Pakistansk mand sigtet for voldtægt mod sin kone sammen med sin mor: Nu har anklagemyndigheden droppet sagen

ank

I december blev en 43-årig mand og hans 66-årige mor varetægtsfængslet i en sag om voldtægt i Albertslund. Offeret var mandens kone. Politiet oplyste, at familien var fra Pakistan.

Ifølge sigtelsen blev selve voldtægten begået af manden, mens hans mor angiveligt havde medvirket til voldtægten ved at tilbageholde kvinden.
Den pakistanske mand blev desuden sigtet for incest mod sin toårige datter.

Nu har anklagemyndigheden droppet sagen. Det skriver Ritzau.
Politiet har ikke fundet beviser nok, udtaler senioranklager Bo Bjerregaard.

Dermed kan den pakistanske mand og hans mor stadig gå frit omkring i Danmark.

7 thoughts on “Pakistansk mand sigtet for voldtægt mod sin kone sammen med sin mor: Nu har anklagemyndigheden droppet sagen

 1. Allan Gorm Larsen. 20. februar 2020 / 17:21

  Ja, så kan fyren roligt voldtage andre, uden at der gribes ind. Dansk retsvæsen i en nøddeskal.

  Like

 2. M.S. Carstens 20. februar 2020 / 22:54

  Med den danske dommerstands afgørelser, bliver det mere og mere svært, at tage afstand fra hændelser som nu i Hanau i Tyskland, hvis en af vore landsmænd, i frustration over den galoperende islamisering af vort land, skulle gribe til samme metoder.
  Hvad skal folket gøre, når end ikke iSlamprotesterne ad demokratiske veje bliver hørt?

  Se gerne min kommentar/tip/spørgsmål: (9108) M.S. Carstens — 20. februar 2020 @ 21:52 på http://www.uriasposten.net/nye-tips ang. Dronning Margrethes medfølelser til ofrens efterladte i Hanau og det tyske folk!

  – selv mange af os, der fortsat forsøger os gennem den demokratiske vej, mod det islamistiske ondsind i vort land, må jo gribe til de sidste totter af hovedhår, for at bekæmpe en trang til bersærker-gang!

  Like

 3. Torsten K 22. februar 2020 / 11:22

  “Hvad skal folket gøre, når end ikke iSlamprotesterne ad demokratiske veje bliver hørt?”

  Folket skal ændre udviklingen i stemmeboksene, når der er valg. Forstår folket ikke det, er det fordi forkyndernes argumenter er for dårlige.

  Like

  • M.S. Carstens 22. februar 2020 / 18:18

   Det er desværre nemmere sagt end gjort. BL.a. på grund af at børn, flest, de sidste 30-40 år er vokset op i ræverøde børnehaver, efterfulgt af ditto skoler og nu helt ind i gynmasierne og på universiteterne. Derfor er noget nær halvdelen af den danske arbejdsstyrke på offentlig forsørgelse/skatte-finansieret arbejde. De er blevet gennemsyret, til at være krævere frem for ydere og de som er ude i det økonomisk værdiskabende arbejde, er ganske afhængige af samme opvækstbetingelser for deres børn.

   De fleste kan godt se logikken , når de præsenteres for den, men når de så står alene i stemmeboksen, lusker de sig alligevel til at stemme for partier, der lovede dem fri valgflæsk på alle hylder og/eller på partier der arbejder på, at fastholde/øge de skattefinansierede job*,
   Det er “mig selv først”-generationerne.

   Skal vi overbevise dem, om at ændre adfærd i stemmeboksene, så kræver det, at vi får dem til at indse og ændre deres egocentriske adfærd.
   Hvordan gribes det an, uden at de trækker offerkortet, bliver tøsefornærmede og, alene i trods, stemmer som de plejer?

   * -der jo netop ikke kan finansiere velfærds-goderne.

   Like

 4. Allan Gorm Larsen. 23. februar 2020 / 17:07

  Jeg har ,i tysk TV fulgt delstats valget i Thyringen, og jeg må sige at den reaktion, som resultatet medførte i forbunds regeringen i Berlin, støder til min opfattelse af hvad demokrati er. Merkel og co røg straks op i det røde felt hvorved de annullerede valget. Det skyldtes at CDU/CSU valgte at danne regering sammen med AfD, som beskyldes for at stå bag?! skyderiet i Hanau.
  Det kan godt være at der findes idioter i partiet, men at udelukke hele partiet strider, i hvert fald, i mod min opfattelse af, hvad demokrati er. Det samme så vi jo i Sverige i forbindelse med udelukkelsen af Sveriges Demokraterne.
  Hvis det er den måde at demokratiet skal forvaltes i fremtiden, så hører alt op.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 23. februar 2020 / 17:15

  Mit sidste indlæg relaterer til et tidligere indlæg fra M S Carstens.

  Like

  • M.S. Carstens 23. februar 2020 / 23:50

   Angela Merkel hænger i, til negle i bordkanten er slidt op, for at gøre sig til Hitlers ære/genoprejsning, som iSlam vil gøre Muhammed ære.
   – alle kneb gælder,
   men må hendes kneb da snarest strammes om hende selv!
   Ja, der måske/nok, endnu, noget at rense ud i AfD, men dog er Merkel, med følgere, den af alle som bør nyde en grundig udrensning, af såvel tysk som EUsk politik.

   Jeg tilslutter mig dit skriv, Allan Gorm Larsen!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s