts on “600 marokkanere har fået opholdstilladelse – Løkke: Jeg er fyldt med afsky over drab på dansk kvinde i Marokko

 1. Henning Jensen 20. december 2018 / 10:00

  Det er et fint klip fra pressekonferencen I har “fanget”.
  Umiddelbart forsøgte Lars Løkke at lægge ansigtet i de rigtige sørgelige folder under mødet med pressen, men her aner man ganske svagt hans sædvanlige rævesmil.
  Svenske Samnytt fortæller at Marokkanerne heller ikke er uden humor: ”specialrabatt på nästa resa till Marrakech”.
  https://samnytt.se/marockansk-resebyra-gor-sig-lustig-over-unga-kvinnornas-dod-specialrabatt-pa-nasta-resa-till-marrakech/
  Det var måske en ide at lave en landsindsamling til en campingferie til Lars Løkke til sommer, han er jo så glad for Marrakech.

  Like

 2. Lee 21. december 2018 / 03:30

  Den Belgiske statsminister stats minister gik af, hvad med “Ulokke”?

  Like

 3. Lee 21. december 2018 / 03:31

  Manden er bindende gal!

  Like

 4. Knud Madsen 21. december 2018 / 14:34

  Den ækle fedling er så fuld af lort, så man må sig korse. Han lyver lige så heftigt som en muhamedaner, og har kun sin fremtidige personlige økonomi for øje.
  Ih guder hvor er jeg træt af at høre fedlingen komme med sit vrøvl om mørke kræfter og hvad han ellers har på repetoiret af bortforklaringer. Utroligt at han tror at vi køber det vrøvl om at terror ikke har noget med muhamedanisme at gøre.

  Like

 5. M.S. Carstens 21. december 2018 / 23:17

  Lars Løkke Landsforræder er så kold og kynisk, at jeg efter hånden må sætte spørgsmålstegn ved, om han ville kunne gå fri af forvaring, om han kom for retten?

  Tænk at den person (uanset hele det fordækte ved hans ageren i, med al egocentrisk magt, at få underskrevet FNs Migrantpagt) kan stå og lire de samme opslidte flosker af som tidligere, UDEN at trække den underskrift tilbage, som han afgav i selv samme døgn og i selv samme by i Marokko, hvor Fandens Religion, på den mest konkrete og bestialske måde viste, at Fandens Religion og den tekster SKAL forstås HELT bogstaveligt?

  Alene at han forbliver statsminister, med egenhændige, tiltuskede, magtbeføjelser, frem til næste valg, føles som, ved tvang, at skulle huse en høj aggressiv massemorder i sit hjem!

  Fandens Religion er dødsens farlig og hvem der bereder vejen for dens tilbedere, må henhøre som landsforrædere/psykopater og omgående umyndiggøres. Gerne efter samme grundlag, som de nævnte 600 marokkanere har fået opholdstilladelse på, her i Danmark.

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 23. december 2018 / 18:30

  Jeg vil ikke alene ale lægge skylden på Lars Løkke Rasmussen, men der imod på det samlede politiske parnas, i det INGEN, tilsyneladende, tør gøre noget for at uvæsenet . Selv DF taler u afladeligt om at integrere disse barylere. Dog skal det, retfærdigvis siges, at DF er det eneste parti som offentliggør listerne over personer, som ønskes integreres, og fremhæver de banditter som er iblandt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s